Reklama

Reklama

Recenze (4)

golfista 

všechny recenze uživatele

Vynikající koncert k výročí Boba Dylana, na který si pozval kamarády svého srdce. Muzikanti typu Neila Younga, Erica Claptona, George Harrisona atd. se tady nádherně odvázali. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Úchvatný koncert. Nádherná ukázka toho, jak emotivní může být koncert, když se sejdou slavní přátelé aby poctili jednoho z největších muzikantů všech dob. Koncert spěje od mnoha dokonalých interpretací (Stevie Wonder - Blowin In The Wind, božský Richie Havens - Just Like a Woman, Eric Clapton - Dont Think Twice, It's Alright, George Harrison - Absolutely Sweet Mary a mnoho dalších) k jednomu úžasnému výstupu několika muzikantů (Bob Dylan, Neil Young, Eric Clapton, Tom Petty, George Harrison, Roger McGuinn) v jedné z nejlepších písní všech dob - My Back Pages. Závěrečná akustická Girl From The North Country je už potom neoficiálním vyvrcholením události a tečka za neskutečným koncertem... ale zatraceně luxusní tečka. Jediný co lehce zamrzelo, bylo že se při koncertu nehrála ani jedna píseň z mého nejoblíbenějšího Dylanovského alba Blood On The Tracks. ()

odvedle 

všechny recenze uživatele

Koncert, ktorý poteší v nenálade, vidieť čulého Dylana, ešte fungujúceho Johnnyho Casha s June Carterovou, Stevieho Wondra s lahodnou Blowin in the wind a ďalších, skrátka, je čo závidieť ľuďom v publiku! ()

Reklama

Reklama