Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arazím s Jarým se usmíří po nedávném odjezdu Klaudie. Velitele čeká setkání s Karličkou. Ctižádostivá novinářka Kamila Kliková zveřejní článek o četnické stanici, který je doplněn skupinovým snímkem všech členů pátračky. Arazím - na rozdíl od ostatních - tou publicitou moc nadšen není a záhy se ukáže, že právem. Fotografie se totiž stane příčinou mnoha nesnází, souvisejících s aktivitami jistého sňatkového podvodníka Hrocha.
Klaudie odjela studovat do Paříže, a tak se zdá , že napětí mezi Jarým a Arazímem, vyvolané Jarého láskyplným zájmem o Klaudii - poněkud opadlo. A když je pak Jarý při zátahu na pronásledované vyděrače vážně zraněn, ukazuje se, že Arazímova žárlivost na dceru Klaudii byla přece jen slabší, než jeho přátelský vztah k mladšímu kolegovi. Naopak se ale zdá, že ochabují Arazímovy jinak tak vřelé city ke slečně Ludmile, která právě pobývá ve Spojených státech na Floridě. V minulých dílech se Arazím seznámil v nemocnici s půvabnou sestřičkou Karličkou (Libuše Šafránková), která ho velmi zaujala, a tak je více než příjemně překvapen, když se s ní opět sejde, tentokrát ve veřejné písárně, kde četníci pátrají, na kterém psacím stroji byly napsány jisté vyděračské dopisy. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velitel (Tomáš Töpfer) se ptá jak pokračuje pátrání a pokládá větu zda prověřili i půjčovny kostýmů, ale v této fázi pátrání už četníci věděli kde podvodník sehnal uniformu, tedy že si ji nechal ušít v konkrétním krejčovství. ()

Reklama

Reklama