Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Pred par lety byl na ulozto, ale mam silny dojem, ze uz tam neni. Jinak (jen muj nazor) ale prodlouzena verze mi ucinek spise rozredila, nez pomohla k lepsimu zazitku. Pokud ale citis, ze to musis za kazdou cenu videti, do toho. Ale musis usilovne hledat. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Nuda.

Nečekal jsem u Kládovy nakopávačky nějaký zajímavý scénář, ale byla to fakt brutální sračka. Pokud něco z toho mizerného scénáře rejža vyvařil, tak ale asi neměli pouštět Kládu Vandala do střižny. Protože výsledek vypadá, že mu neřekli, že je konec a předváděl se tam a rozkopal jim tam seřazené pásky ... Nebo to byly henty umělecké pflešbejky? Prostě jalový guláš.
Kdyby aspoň ty nakopávačky měly nějakou koukatelnou chroreografii, ale i ta byla jak od pana učitele Lopaty.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Van Dammův scénář sice čítal max. tak jednu stránku a z toho půlka bylo jen: "Uuuuhhh, Aaaaahhh", ale dneska jsem si dal po letech reprízu a světe div se- pořád mě to nějakým úchylným způsobem baví :) Super akce, JCVD ve skvělé formě + ta kozatá kočka, co tam s ním chodila = spokojenost :)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Toto je pre mňa jeden z najrozporuplnejších akčných filmov vôbec. Skoro všetko ma tu vôbec nebaví, slabý príbeh, prostredie, výprava, kostými a podobne, po týchto stránkach asi najhorší postapokalyptický film, aký som videl. Ale pravým opakom je akcia, ktorá ma zase veľmi baví. Van Damme sa tu s nikým nebabre, zabije prakticky každého, na koho narazí a nie je ich málo, zlomeniny, nože, kopačka z otočky s nožom v topánke, rozštep v kanáli a plno parádnych akcií. Takže aj keď väčšina stránok tohto filmu nestojí za nič, kvôli akcii si ho rád občas pozriem.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Zvlášťný film. Ako prvé som od Van Damma videl Bloodsport, Karate Tiger, Kicboxera a Lionherta. Cize Van Damme bol pre mna neporazitelny macher v ringu (az na Karate Tiger samozrejme:). No ked som neskor videl Kyborga tak to bol pre mna divny film ktory som najprv neznasal, no nakoniec ako to s poctivymi beckami býva som si ho oblubil.

lovecz

lovecz (hodnocení, recenze)

proboha, neco tak hrozneho jsem uz nevidel leta, nastesti jsem to nevidel cele tak mi pravdepodobne ty lepsi casti utekly :-)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tohle a Krvavý sport zůstanou pro mně navždy nejlepší filmy s Van Dammem.

Včera jsem to po 15 letech viděl znovu. Nevěřil jsem svým očím, ale velká část scén svým způsobem pojetí a stylizací postav byla jak vystřižená z filmu Apocalypto od Gibsona. Hlavně ty honičky a souboje za pomocí tyčí. V obou filmech se dost běhá a pojímají brutalitu dost podobně. Navíc je v obou filmech taky ta scéna se spouštěním rodiny do studny. No Gibsone, tak už víme kde ses nechal inspirovat :-)))
Samozřejmě pár podobností s umučením krista je tam taky......

choze

choze (hodnocení, recenze)

Špatné, ale stále dostatečně zábavné. Malý rotačáček, ukřižovaný van Damme a neskutečně hnusný a úchylný padouch v kroužkovém ohozu. Pyun jede!

max86

max86 (hodnocení, recenze)

Vynikajúci film s Van Dammom. Toto je klasika tak ju nezjebávajte!

 (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film jsem asi 10 x a to od svych 11 tak do 17. A určitě si někdy dám retro. Postapokalyptická doba se mi vždycky líbila a myslím, že tady je stvárněná dobře. Atmosféra se mi líbí a hudba to parádně podtrhuje. Starý dobrý Béčko. :)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama