Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel hradu Stryk a jeho dcera Justýna zaměstnají nejen Arazíma, ale i místního vášnivého hledače Šoufka, který málem přijde o život. Venkovský hledač pokladů Bartoloměj Šoufek se dostane na stopu ukrytého bohatství v blízkosti nedalekého hradu. Pátrání je ochoten obětovat vše - i štěstí své rodiny. O "poklad" se ale také zajímají jiní - otec a syn Augemanovi, kteří dokonce mají plán, jak se k nálezu za pomoci starých mapek dostat. Cesty Augemanových a Šoufka se několikrát zkříží, a to se ještě do tajemné záležitosti zaplete Justýna, moderní mladá dáma, bydlící na hradě. Četníci z brněnské pátračky zjišťují, že se kolem hradu a jeho okolí odehrávají podivné záležitosti, které spolu zdánlivě nesouvisí. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Indiana Jones na židovsko československý způsob. S Vaculíkem jako echt rabínem. :-) Vetchý hraje úplného dementa (jako by přehrával i své běžné standardy), proč skočila ta ženská do studny je zcela k nepochopení, že se tam udržela skoro celý den, je úsměvné, jak všichni chodí kolem a ne a ne ji najít nebo slyšet, to už působí časem jako naschvál, no a četníci tady jsou fakt jen do počtu, aby se neřeklo. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v tomto díle jsem nepobral skoro nic. Vlastně vůbec nevím, co tu dělali četníci, když jediný případ, který by se jich týkal, byl fetišista na dámské prádélko, kterého však čapli hned v první minutě! A pak nastoupil svaz stoupenců tóry, který sehrál absolutně zbytečnou habaďůru s archeologickým výzkumem, jen aby našli - tóru. Opravdu nemohli zajít za Strykem, dát mu nějaký bakšiš a vyklopit mu narovinu, o co jde? Pak by se nám úplně vytratila velice nepříjemná role a protivný charakter Ondry Vetchého a podotýkám, že ku prospěchu věci! Jeden z nejhorších dílů ČH. Ono i četníci byli absolutně nezajímaví a jejich "humor" křečovitý. Vůbec celá ta pohodovost 1. a částečně 2. série se vytratila a teď se o ni Moskalyková křečovitě snaží, leč nejde to. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších, ale ne nějak úžasných dílů. Rozhodně zaujme ve své tragikomické roli Ondřej Vetchý a topící se Bočanová ve studni. Četnický ansábl je tu spíš jen do počtu. Slušný díl. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zde použito slovo "Gój" Gój  jedná se  hebrejské slovo, které znamená doslova „národ“[nebo „pronárod“. Je to pojem označující příslušníka jiného než židovského národa nebo náboženství. Dlouho před časy starověkého Říma mělo slovo význam k označení někoho, kdo není Žid. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je dost možná nejhorší z celé (už tak dost špatné) třetí série. Za všechno hovoří třeba členové štábu, kterým se občas podaří nedopatřením vlézt do záběru. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je vlastně není o četnících, je to spíš příběh, který běží mimo a jen občas se nějak prolne. Druhá půlka s Ondrou a Bydžovskou je uřvaná, tragická a nebaví, Ondra sice exceluje, ale i přesto máte pocit, že se díváte na film pro pamětníky než na Četnické humoresky. Slečna, která pravidelně padá z koně. Celá řada skvělých herců, kteří zcela překryjí kvality ostatních, tak vlastně pošle příběh úplně mimo sérii a celý děj. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatim za mne prozatim nejlepsi dil jinak nuzne serie. Socialni drama citlive doplneno komedialnejsimi vlozkami. Procento dolu za obcas prehravajiciho Vetcheho, ale jinak vyborne herecke vykony od Huby, pres Vaculika, Bydzovskou, Klema az po drobne epizodni minirolicky. Naznaceno prichazejici hromobiti, ktere znali uz citi a neznali podcenuji. Za mne 99 proc. ()

Reklama

Reklama