Reklama

Reklama

Recenze (5)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Další zklamání od Pyuna. Já jsem vždycky tak naivní a myslím si, že tenhle borec co natočil zedkovou střílečku Nemesis a vtipně blbyho Kickboxera 4 dokázal zplodit ještě něco podobně zabavnyho či akčního. Tohle prosím není ani jedno..je to utlachaná sračka, kde po nějaký aspoň trochu dobrý zapletce nejsou ani památky.. to už snad radši Mean guns, kde byla aspon ta akce. Sračka, kde se mekta pátý přes devátý a je to vlastně úplně o ničem. Nemám žádnou věc, kterou bych měl na tomhle pochválit..snad jen opět sám sebe, že jsem se do toho vůbec pouštěl s nadšením, když jsem viděl Pyunovo jméno v opening titles..tohle už se opakovat nebude. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že kdyby Pyun chtěl, mohl mít vcelku obstojnou kariéru mainstreamového režiséra. Je to solidně natočené a i když je hlavní hrdina trochu nevýrazný, vynahrazuje to záporák v podání Johna Stockwella. Chyba je, že film víc netlačí na pilu a člověk jen se slzou v oku vzpomíná na Lesterovu brutální Třídu 1984. Samo o sobě je to spíš na tři hvězdičky, ale ta nostalgie 80. let a super soundtrack dělá svoje, tak to zaokrouhlím nahoru. 70% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Je pravda že toto Pyunove rané dielo patrí medzi jeho príčetnejšie kusy, vizuálne i vyprávačsky slušne podané, ale bohužiaľ tých 95 minút sa ťahalo ako syr z reklamy na pizzu a mal som strašne divný pocit že mi to zabilo aspoň pol dňa. Každopádne americký stredoškoláci z 80-tych rokov asi fakt museli byť strašné kreatúry a pošahaný pankáči, keď ich tak ukazuje toľko týchto béčkových filmov. Možno práve preto v tomto filme funguje akási maskovaná fašistickoidná hliadka ktorá podobné vagabundné existencie naháńa a straší smrťou. Dobre zmáknutá je kúdolmi dymu nasiaknutá naháňačka v úvode a potom scéna kde sa táto patrola chystá "obesiť" jedného takého problematického pankáča. Ale je to proste čím ďalej nudnejšie a lemrovitejšie a záver už trpí jasne Pyunovským neduhom kde sa to celé domrví ako koláč v taške. Najprv sa všetci očakávane natvrdo pochytia, potom začnú neočakávane všetci plakať a keď sa udobria tak vyjde najavo že sa vlastne nič nestalo. Bomba! ()

Reklama

Reklama