Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ani tentokrát nebude chybět případ vraždy, do kterého se zaplete záchrana života hraběte Koutníka z Hnízdova. Četníci z brněnské pátračky si nemohou stěžovat na nedostatek práce. V městském parku je objevena mrtvá mladá žena. Četníci u ní najdou pouze jízdenku na vlak, více o ní nevědí. Na zámku hraběte Koutníka z Hnízdova se chystají zásnuby. Hrabě volá četníky, má dojem, že ho chce někdo připravit o život. A není divu, pohybuje se tu tajemná dáma, která se chce pomstít. Zatímco Ludmila s Líbalem slavnostně otevírají salon a fotoateliér, Arazím žárlí na manželku a prohání své podřízené. Němec s Ambrožem pátrají ve vinařské vesnici po totožnosti zavražděné dívky. Na zámku se stupňují přípravy na zásnubní hostinu a hrabě opět žádá o pomoc četníky z pátračky. Někdo po něm totiž vystřelil a chtěl ho snad i otrávit pamlskem. Arazím s Jarým a Zahálkou odjíždějí na zámek pátrat po nebezpečném vrahovi. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humoresky zde degradovaly na manzelske vztahove melodrama s nudnyma postavama doplnene o detektivni linku, ktera by mohla byt zajimava, kdyby vedlejsi role nebyly zahrany tak priserne nepřesvědčive. Za mne 40 proc za vypravu a znacku. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý diel. Odľahčený, ale to vôbec nevadí. Výborné dialógy, fest humorné hlášky. Chémia medzi hercami opäť raz bombová. Potmě chodím, na Arazíma narazím. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mám díky falešné grófce rád, ze svatby dokázala udělat skvělou podívanou, kde jsem se moc pobavil. Navíc vidět v televizí po dlouhé době Sašu Hemalu byl zážitek. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vraždu převálcovala děsná řachanda...🙈 Ta hvězda je za poslední dvě hlášky které jsou jediné  humorné --- "Jednou večer jsem dvakrát zhřešil a "miř přesné nesnáším pohled na krev". Vízner ve své roli špatný jako nakonec všichni v tomhle dílu-Freimanová co neodehrála to ukolulela očima-jako vždycky...😥 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se mimo jiné v Prostějově. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčelo se převážně na zámku v Rájci nad Svitavou a jeho přilehlém parku. Pro tvůrce to byl navíc velkolepý návrat zpět v čase - před deseti lety zámek totiž posloužil jako kulisa pro rezidenci poslance Slepičky z úvodního dílu Četnické humoresky: Slepice versus Slepička (1997). (Antal89)

Reklama

Reklama