Reklama

Reklama

The Unborn

Trailer

Obsahy(1)

Dva členové ostrahy se musí vyrovnat s realitou. Tiffany (Manni L. Perez) jako budoucí matka a Joye (Chris Bellant), který je do ni tajně zamilovaný. Ve staré továrně se totiž odehrají podivné a nevysvětlitelné události. Někdo má s nimi a s dítětem Tiffany jiné plány. (Dalfor)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Škooooooda, takhle nevyužitýho potenciálu a zahozenýho slibnýho startu. Dokud jde o hlídky a řešení nálezů, je to fajn, ale jak začne ostraha bejt odvážná, nesmyslně sebevědomá a ukáže se "zlo", jde všechno dolu, jako šutr ve vodě. Veškerej strach je ten tam a člověk už jen tak nečině kouká, kdy mu dole ukáže lišta, že je konec filmu. A konec? Ach jo... Víc to posrat nemohli. Za mě 1* a NEDOPORUČUJU ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

The Unborn... je fajn. Dejovo trochu pripomína Last Shift, a keďže mám celkom rád takéto priamočiare a jednoduché ducháriny, tak ma to aj bavilo. Dvaja sekuriťáci a obrovská opustená fabrika obývaná duchmi. Veľké plus za peknú hlavnú hrdinku a kratučkú stopáž, čím menej takéto horory naťahujú, tým lepšie. Spev detských duchov v nočnej barabizni navodil čo trebalo, takže atmosféra sa dala miestami krájať. Dokonca sa nám tam objavil aj nejaký ten mutantík. Režisér by však musel mať o niečo viac skúseností, aby to aj dotiahol do úspešného konca. Želať si totiž, aby to celé neposral predvídateľným rozuzlením, to by som už chcel asi veľa. Rozpočet nebol najvyšší, ale aspoň k mierne nadpriemernému zážitku mi to nevadilo. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Jasně, byla to chujovina prvního kalibru a příběhově i hororově to nedalo světu absolutně nic nového, ale rozhodně mě to sralo míň, než třeba nedávné duchařské The Turning, u kterýho se mi chtělo velice slušně spát. Tady je to aspoň trošku napínavé a stopáž je příjemná a víc něž adekvátní vzhledem k tomu, co z toho vzešlo. ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

U tohohle takyfilmu nehodnotím ani tak jeho děj (protože ono popravdě ani není příliš co hodnotit), jako takyherecké obsazení rolí dvou nočních hlídačů. Ženská šeredná jako skřetice, jako nějaký zrůdný potomek Nykty a Tartaru, a k ní do páru nazrzlý ufňukaný srábek. Srábek si nejdřív při obchůzce hraje na zpěváka, aby po nějakém tom bu-bu-bu začal vyděšeně ječet a kňučet jako malá holka a ječet a kňučet už nepřestal dokud (spoiler) nezhebnul. Už dlouho jsem ve filmu neviděl tak nesnesitelnou postavu. A protože na skřetici se taky nedá koukat a děj je silně retardovaný, nenapadá mě ani jeden důvod, za který dát aspoň jednu hvězdu. Za embryo v okurkovce? To sotva. Do koše s tím. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film má jediné pozitivum a to je to, že to má pouze 70 minut a hned se to rozjede. Jinak převládají negativa nezjistíme o co tam šlo (mutantní děti nejspíše s ostny) kdo byl ten chlap kdo byla ta ženská a kdo byly ty děcka (vím , že to byla celá rodina , ale kdo to byl ví jen režisér možná ani ten ne) kdo vyskočil z toho okna (byl to ten chlápek tudiž byl živý nebo ta ženská ?) . Jinak k filmu ženská s chlápkem dělají ostrahu budovy, která se demoluje mezitím v té budově něco je. Nejlepší komentář Jason X. ()

Reklama

Reklama