Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě dalo velkou práci stáhnout jelikož jsou venku i verze co mají 94 minut a Imdb uvádí dokonce i 99 minut naopak žádná verze co se uvádí zde 131 minut neexistuje. Bohužel se jedná o nudnou záležitost o někom kdo vraždí v Petrohradu ženské a jednoho chlápka pro satanský rituál a snaží se ho zastavit jeden inspektor a jeden jeho pomocník a občas jim poradí jakási vědma co ani vědma není. Chybí tomu napětí uvěřitelnost a kromě té vědmy i sympatické postavy jelikož, když hlavní inspektor hned v 1 scéně málem umře moc fandit mu asi nebudete naopak si řeknete co to je za žebráka a scéna kdy jede na kočáru a cca po 5 minutách spadne jeho postavu ještě dorazí. Vraždy to taky nezachrání a pointa s vrahem je taková vytáhnutá na poslední chvílu, aby tam bylo něco překvapivého. Pusťte si radši jakýkoliv film s Jackem Rozparovačem a neztrácejte s tímhle čas opravdu není o co stát. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný ruský film. Do hlavního temného tématu se tvůrci snímku pokusili (a za mě vcelku úspěšně) prostřednictvím vypravěče vnést i nějaké ty humory. Nedívalo se mi na tuhle záležitost vůbec špatně a rád bych jí ještě jednu hvězdičku přidal, ale nedalo se. Měl jsem totiž pocit, že se scénárista ve vší té mystice místy ztrácel, vyšetřování série vražd pak vyznívalo krajně nepravděpodobně (chvílemi až blbě), a to byla docela škoda, protože se tu dalo dosáhnout mnohem lepšího výsledku. ()

Reklama

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Pěkná výprava, dobrá práce s kamerou, ucházející dobová atmosféra. Bohužel příběh nic moc, herci bez špetky charismatu, příliš se tlačí na pilu v urputné snaze navodit jakési mysteriózno ve stylu Sherlocka Holmese, nudnou dějovou linku nezachrání ani přehršel efektů, odbytý konec to zabil úplně. Ne, tohle se moc nepovedlo. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Novodobí ruskí režiséri sa až moc spoliehajú na čarovný vizuál, ktorý spolu s výpravou a dobovými prvkami hrá v Devjatej prím, o to väčší problém majú s vyrozprávaním príbehu. Takže, prachy sú v tom fliku vidieť ale scenár má jednu nohu kratšiu než druhú a rejžovi nepomohol ani strih, ktorý je v druhej polovici tak bláznivý, že aj koxknutých rejžov hudobných videoklipov by z toho boleli oči. Herecky priemerné, atmosféra takisto priemerná, takže... vydržať sa pri tom dalo, ale nie je to nič pamätihodné. Aj moje hodnotenie je priemerné 50%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná Ruská Krimi z konce 19. století na styl Sherlocka Holmese. V Petersburgu se strhne série rituálních vražd, kde vrah zabíjí oběti dle Elementů a zohavená ženská těla se povalují v temných ulicích. Film má pěkně syrovou atmosféru, hezký vizuál, zajímavé hrdiny i dostatečnou porci násilí, aby mě nestihl nudit. Jako plus potěší, že jsem vraha nedokázal uhádnout. Fanoušci temných a brutálních detektivek by mohli dát filmu šanci. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 7/10. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama