Reklama

Reklama

After: Přiznání

  • USA After We Collided (více)
Trailer 6

Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin se propadli do vzájemné osudové lásky. Na ničem jiném nezáleží a ani jeden z nich nemá co ztratit. Až na to, že mohou ztratit jeden druhého, tedy vlastně úplně všechno. A právě takové nebezpečí hrozí ve chvíli, kdy se Tessa dozví o sázce, která jejich vášni předcházela, a jedno Hardinovo ošklivé tajemství z minulosti. Hardin býval krutý a nepoddajný, uměl dívky využít a odkopnout. Teď je to on, kdo by mohl skončit se zlomeným srdcem, kdo bez toho druhého nemůže žít. Udělal obrovskou chybu, díky níž může láska jeho života skončit. Dokáže překonat stíny minulosti a vybojovat svou lásku zpět? Nebude to snadné. Silná láska a divoký vztah totiž Tessu změnily, už není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší. Určitě nechce skončit v slzách. Nový kluk, který se v jejím životě objevil, je navíc pozorný a hodný. S ním by její srdce mohlo najít klid... je ale klid to, co opravdu chce? Nezvítězí nakonec elektrizující doteky, nenasytné polibky a žhavá touha, kterou umí vzbudit jenom zlobivý Hardin Scott? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (76)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Celá série After dojede na nekonzistentnost příběhu. Polibek byl roztomile naivní pohádkou z vysoké školy a fungovalo to. Přiznání drhne nejen kvůli demenci hlavního dua a šaškování na stáži, ale hlavně nedává smysl křečovitá stylizace do Padesáti odstínů šedi pro náctileté. Ani častá hysterie plná fucků to nezachrání. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Prakticky to samé, jako loni, až na ten sex...tvůrci si zřejmě řekli, že toho musí být tentokrát víc a odvážnější, v některých momentech skutečně polemizujete nad věkovou přístupností filmu. Tentokrát se totiž v tom očekávávaném a také naplněném, trapném koloběhu lásky a nenávisti hlavní dvojice, což opět vyplňuje celý děj, objevuje opravdu dost odvážných scén, ve které možná to cílové publikum doufalo, nevím, ale pochybuji, že mi na to do kina přišlo sto patnáct puberťáků jen kvůli předpověditelné romanci. Hromada vulgarismů, k nímž jsou zde nuceni i děti předškolního věku, aby byla alespoň nějaká sranda, film totiž nedokáže pořádně pracovat s žádným žánrem, který se zde objevuje, stahování kalhotek i trenclí a pro to skutečně nejmladší publikum možná i jakýsi návod...snad nemusím psát na co. Výdělečný počin v podobě této filmové série pokračuje a dle závěru ještě neskončil. [Kino Citadela] ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi loni překvapivě strašně líbila - především zásluhou úchvatné Josephine Langford - ale toto pokračování mě bohužel hodně otrávilo (a určitě to nebude jen změnou režiséra). Samozřejmě mi mělo být jasné, že je směšné mít od toho jakákoli očekávání, ale stejně jsem se neubránil zklamání, protože ten film je prostě hrozný, a to minimálně ve 3 ohledech: 1) herecké výkony a dialogy jsou zde vážně hodně špatné (Hero Fiennes Tiffin je herecky přímo tragický), 2) má to příšerný soundtrack a tu nejvíc konvenční kameru na světě, a především 3) je to dějově totálně předvídatelné, dramaticky absolutně nezajímavé, nevěrohodné, povrchní a složeně takřka výhradně z těch nejohranějších klišé (když kupříkladu Hardinova matka sděluje k závěru svému synovi, že musí o lásku Tess bojovat, zoufalstvím jsem si málem rval vlasy z hlavy - ona mu doslova řekne: "Miluju tě, ale musíš začít bojovat o to, na čem opravdu záleží."). A jako by to všechno nestačilo. tak všechny milostné scény zde jsou strašný trapas, ale to už je jen takový poslední hřebík do rakve - marná sláva, podle sračkoidní předlohy samozřejmě dobrý film vzniknout nemohl, ale tohle je prostě tak stupidní, že se to snad nemůže líbit ani cílovému publiku, pro něž to bylo natočeno (i když nikdy neříkej nikdy, ten film se navíc v kinech moc dlouho neohřál kvůli koroně). ()

k212 

všechny recenze uživatele

Dvojka vcelku dynamicky ujíždí na rozhoupaném vztahu hlavních hrdinů, míchá do toho občasný humor, který to hodně oživuje (a vzdaluje vážnému prvnímu dílu) a koření častějším civilně pojatým sexem. Nevědět, že tahle houpačka pojede dalších X dílů, jen kvůli tomu, aby se divák díval na rozpadajícího se Hardina a dospívající a sebevědomější Tessu, dala bych tomu možná o jednu * víc! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"After" som v roku 2019 ohodnotil ako tretí najhorší film, ktorý som za celý rok videl. A dúfal som, že to tvorcovia stopnú a nebudú v sérii pokračovať. Lenže vyzerá to tak, že film mal úspech a tak tu máme o rok neskôr "After We Collided". A ako to vyzerá, budú ešte dve ďalšie pokračovania "After We Fell" a "After Ever Happy". A už teraz predpokladám, že to bude rovnaké, ako to bolo tu. Pravdou je, že tento film nie je až tak zlý ako bol jeho predchodca. Kým "After" bolo vysoko nudné, prvoplánové, plné klišé, otrasných dialógov a vysoko predvídateľné, tento film je všetko čo som práve vymenoval s výnimkou slovíčka nudné. Alebo aspoň väčšinou. A tak tu máme namiesto otrasného filmu komicky otrasný film. A asi som bol v správnom rozpoložení na to. V podstate to môžem zhrnúť, že ak máte radi filmy typu "Twilight" alebo "Fifty Shades Of Grey", sledovanie si pravdepodobne užijete. Inak to však nie je nič, čo by som vedel odporúčať. Dialógy sú rovnako otrasné ako vo všetkých ostatných romantických filmoch, ktoré sa inšpirovali ságou "Fifty Shades Of Grey". Nikto sa tak reálne nerozpráva a sú maximálne prvoplánové. Nie je v tom štipka realistickosti. Na druhú stranu to miestami vie niektoré situácie urobiť celkom komické. A čo je absolútnym prekvapením, tak po tom ako bol prvý film umelý a bez akejkoľvek chémie, tak tentokrát som mal pocit, že Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langford akosi niektorým scénkam aj vedeli niečo pridať. No stále to nie je vzťah, ktorý dokážete reálne uveriť, lebo musia trepať nezmyselné dialógy, ktoré im napísali scenáristi. Film je vysoko priehľadný, a tým už len nechcem hovoriť, že viete aké scénky budú nasledovať. Dokonca aj viete odhadnúť, čo sa udeje o päť sekúnd. Ako napríklad rozbitie lampy, alebo absolútne komická scénka, kde Tessa s Hardinom ležia vedľa seba na jednej posteli a chcú veriť, že nič medzi nimi nenastane. A môžete len počítať sekundy kedy sa to celé začne. A okrem toho ten neskutočne gýčovitý soundtrack. Všetko znie ako lacný pop, ktorému sa nepodarilo dostať do hitparády, tak sa skúša nejakým spôsobom ujať aspoň vo filme. Najlepšia momentka je pre mňa ženská bitka medzi Tessou a Molly, ktorá je skutočne skvelá na pohľad. Čo viac dodať? Je to presne to, čo od súčasných romantických filmov inšpirovaných otrasnými romantickými dielami očakávam. A splnilo to svoje poslanie do bodky. Na druhú stranu som sa na tom viac nasmial ako na prvom filme. Takže minimálne to môžem hodnotiť ako pozitívum. Hodnotenie: D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka chcela byť teenage romancou a aj to sa jej podarilo len veľmi chabo, druhá časť už chce byť skoro soft erotikou pre deti pod 15. Objavujú sa tu samí teenageri prekypujúcim egom, či dievča či chlapec, všetci sú frajeri hrajúci sa na veľa, pýcha by sa dala krájať. Scenáristicky sme dostali čistý návod pre mladých ako si užívať na gauči, v posteli, na stole, v sprche a pre dievčatá ako majú poriadne vzdychať a v tej sprche dokonca dvíhať telefón. Josephine Langford však okrem toho vzdychania nevie nič zahrať no a Hero Fiennes Tiffin ten má mimiku ako po mozgovej obrne. Jediným pozitívom bola anglická verzia Ó Tannenbaum spievaná nejakým černochom. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Turbulentní a erotičtější. V zásadě ne špatné pokračování. Klišoidní, ale funkční. Souhlasím s recenzí v Červeném koberci, ve které se uvádí, že film “ svým způsobem podivně funguje”. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Že mě dvojka takhle překvapí jsem vůbec nečekal, soundtrack prostě dělo, Tessa větší sexy kost než v prvním díle. Příběh bomba, některé scény prostě úžasné až jsem naštvaný že musím rok čekat. Já takové filmy prostě můžu a tady jsem nad míru spokojený protože se to povedlo hodně. ()

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Twilight mínus upíři a vlkodavci a nic jinýho navíc. Hlavní pipka/děvka jen běhá z/do postele hlavního retarda, kterýho vlastně nesnáší a jediný co se v celým filmu děje je jedna trapně natočená šukací scéna za druhou. Chudáci v kinech, co musí uklízet po státech nadrženejch třináctek, co se na tuhle dementní píčovinu hromadně poženou a zajistí tak, že tahle zhovadilost bude mít tři prdele dalších ještě debilnějších pokračování. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

nikdy bych si nemyslel,že to někdy řeknu,ale zlatých Padesát odstínů čehokoliv.Tam všechny tři díly sice byly úplně blbé a Ocelová Anička byla neskutečná trubka,ale pořád to bylo o dvě řady lepší než tahle slátanina,kde nefunguje vůbec nic.On už první díl nebyl nic extra,ale měl šanci,že by alespoň u někoho fungoval jako neškodná teen romance.Druhý díl se snaží jít dál,Tessa jakože trochu dospěla,ale v reálu se chová trochu jako blbka a trochu jako děvka.U Hardina to pak není o nic lepší a jakkoliv se v jedničce sázelo na jakési tajemno,tady je z něj pouze hysterický nesnesitelný debil.Trošku by to snad mohli vylepšit ty proklamované sexuální scény,kvůli kterým dostal druhý díl vyšší rating přístupnosti,ale ani ty nefungují a vůbec tu změnu přístupnosti nechápu,protože tady není nic vidět a už vůbec tu není nic co by mělo někoho pohoršovat,nebo něco co by dnešní náctieltí neznali.Leda by snad v Americe považovali za nepřístupné,když si holka dvakrát během jednoho filmu sundá kalhotky...0% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

After2 ma v niekoľkých maličkostiach dokázalo milo prekvapiť. Čakala som, že to bude horšie, minimálne horšie ako jednotka. Potešila ma zmena prostredia, predsa len ma viac zaujíma Tessa mladá žurnalistka (aj keď je to len stáž) ako Tessa študentka. Nové prostredie so sebou donieslo aj nové a sympatické postavy Trevora a Kimberly, čo je ďalšie plus. Veľmi sympatická je aj Hardinova mama Trish, ktorá je okrem iného aj veľká kočka. Naopak, Selma Blair ako matka Tess je hrozná, našťastie sa tu objaví len na minútku. Všetky nesympatické postavy z jednotky tu dostávajú oveľa menej priestoru, čo je tiež fajn. Zlepšil sa aj soundtrack, aspoň už nepíli uši. A o Hardinovi sa dozvedáme trošku viac. Tess je presne ten typ dievčaťa, čo si nevie vybrať dobrého chlapca. Má okolo seba troch skvelých chalanov (Noah, Landon a Trevor), ale nedá si povedať. No možno ona je presne to, čo Hardin potrebuje. Scénky na párty a tie milostné sa dali skrátiť, niektoré aj kľudne vynechať. V porovnaní s jednotkou je After2 trošku lepšie, ale stále nedosahuje úroveň aspoň tých troch hviezdičiek. Ku koncu som sa už aj trochu nudila, na takú stopáž predsa len málo materiálu. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Puberťácká slaďárna, na kterou už jsem asi moc starý. Možná kdyby tam nebylo tolik klišé, kdy si stačilo jen o některých problémech promluvit, tak by si ušetřili spoustu vyhrocených situacích a mé horší hodnocení, ale jak říkám, možná jsem na to příliš starý a dneska se ti mladí tak chovají. Třeba je to dokonce lépe napsané, než vidíme ve filmu. Např. ta velice krátká scéna s její matkou a bývalým - mnou naprosto nepochopené a zbytečné. Problémy s alkoholem ten týpek v tomto podání rozhodně neměl. To bohužel vypadá jinak. No ... ale stejně na další díl půjdu. ... GA Cinema ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Keby to točili rovno ako porno, malo by to väčší úspech. Takto je to len návod pre ženy, ako byť drama queen. ODPAD! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Po prevalení stávky a strašného Hardinovho tajomstva sa mladý milenci odcudzia. Tess a Hardin si k sebe musia opäť nájsť cestu aby sa mohli opäť na nijakej sprostosti pohádať a rozísť... Herecké obsadenie: Toto je to jediné, čo to drží nad vodou. Herci sú sympatický a dobre sa na to celé pozerá. Prevedenie a pocity: Akurát je to hrozná nuda od začiatku až do konca. Ak si tvorcovia mysleli, že šteklivé scény tomu dodajú gradáciu tak sa splietli. Diváka už proste v dvoch filmoch nebaví rovnaká zápletka a to dnes už vieme že ďalšie tri celovečerné filmy sú ešte iba pred nami a ak sa to bude stále točiť okolo tohoto jedného motívu asi sa na to vyseriem. Pridaná hodnota: Romantická zlátanina so sympatickou ústrednou dvojicou. 30% ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Příjemná romance, založena na reálných problémech dospělých lidí. Oproti prvnímu dílu jsou zde postavy naprosto jinde, takže to není jen lásky slátanina jako Stmívání za mé mladé éry a podobné snímky pro náctileté. I ty lechtivé scény dnes umí ve filmech pěkně podat, jen těch edukativních záběrů na rozbalování prezervativu se mohli ušetřit :-D Amíci jsou na gumách závislí, až to hezké není. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

"Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin" sa píše v obsahu, no nenechajte sa zmiasť. Ona je štvrť filmu nadrbaná a polovicu vyzlečená a on? On je zas pol filmu nasraný. Film mi ale čosi pripomínal, niečo čo som videl už v minulosti. Ak sa mocne zamyslím, tuším to nieslo v názve Temnotu, ale nešlo o horor. Teda horor v pravom slova zmysle. Aj vtedy každých 15 minút vstupoval do deja sex, aj vtedy bola ona tá ambiciózna a on ten nechutne bohatý a aj vtedy sa pre dramatizáciu používali vtipné roztržky ústredného páru a ich blízkych. Všetkému teraz nasádza korunu zvrat s bezdomovcom ako keby strihnutý z nejakej paródie, ktorý už popravde nebol ani vtipný. No mám dobrú náladu a manželke sa to asi páčilo, tak nebudem zlý. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 14 miliónov dolárov // Tržby_ 47.8 milióna dolárov // Tržby v ČR_ 17 341 277 Kč // Diváci v ČR_ 113 327 // Tržby v USA_ 2.2 milióna dolárov ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct, asi to co k prvnímu dílu - je mi 43 už to prostě není film pro mě... Škoda, že nebyl, když mi bylo patnáct, ale i tak jsou tu světlé momenty, i když nějaký světoborný snímek to není a celá série (i když je mnohem lepší, než těch padesát odstínu sexu)- je taková bez příběhu, respektive bez nečekaného příběhu... Ale nevadí Tess je krásná a soundtrack je docela v pohodě...A vzhledem k tomu, že se tento díl jmenuje přiznání, tak se přiznám, že bych se asi chtěl ještě jednou zamilovat...60% ()

Reklama

Reklama