Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechny zaměstná pátrání po okolnostech tragické smrti údajně zámožné paní Květy. Arazím se pohádá s Ludmilou, které se pak naskytne velmi zajímavá nabídka... Domkářka Menšíková (J. Bohdalová) se stará o sestru Květu (K. Fialová) postiženou zapomnětlivostí. O Květě se říká, že si našetřila slušné jmění, ale nikomu - ani své sestře - neprozradila, kde má peníze schované. Květinu náhlou smrt pod koly vlaku musí vyšetřit Arazím a jeho muži z Četnické pátrací stanice Brno, protože není jisté, jestli šlo o sebevraždu, vraždu nebo nešťastnou náhodu. Také rodinný život Arazímových je plný dramatických zvratů. Mezi Ludmilou a Arazímem dojde k hádce, která neskončí šťastně. Novinářka Kliková se s Ludmilou domluví na zajímavé práci. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych se u ČH nudil, je tristní. První díl je slabý, přepálený, jednání postav nevěrohodné, chybí elegance a vtip. Co fungovalo dřív, tady nefunguje. Pak si uvědomíte, že za úspěšným počinem vždy stojí někdo, kdo ho ukočíruje, protože Moskalykové ten vůz ujel. Naštěstí Zedníček s Bohdalkou jsou pořád zábavní. Naopak Töpfer se do role ne a ne dostat a najednou působí křečovitě, nuceně. Nene, takhle to nepůjde... ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna na trati byla natáčena na již zrušené železniční trati Mutěnice – Kyjov, kde osobní přeprava skončila v roce 2004. V následujících letech zde projelo pouze několik příležitostných vlaků a v r. 2009 byla trať oficiálně zrušena. O tři roky později na jejím místě byla dokončena stavba cyklostezky. Vlak v příběhu se nazývá kolejový autobus M 120.417 hovorově "věžák" a je z roku 1931. Motorový vůz se řídil z nástavby na střeše uprostřed vozu. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Už od první chvíle mi přišlo, že tady něco nesedí. Töpfer je v roli Arazíma až přehnaně afektovaný a místy se chová zcela nelogicky. Rádoby humorné scény byly vyloženě na sílu a to je strašná škoda. Už zde bylo cítit, že pan Moskalyk a jeho režisérský cit nesmírně chybí. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pusteno z nostalgie po panu Moskalykovi vzbuzenou Panoptikem. Tento dil vsak slabota, prilis malo muziky na prilis mnoho casu. Manzelske etudy nudily a zabiraly prostor patrani, ktere se stejne vlastne nekonalo. Herecky se taky moc nepovedl, strih taktez nic moc. Nostalgickych 20 pro ()

peterson36 

všechny recenze uživatele

#Salahadin musím úplne súhlasiť.Doteraz sa nikdy nestalo,aby som sa pri CH hral s telefónom a nedal pri tom pauzu.Pri prvej časti 3.tej série sa mi to stalo viackrát..Snáď sa to už nebude opakovať,sakra prace!;) ()

Reklama

Reklama