Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Recenze (74)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Když se v arénovce víc souloží než zápasí, asi bude něco špatně. Holý scénář na tři řádky nezachraňují ani souboje, nahrané, umělé, ostudné, nezajímavé. Mitchell si hraje na tvrďáka, ale že by zrovna jemu to nějak zázračně a rychle kopalo, to teda ne. V malé roli potěší capoeirista Joselito amen Santo. A co ten Tong Po, co to tam vyváděl?? Zprznění postavy, ze které šla v jedničce hrůza. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak nám tato sérka krok za krokem jde do prdele a to prosím po všech směrech. Musím vyzdvihnout, že tvůrci trefili podtitulek - agresorem se u tohoto snímku stává snad každý a já Vám řeknu proč. PROTO. Tak tedy postupně. Čtyřka navazuje na troj a půlku, která se ale nenávratně ztratila. Jiné vysvětlení nemám. Pokud to opravdu má být čtyřka po trojce s tím, že troj a půlka není, tak se ptám : Kdy se Kouďák stihl oženit, kam zmizel jeho mistr, a proč ta jedna vysvětlovací minuta působí jako mnohem zajímavější scénář, než má tenhle film? Dále k postavám - Kromě Kouďáka se vrací i starej známej Kung Pao a jelikož měl od Kouďáka totálně rozmašírovanej xicht tak je po plastice a vypadá jako vosková figurína. Ano, tento film je tak v prdeli, že i pravej Tong Po se na to vysral a tvůrci tak museli legendárního killera nahradit Kamelem Krifou, který působí místo respektu soucit. Bojovníků je tu spousta a většina z nich umí totální hovno, takže po chvilce nebudete kromě hezouna, malé krysy, černouška a otloukače kebulí vědět že tam byl ještě někdo jinej, protože Vám vyšumí z palice. Vše tak zachraňuje Kouďák, který se tváří podobně nasraně jako v jeho "terminátorském" filmu a ukazuje světu, že pan Čéče je ukázkovej bad ass, což mu nikdo neuvěří. I tak ho ale mám ráda. V epickém finále dostane Kung Pao tak neuvěřitelným způsobem přes píču, že po čtyřech odcválá vstříc slunci západu a já z toho byla tak šukovaná, až jsem se zapoměla u filmu dodělat a přišla tak o finální vyvrcholení. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Whoa, Kouďáku, ty si vážně kolík, čéče! Nosíš se jak ředitel zeměkoule, používáš důmyslný „převlek“ Stevieho Wondera, ve rvačce v bistru použiješ fintu ve stylu: „Slezte z toho lustru, Donalde!“, ale proč mám pocit, že kdyby si šprt Mark odložil brýle, umlátí tě učebnicí fyziky pro sedmé třídy? Proč u toho byla hudba jak z Carpenterových hororů? Tong Po je Fantomas? Proč jsem se nasmál víc, než u Televarieté s Jiřinkou Bohdalovou? Pane Lamberte, zamkněte prosím synovce v jeho karavanu a zahoďte klíč.. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ušišlané béčko kráľa žanru Alberta Pyuna. Sloan alias Kouďák Lambert alias Sasha Mitchell je späť a ide zas všetkým nakopať prdel. Funny. Takže dej ... no nejaký to malo. Jediné čo si pamätám, že tam boli dve celkom slušné erotické scény (jedna dosť dosť hustá - teda na akčný film) a keďže som to kukal s fotrovcami keď mi bolo asi 14, bol som zarazený v pohovke a ni som nedýchal (a modlil aby ma nezdrbali čo som to požičal za film - veď ešte nemam 15 !!!). Potom keď odišli tak som si ich púšťal stále dookola ;) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se pobavil. Albert Pyun je béčkový hrobař i těch alespoň trochu solidních látek. Tohle je umění v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Čtvrtý Kickboxer je jen nicotným výkřikem do daného žánru, nálepka peklo měsíce tak téhle úsměvné pohádce nesmírně sluší!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Zmenil sa však predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". No a titul "Kickboxer 4: Agresor " bol už absolútna katastrofa. I keď som si tak nejak na Sashu Mitchella zvykol, nedám tomu viac ako jednu hviezdičku. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je uz bohuzel jenom pohreb Kickboxerske serie Mitchellova choreografie se mi sice libi ale to je tak vsechno jinak uz tenhle film opravdu nema cim zaujmout snad jenom odporne teplouskym predstavitelem Tong Poa vazne des a bes casy ultimatfightera Qissiho jsou ty tam a Mitchell na konci toho buzeranta Krifa spraska tak ze sem to nevidel tenhle Tong Po je urazkou jednicky a dvojky byt to taky nebyli svetoborny filmy ale toto je otres vic uz darmo mluvit... ()

cheyene odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je ovšem propadák! Strašné po všech stránkách a co už vůbec nechápu, je výměna herce Tong-Poa, tím to už fakt klesá na ODPAD!!! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jasně, základní chybou (mě to zas tak příliš nevadilo) bylo, že představitel Tong Poa hrál jiný herec. Ale co, byl vcelku podobný tomu původnímu. Rozhodně je tenhle díl podobný a trochu lepší jak dvojka. Je zde dost soubojů. včetně toho finálového, kde se střene opět David Sloan proti Tong Poovi. Film má dost zajímavý příběh, soubojů je tu neuvěřitelné množství. Film má dost dokonalou hudbu. S drsností se tu také nešetřilo, film měl dost krvavé, drastické scény (někkteré se mi příčili, ale co, jsem chlap), dost erotických scén atd... Film na mě působí dost dobře, beru ho jako druhý nejlepší kickboxer. Hodnotím na 89% = **** PS: Po letech si říkám, proč nedat 5*? Má to zde temnou atmosféru, spojenou s temnou hudbou, která mi neustále zní v uších a to, že zde hraje Tong Poa někdo jiný, na to nesere jen pes, ale i já! Skvělé béčko, ke kterému se neustále vracím! Ty vole, ta tmavá barva hodnocení CSFD je úplně trapná!!! ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Kickboxer počtvrté, Saša potřetí, podruhé vážněji a poprvé čistě odpadově. Začátek přitom sliboval klasickou revenge záležitost, ale vzpomínky Davida Sloana byly bohužel nakonec tím nejlepším, co tohle Pyyunovo céčko nabídlo. Na scénu se sice vrátil Tong Po, zdatný to soupeř Van Dammův i Mitchellův ve dvojce, bohužel ne však v podání Michela Qisiho, ale zcela jiného velmi neuměle namaskovaného "herce", čti retarda, Kamela Krify, který zřejmě neumí ani pořádně chodit natož kopat. Prostinký děj nás zavede do mexické haciendy páně Poa, kde se má uskutečnit jakýsi turnaj nejlepších zápasníků světa, no žádný Mortal Kombat nečekejte, spíš sem tam nohu vykopnutou až do výše hlavy ! , nějaké to válení se po zemi, tančícího tlouštíka, drsného mušketýra, který sice nic neumí, ale je to drsňák, puberťačku s flanelkou kolem pasu ( Michele Krasnoo měla prostě velkou prdel, tak jak ji zakrýt že ?) a spoustu viditelně fingovaných úderů, do toho všeho občas na svém trůnu zatřepe nožičkami Tong Po s výrazem idiota.. Nu, Saša se samozřejmě s kriplem nakonec utká a je z toho jeden z nejhorších filmových fightů, co jsem měl tu nečest vidět a i když mě v závěru rozesmála scénka s nožem v čele, tak nelze dát nic jiného než Grossův křišťálově čistý odpad. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době co jsem se zase pořádně zasmál u filmu. Tohle bylo tak neuvěřitelně stupidní, ale mě se to dost libilo. Líbily se mi zápasy (který byli fakt k smíchu). No prostě za to že mě to tak rozesmálo dávam ty tři hvězdy a já se bavil víc jak u předchozích dvou. Jinak je to fakt dementní film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Z původní čtveřice druhý nejlepší Kickboxer. Pro tu četnost a pestrost soubojů a bojovníků a bojovnic, i když to chvíli vypadá, že se v tom filmu bude více souložit než prát. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Návrat boha ale celý film je hrozně nudná záležitost a to mě sere jak a proč furt někdo chce ničit to co se rozjíždí i po změnách dobře. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Jen těžko dokoukatelný blaf, kde, až na pár ( doslova ) ucházejících soubojů, je vše prdelí napřed. Vrchol totálního debilismu je ultimátně trapně namaskovaný Tong-Po. 0,5* ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Možná by sis měla dávat větší pozor !!" - "Seru na Tebe !! Nech si svoje rady !!" - "Stačilo by děkuju !!" - "Jo, fajn !! Díky, debile !!" ;) Tak tohle je opravdu odstrašující příklad, jak podojit kickboxery, protože způsob, jakým Havajec Albert Pyun, o němž jsem nikdy neměl valné mínění, znásilnil tuto sérii, už hraničí se zdravým rozumem i jakýmkoliv vkusem.. Samotný úvod filmu by snad byl ještě relativně v pořádku, protože první sekvence diváka pomocí flashbacků odkazují k předchozím třem zástupcům série, když David Sloan v podání Sashi Mitchella píše dopis z vězení své ženě, kolem níž se ostatně tato neuvěřitelná obludnost točí.. Nebýt Sashi "Kouďáka" Mitchella jistě bych se už jen kvůli jménu režiséra a scénáristy Alberta Pyuena Kickboxerovi 4 vyhnul kurevským obloukem !! Pyun měl vždy velmi neotřelý styl, zejména co se týká vizuální stránky filmu, a paradoxně právě na svoji schopnost dodat snímku ojedinělou atmosféru nakonec také zašel, protože jak stále víc tlačil na pilu, stala se postupně jeho béčka vysmívanými, jako by už Pyun nedokázal odhadnout, co ještě divák snese.. Také se o něm ví, že své ultralevné (s)hity často točil i po dvou najednou, tak mnohdy snadno poznáte určité lokace ve dvou i více filmech, jeho fascinace opuštěnými továrnami je jasně patrná jak zde tak i například v slaboučkém Kyborgovi s Van Dammem.. Tentokrát si film o jakékoli atmosféře může nechat jen zdát, o to zřetelněji diváka fackuje naprosto dementní příběh, u něhož jednomu prostě nezbývá než se tou spoustou scénáristických zhovadilostí nezabývat, jinak Kickboxera prostě nedokoukáte.. Ani Van Dammův kámoš a bývalý restauratér Kamel Krifa alias Tong Po, který minimálně v prvním filmu opravdu budil velký respekt, toho tentokrát se svým voskovým ksichtem moc nepředvedl, jeho postava se stala svou vlastní karikaturou a ani jeho finální střet se Sloanem nestál za nic, navíc nakonec utekl jako malej pes.. Doslova !! No, některé souboje však vypadají docela dobře, minimálně samotná vyřazovací soutěž o milion jich pár nabídne, nejde však o žádné extra fighty, navíc jich nenapočítáte o nic víc než té spousty zbytečných soft porno vsuvek.. Ve výsledku jde o jednu velkou ubohost, kterou nezachrání ani Sasha Mitchell, ani sympatický Brad Thortnton v roli tajného agenta a maličká či spíš komická Jill Peirce už vůbec ne.. A Soundtrack si vzal na triko znovu Anthony Riparetti, ovšem ani ten si dlouho pamatovat chtít nebudete !! ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Koudak Sloan vs. Kung Po podruhe a znova v rezii nemehla Pyuna. Na zaciatku mame dokonca pre retardov rekapitulaciu deja z predoslych dielov v ktorych sa mihne Van Damme a spol v archivnych zaberoch. Neviem naco to bolo dobre, lebo dej tohto dielu aj tak nedava zmysel. Proste sa zopar namakanych borcov stretne na ranci a akoze sa sem tam niekto z nich pobije. Ale choreografia erotickych scen, ktorych tu je prekvapivo dost je ovela lepsia ako choreografia bitiek, ktora snad neexistuje. Jedina bitka, ktora sa mi pacila bola na zaciatku, ked Koudak vymlati bar v style Terence Hilla, takze ta bitka bola aspon zabavna. Zvysok filmu je po kazdej stranke neznesitelna nuda, ktora sa berie strasne vazne a pritom pôsobi neskutocne trapne. Najhorsie dopadol legendarny Tong Po, ktoreho hra iny herec Kamel Krifa. Van Dammov velky kamarat, ktory sa mihol v jeho viacerych filmoch a inak celkom sympatak. Lenze tu ma na hlave ostrasnu masku, aby sa aspon trochu podobal na Qissiho, ale vyzera jak debil a v bitkach je mizerny. Vysledkom je najhorsi diel a doteraz nechapem preco som ho ako maly mal na originalnej VHS. 1/10. ()

Reklama

Reklama