Reklama

Reklama

The Unborn

Trailer

Obsahy(1)

Dva členové ostrahy se musí vyrovnat s realitou. Tiffany (Manni L. Perez) jako budoucí matka a Joye (Chris Bellant), který je do ni tajně zamilovaný. Ve staré továrně se totiž odehrají podivné a nevysvětlitelné události. Někdo má s nimi a s dítětem Tiffany jiné plány. (Dalfor)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Jasně, byla to chujovina prvního kalibru a příběhově i hororově to nedalo světu absolutně nic nového, ale rozhodně mě to sralo míň, než třeba nedávné duchařské The Turning, u kterýho se mi chtělo velice slušně spát. Tady je to aspoň trošku napínavé a stopáž je příjemná a víc něž adekvátní vzhledem k tomu, co z toho vzešlo. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Škooooooda, takhle nevyužitýho potenciálu a zahozenýho slibnýho startu. Dokud jde o hlídky a řešení nálezů, je to fajn, ale jak začne ostraha bejt odvážná, nesmyslně sebevědomá a ukáže se "zlo", jde všechno dolu, jako šutr ve vodě. Veškerej strach je ten tam a člověk už jen tak nečině kouká, kdy mu dole ukáže lišta, že je konec filmu. A konec? Ach jo... Víc to posrat nemohli. Za mě 1* a NEDOPORUČUJU ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Jak hororový svět nepřichází o své (zlo)duchy. Stále se totiž najdou tvůrci, co na poli režie debutují, o kterých s největší pravděpodobností už hned tak v budoucnu neuslyšíte a kteří si myslí, že umí točit (něco originálního). A vlastně neumí vůbec nic. Tal Lazar je jedním z nich a je slušný lazar na horory. Kupodivu kameru už někdy někde užíval a třímal v ruce, má za sebou slušnou řádku kameramanské práce. Filmové aspekty ovšem zjevně osvojené nemá. Přišel se snímkem, kde se jedna poslední noční hlídací služba nevyvíjí úplně standardním způsobem, načež sledujeme pinožení dvou členů ostrahy, co se potýkají...a tady nastává problém. V podstatě nevím, o co pořádně ve filmu má jít, kdo je duch a jaký neduh se horlivě v útrobách vyklizené budovy řeší. A do toho je členka ostrahy těhotná (odtud pramení název filmu). K tomu všemu je ústřední herecká dvojice Manni L. Perez a Chris Bellant vrcholně nesympatická a herecky nebaví. Nudný a jednotvárný průběh má jen minimum hororových výjevů, chození po opuštěné budově může být fajn, ovšem už jsem podobný syžet viděl rozhodně lépe využitý. Občasné gore mně nepřipadalo nejhorší. Celé to má jen něco málo přes hodinu a úplně mně to stačilo. Slabé. 2/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Dvojicu Tiffany a Henryho, pracovnikov strážnej služby v starej továrni, čaká ďalšia nočná služba. Namiesto bežných rozhovorov o Tiffaninom tehotenstve a jej priateľovi ich však počas noci čaká v rozľahlom komplexe nemilé prekvapenie...a podobne sme na tom aj my, filmový fanúšikovia. Navzdory dobrej atmosfére (spomínaný detský spev v komentári ricciho) a priemerných hereckych výkonov sa dočkáme pribehu bez pointy. Tá mohla byť načrtnutá v úvode, prípadne medzi záverečnymi titulkami avšak takto po zhliadnutí filmu nad dejom visí viacero otáznikov, čo je niekedy úspešný ťah. V tomto filme to však nevyšlo. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film má jediné pozitivum a to je to, že to má pouze 70 minut a hned se to rozjede. Jinak převládají negativa nezjistíme o co tam šlo (mutantní děti nejspíše s ostny) kdo byl ten chlap kdo byla ta ženská a kdo byly ty děcka (vím , že to byla celá rodina , ale kdo to byl ví jen režisér možná ani ten ne) kdo vyskočil z toho okna (byl to ten chlápek tudiž byl živý nebo ta ženská ?) . Jinak k filmu ženská s chlápkem dělají ostrahu budovy, která se demoluje mezitím v té budově něco je. Nejlepší komentář Jason X. ()

Reklama

Reklama