Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Složitý případ vraždy uprostřed milostného trojúhelníku řeší nový a velmi aktivní člen pátračky. Četníci z brněnské pátračky tentokrát řeší okolnosti násilné smrti jednoho z majitelů velké zemědělské usedlosti. Když se jim podaří rozkrýt všechny propletené vztahy milostného mnohoúhelníku, dojde k další tragické události. Vše se navíc komplikuje i tím, že je vedením vyšetřování tentokrát pověřen jejich nový kolega s příznačným jménem Leopold Skrčílek a tenhle "veledůležitý" byrokrat a kariérista je dokonce díky protekci jmenován zástupcem velitele celé pátrací stanice. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Četnické humoresky jsem měl rád. V televizi podle programu nic lepšího nebylo, ovšem reálně tento případ nenadchl. Přestože se řešily vlastně tři případy, zdárně ukončen byl pouze jeden. Aspoň že Viktor Preiss perlil a pobavil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je takový chaotický jak stylem vyprávění, nedořečeností, dramaturgickou nevyvážeností, a nakonec je i těžce amorální. Jako fakt mám brát jako dobrý konec, že nějaká rozhoďnožka připravila tři chlapy o život (u jednoho nevíme, jestli se po těžké fraktuře lebky vůbec uzdraví, ostatní umřou) a ještě pro sebe a svého parchanta (to není nadávka, ale běžně užívané označení pro nemanželské dítě) zdědí grunt? Takže holka si užila, chlapi se kvůli ní navzájem pozabíjeli, a ona shrábne jackpot, vyzpovídá se a je v pohodě? A jak jsem psal - není dořečena linie s hospodářem, který má těžké poškození hlavy a mozku, scény se Skrčílkem nemají pointu, a ostatně do ztracena vyšumí i to hromadné znásilnění chlapa. (Btw, nepochopil jsem, proč tak hezké holky měly potřebu ojet zrovna tohohle dlouhána, to v dědině jiní nadržení chlapi nebyli?) A přijde mi, že byrokrata při vyšetřování šlo využít daleko líp a víc, ostatně na tom stojí hodně filmů o snaživých nováčcích s jen nabiflovanou teorií, ale bez jakékoliv praxe v reálu. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Skvělý díl, výborné herecké výkony. Pan Preiss je naprosto úžasný. Jen není logické, že tam chlap obviní tři krásné ženy ze znásilnění. Přece, když to chlap nechce, tak to nejde, to je zákon přírody :-). A takové kočky, to mu lze jen závidět :-D ()

Reklama

Reklama