Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Složitý případ vraždy uprostřed milostného trojúhelníku řeší nový a velmi aktivní člen pátračky. Četníci z brněnské pátračky tentokrát řeší okolnosti násilné smrti jednoho z majitelů velké zemědělské usedlosti. Když se jim podaří rozkrýt všechny propletené vztahy milostného mnohoúhelníku, dojde k další tragické události. Vše se navíc komplikuje i tím, že je vedením vyšetřování tentokrát pověřen jejich nový kolega s příznačným jménem Leopold Skrčílek a tenhle "veledůležitý" byrokrat a kariérista je dokonce díky protekci jmenován zástupcem velitele celé pátrací stanice. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Četnické humoresky jsem měl rád. V televizi podle programu nic lepšího nebylo, ovšem reálně tento případ nenadchl. Přestože se řešily vlastně tři případy, zdárně ukončen byl pouze jeden. Aspoň že Viktor Preiss perlil a pobavil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je takový chaotický jak stylem vyprávění, nedořečeností, dramaturgickou nevyvážeností, a nakonec je i těžce amorální. Jako fakt mám brát jako dobrý konec, že nějaká rozhoďnožka připravila tři chlapy o život (u jednoho nevíme, jestli se po těžké fraktuře lebky vůbec uzdraví, ostatní umřou) a ještě pro sebe a svého parchanta (to není nadávka, ale běžně užívané označení pro nemanželské dítě) zdědí grunt? Takže holka si užila, chlapi se kvůli ní navzájem pozabíjeli, a ona shrábne jackpot, vyzpovídá se a je v pohodě? A jak jsem psal - není dořečena linie s hospodářem, který má těžké poškození hlavy a mozku, scény se Skrčílkem nemají pointu, a ostatně do ztracena vyšumí i to hromadné znásilnění chlapa. (Btw, nepochopil jsem, proč tak hezké holky měly potřebu ojet zrovna tohohle dlouhána, to v dědině jiní nadržení chlapi nebyli?) A přijde mi, že byrokrata při vyšetřování šlo využít daleko líp a víc, ostatně na tom stojí hodně filmů o snaživých nováčcích s jen nabiflovanou teorií, ale bez jakékoliv praxe v reálu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Souchotiny či úbytě (oubytě) je infekční onemocnění tuberkulóza. (sator)
  • Natáčelo se v Jevišovicích a u nádrže Fryšták. (M.B)

Reklama

Reklama