Reklama

Reklama

The Unborn

Trailer

Obsahy(1)

Dva členové ostrahy se musí vyrovnat s realitou. Tiffany (Manni L. Perez) jako budoucí matka a Joye (Chris Bellant), který je do ni tajně zamilovaný. Ve staré továrně se totiž odehrají podivné a nevysvětlitelné události. Někdo má s nimi a s dítětem Tiffany jiné plány. (Dalfor)

Recenze (11)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

The Unborn... je fajn. Dejovo trochu pripomína Last Shift, a keďže mám celkom rád takéto priamočiare a jednoduché ducháriny, tak ma to aj bavilo. Dvaja sekuriťáci a obrovská opustená fabrika obývaná duchmi. Veľké plus za peknú hlavnú hrdinku a kratučkú stopáž, čím menej takéto horory naťahujú, tým lepšie. Spev detských duchov v nočnej barabizni navodil čo trebalo, takže atmosféra sa dala miestami krájať. Dokonca sa nám tam objavil aj nejaký ten mutantík. Režisér by však musel mať o niečo viac skúseností, aby to aj dotiahol do úspešného konca. Želať si totiž, aby to celé neposral predvídateľným rozuzlením, to by som už chcel asi veľa. Rozpočet nebol najvyšší, ale aspoň k mierne nadpriemernému zážitku mi to nevadilo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jak hororový svět nepřichází o své (zlo)duchy. Stále se totiž najdou tvůrci, co na poli režie debutují, o kterých s největší pravděpodobností už hned tak v budoucnu neuslyšíte a kteří si myslí, že umí točit (něco originálního). A vlastně neumí vůbec nic. Tal Lazar je jedním z nich a je slušný lazar na horory. Kupodivu kameru už někdy někde užíval a třímal v ruce, má za sebou slušnou řádku kameramanské práce. Filmové aspekty ovšem zjevně osvojené nemá. Přišel se snímkem, kde se jedna poslední noční hlídací služba nevyvíjí úplně standardním způsobem, načež sledujeme pinožení dvou členů ostrahy, co se potýkají...a tady nastává problém. V podstatě nevím, o co pořádně ve filmu má jít, kdo je duch a jaký neduh se horlivě v útrobách vyklizené budovy řeší. A do toho je členka ostrahy těhotná (odtud pramení název filmu). K tomu všemu je ústřední herecká dvojice Manni L. Perez a Chris Bellant vrcholně nesympatická a herecky nebaví. Nudný a jednotvárný průběh má jen minimum hororových výjevů, chození po opuštěné budově může být fajn, ovšem už jsem podobný syžet viděl rozhodně lépe využitý. Občasné gore mně nepřipadalo nejhorší. Celé to má jen něco málo přes hodinu a úplně mně to stačilo. Slabé. 2/10 ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

U tohohle takyfilmu nehodnotím ani tak jeho děj (protože ono popravdě ani není příliš co hodnotit), jako takyherecké obsazení rolí dvou nočních hlídačů. Ženská šeredná jako skřetice, jako nějaký zrůdný potomek Nykty a Tartaru, a k ní do páru nazrzlý ufňukaný srábek. Srábek si nejdřív při obchůzce hraje na zpěváka, aby po nějakém tom bu-bu-bu začal vyděšeně ječet a kňučet jako malá holka a ječet a kňučet už nepřestal dokud (spoiler) nezhebnul. Už dlouho jsem ve filmu neviděl tak nesnesitelnou postavu. A protože na skřetici se taky nedá koukat a děj je silně retardovaný, nenapadá mě ani jeden důvod, za který dát aspoň jednu hvězdu. Za embryo v okurkovce? To sotva. Do koše s tím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rozpočet o pár dolarech, dva nejistí herci a přesto z toho vznikla poměrně zábavná jednohubka. Vzdor chybějícím zkušenostem se režisérovi podařilo vytvořit hustou a napínavou atmosféru, kterou podporovaly osvědčené berličky jako hra stínů vytvářející siluetu, kutálející se míč či příjemně nepříjemný dětský zpěv. Filmu prospívá i krátká stopáž, která celkem úspěšně minimalizuje hluchá místa. Jen je škoda, že je to na úkor vysvětlení, co se skrývá za samotným strašením. Samotný konec je sice očekávaný, ale to by se dalo říct asi o jakémkoliv z nabízejících se závěrů. Mouchy by se sice našly, ale rozhodně jich není tolik, aby měl film tak tristní hodnocení (26%). Tak snad to půjde nahoru. 60% ()

FromHell odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne nesympatický brak.Herečku v hlavnej úlohe sme v celovečernom filme zaručene videli naposledy,nakoľko tak netalentovaná osoba nemôže robiť ani krovie v reklame na žuvačky. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Dvojicu Tiffany a Henryho, pracovnikov strážnej služby v starej továrni, čaká ďalšia nočná služba. Namiesto bežných rozhovorov o Tiffaninom tehotenstve a jej priateľovi ich však počas noci čaká v rozľahlom komplexe nemilé prekvapenie...a podobne sme na tom aj my, filmový fanúšikovia. Navzdory dobrej atmosfére (spomínaný detský spev v komentári ricciho) a priemerných hereckych výkonov sa dočkáme pribehu bez pointy. Tá mohla byť načrtnutá v úvode, prípadne medzi záverečnymi titulkami avšak takto po zhliadnutí filmu nad dejom visí viacero otáznikov, čo je niekedy úspešný ťah. V tomto filme to však nevyšlo. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Jasně, byla to chujovina prvního kalibru a příběhově i hororově to nedalo světu absolutně nic nového, ale rozhodně mě to sralo míň, než třeba nedávné duchařské The Turning, u kterýho se mi chtělo velice slušně spát. Tady je to aspoň trošku napínavé a stopáž je příjemná a víc něž adekvátní vzhledem k tomu, co z toho vzešlo. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film má jediné pozitivum a to je to, že to má pouze 70 minut a hned se to rozjede. Jinak převládají negativa nezjistíme o co tam šlo (mutantní děti nejspíše s ostny) kdo byl ten chlap kdo byla ta ženská a kdo byly ty děcka (vím , že to byla celá rodina , ale kdo to byl ví jen režisér možná ani ten ne) kdo vyskočil z toho okna (byl to ten chlápek tudiž byl živý nebo ta ženská ?) . Jinak k filmu ženská s chlápkem dělají ostrahu budovy, která se demoluje mezitím v té budově něco je. Nejlepší komentář Jason X. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Škooooooda, takhle nevyužitýho potenciálu a zahozenýho slibnýho startu. Dokud jde o hlídky a řešení nálezů, je to fajn, ale jak začne ostraha bejt odvážná, nesmyslně sebevědomá a ukáže se "zlo", jde všechno dolu, jako šutr ve vodě. Veškerej strach je ten tam a člověk už jen tak nečině kouká, kdy mu dole ukáže lišta, že je konec filmu. A konec? Ach jo... Víc to posrat nemohli. Za mě 1* a NEDOPORUČUJU ()

Accuphose odpad!

všechny recenze uživatele

První dojem jednoduchá jednohubka za pět pade. Paradoxně film nejlíp funguje, dokud se tam nic moc neděje, Když má jít jakže do tuhýho, tak začnete teprve "koukat" jak to jde hezky z kopce dolů, první půlka si zasloužila hvězdičku, druhá půlka kopanec do koulí. ()

Nedos. 

všechny recenze uživatele

Není to uplně špatný, ale je to takový ten horor, který nemá nějaký rozumný zakončení tím že by se trochu vysvětlilo pozadí celýho děje. Škoda. ()

Reklama

Reklama