Reklama

Reklama

Supermodelka Samantha Crain (Teri Hatcher) má doručit balíček s tajemnou květinou své sestře Cammy do Portlandu. Netuší, že se jedná o bájný červený lotos, jehož síla může vést k ovládnutí světa. Proto po něm také mnoho staletí prahne čínská sekta Šaolinské opice z rudého lotosu, které teď sestry pronásledují nočním městem. Když se zdá vše ztraceno, narazí Samantha na vyhazovače Eda Molloye (Andrew Dice Clay) přezdívaného pro své schopnosti „drtič mozků“. Ed přijímá zdánlivě výhodný kšeft a stává se dočasným osobním strážcem. (J.Connor)

(více)

Recenze (17)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad jak vyšitej tomuhle prostě patří. Hl. Hrdina s šikékským akcentem byl zajímavej asi jako válec na těsto ležící ve dřezu, zoufalá manželka Teri Hetšr tam furt akorát pištěla a urážela se víc jak já, když jsem na tohle koukal, záporáci “ninjové”?? Pche! Ňáká chátra co zdrhla ze švandova divadla. Pyjun trpěl demencí už v patnácti koukám. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Po Dobrodružství Forda Fairlanea další Clayovo super zábavný akční béčko s hromadou cool hlášek, hromadou seřezaných lidí z čehož 98% padne tlapou Claye alias Brainsmashera, tlupou nindžů, co furt řikaj, že nejsou nindžové a se sexy a mladou Teri Hatcher. Neni to nic geniálního, stačí tomu naprosto jednoduchej děj založenej hlavně na mlácení lidí a až druhořadě tu je nějaká zápletka o nadvládě světa, ale to si myslim neni na škodu, zábavný to je pořádně a ty 90tý béčkový léta jsou na tom hodně znát ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Jednoznačné najzábavnejší Pyun! Vo svojej dobe ma to podobne ako jeho Rytieri prekvapivo veľmi nebavilo, čomu sa dnes opäť dosť čudujem, keďže ide o jasnú béčkovú a tentoraz dokonca celkom úmyselne vtipnú pecku o honbe vymastených Šaolinských gangsterov ( "my nie sme nindžovia!" ) za mystickým kvetom červeného lotosu ktorého zjedenie má dať človeku obrovskú moc. Kvetinu má však jedna supermodelka a tá si nájde za ochrancu vyhadzovača prezývaného Drvič Mozgov. Všetci aktéri diania potom pobehujú nočným mestom a všade kam prídu to skončí rubačkou. Šaolinský "my nie sme Nindžovia" srandovne poskakujú, hulákajú "uáááá", zmárujú kapelu na koncerte aj osadenstvo policajnej stanice a ich šéf dokonca rukou chytá vystrelené guľky. Jeho záverečná úprava fasády model madam Batrfláj od drviča mozgov bola k popukaniu. Jednoduchá zábava so svižným tempom, humorom a bitkami. A striptérskou Godzillou v podaní Queen Kong, ktorú si pamätám z druhého Deathstalkera. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

To jsem se takhle dokoukala jeden film a nechala jsem tu starou kazetu běžet dál. No a co nevidím! Drtič mozků! Musím uznat, že jako půlnoční filmík to bylo něco, fakt jsem s bavila. A když došlo na chytání a odrážení kulek, to jsem byla v koncích. Jediný co mi zkazilo požitek bylo to, že film tam nebyl až do konce. Sakra! ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Drtič mozků je vyhazovač. Teď jsem zklamal všechny, co se těšili na nějakého robota s kybernetickou pěstí, která podle situace mění velikost tak, aby pasovala na mozkovnu právě drtěného. Ovšem i Ed je parádní a získal si mě hned svým srdceryvným proslovem, kde vypráví proč se stal právě drtičem. Že jednou za mlada se v klubu strhla rvačka a on dostal sklem po hlavě a doteď má jizvu. A to jen protože tehdy tam nebyl vyhazovač. Ed se tedy rozhodl, že musí spravovat mír na Zemi. A proto neustále buší do party ninjů, kteří chtějí jakýsi červený květ zajišťující absolutní dominanci nad světem. K tomu získá Rolexky v ceně deseti tisíc, modelku a jen prohloubí svoje dobráctví. Nějaký Crank se může jít vycpat, tohle je ta pravá nonstop jízda, kde se všichni navzájem mlátí, lítají, hází hlášky, Hatcher chodí v kozačkách vysokých až nad kolena a k tomu mlátí ninjy do koulí, tak jak jí to její milovaný naučil. V přístím životě chci být tak Brain Smasherem, a v tom nynějším si aspoň budu muset nechat vytisknout jeho jmenovku na zadní stranu trička. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Chyba v českém dabingu. Opice z kláštera Rudého lotosu, se kterými musí hlavní hrdina spolupracovat, jsou samozřejmě ve skutečnosti mniši (monks, nikoliv monkeys) z kláštera Rudého lotosu. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)

Reklama

Reklama