Reklama

Reklama

Thajský mistr Tong Pom se nesmíří s porážkou a brutálně zavraždí mladého šampióna Kurta Sloana. Příběh pokračuje po několika letech. V tělocvičně, kterou vede, učí Kurtův mladší bratr David mladé bojovníky zápasit. Nejlepším žákem je Brian, ctižádostivý, nevyzrálý talent, přímo posedle toužící se prosadit. Dá se zlákat dohazovačem sportovců Maciahou, pracujícím pro thajskou organizaci. Vlastní ji Sangha, otec zabijáka Tong Poa. Mezitím vyhledá Davida starý mistr Xian. Jako učitel odevzdá mladíkovi finesy bojové dokonalosti. Nicméně zákeřný Tong Po zlikviduje i nadějného Briana. Ačkoliv Xian a jeho žák neuznávají filozofii pomsty, vyzývá dospělý adept bojového umění thajského vládce k boji na život a na smrt... (Intersonic)

(více)

Recenze (101)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Úplně normální akční béčko, kterému podle mě nejvíc škodí, že se snaží přiživit na jménu jedné bojové klasiky, přitom by klidně mohlo stát samo za sebe. Sasha "Coudy" Mitchell sice není ani z poloviny tak dobrý bojovník jako Van Damme, zato bych se nebál říct, že je lepší herec. I návrat Tong Poa je super, i když se objeví až v posledních minutách. Na jedničku to samozřejmě nemá, nezapomenutelné scény jako překopávání palmy se tady nedočkáme, ale jinak je to bez problémů koukatelné a tak nízké hodnocení si to nezaslouží. ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

Sasha Mitchel v pokračování Kickboxera? Ne, to není vtip. Ale zatímco Jean Claude charismaticky zatínal bicepsy až k prasknutí, Sasha nám nemá co nabídnout. Tak se aspoň nechá ve zpomalených záběrech kopat do hlavy. Opět od Tong Poa. Který se dal po prvním díle na chov včel (a dostal pár žihadel, soudě dle oteklého faceliftu). Přesto bych to jako úplný odpad neviděl. Přece jen je vidět nějaká ta krev a rozmašírovaný obličej. Ale tuctového turistu z mistra Xiana dělat nemuseli. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Raz sme sa ktomu dopracovať museli, však pán režisér Pyun. Prvý Kickboxer mal pekne prepracovaný príbeh, skvelé bojové scény, takisto aj Van Dammeho, vtej dobe keď bol ešte na vrchole svojej formy. Lenže prišiel iný herec z Dallasovskej sérií Mitchell a veru že si dobre nepočínal ako jeho slávnejšia ikona. Škoda len, že Pyun viac nevyužil potenciál pre tento film a keby pokračoval v slávnom vrcholnom 1. dieli, dalo by sa čakať viac, takto len na 60 percent. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Chápu,že relativně úspěšné béčko s JCVD v hlavní roli ve filmu Kickboxer(1989) volalo po pokračování,ale tohle? Tak nějak přemejšlim co hodnotit. Zkusim to co nejvíc shrnout. Sasha Mitchell asi nějakej ten kop nebo úder opravdu uměl,ale zdaleka nevypadal tak věrohodně jako Van Damme,nehledě na fakt,že jestli je JCVD béčkař,tak herecký výkon ,,Kouďáka´,, v tomhle filmu, volal po písmenkách v druhé polovině abecedy. Zase na druhou stranu chápu,že chtěl prorazit i jinde než v rodinném sitcomu,ale tohle prostě nešlo. Ostatní herecké výkony netřeba ani komentovat, ten předvídatelný a tupý scénář byl tak zralej na vyvrácení nedělního oběda a choreografie soubojů spolu s katastrofáním střihem zpomalených záběrů a nesmyslných konverzací, už tuhle záležitost tak maximálně potopily na dno Atlanticu,kde se spolu s Titanicem kochá krásnou faunou. Velmi kritické hodnocení,ale 20% přeci jen dám a to za mistra Xiana,který si svůj rozumně komediální výkon zachoval i v tomto pokračování. Fakt bída a nevim jestli vůbec chci ztrácet čas s trojkou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako ono to samo o sobě koukatelné je, a není to ani tak špatné. Problém ale prostě je, že se to snaží navázat na něco, co bylo takřka dokonalé a bylo v tom řečeno vše. K tomuhle už se více říct nedá a každá snaha dopadne takhle. Louhování již vylouhovaného čaje, mačkání vymačkaného (hodně kyselého) citronu. Tady je ten děj trochu jako dost úlet. Návrat trenéra je až směšný (neb on sám dělá vtipy a to prostě není prdel). Sasha Mitchell je úplně ten poslední, co by mi na tomhle vadilo, mám ho docela rád a je příjemné vidět, že zvládá i něco jiného než komediální role. Qissi je stejný suchar, ajko posledně. Teatrální ňouma, který prostě nedokáže přesvědčit, že je tak obávaný zápasník. Největší perla filmu? Mladičký Brian Austin Green v triku King Diamond hned na začátku. To prostě jako jo! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Ve flashbacku, kdy Sanga (Cary-Hiroyuki Tagawa) vypráví příběh o tom, co následovalo po porážce Tong Poa (Michel Qissi) Kurtem Sloanem (Emmanuel Kervyn), je v horní části obrazovky možné spatřit vodní dělo, které vytvořilo umělý déšť. (Lajty)

Reklama

Reklama