Reklama

Reklama

Krátké suknice

  • USA Short Kilts
všechny plakáty

Obsahy(1)

Neopovažujte se doma něčím cpát, jsme pozvaní ke známým! Jenomže oni jsou to taky Skoti…! S kručícím žaludkem v jedné rodině a sytostí té druhé ovšem zábava poněkud vázne, a tak není divu, že se přátelské postrkování ve hře o židli změní v povedenou ruční výměnu názorů. Naše dcera si vašeho syna nikdy nevezme! Mladí ovšem vezmou osud do svých dlaní a hezky dupky tiše ke kovárně, kde místní silák zastává i roli oddávajícího, to aby se dvojitou licencí ušetřilo. Jen jedna svatba ovšem ve skotské rodině nepřichází v úvahu, kvůli nižším nákladům uděláme rovnou dvě… (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Five (1924-1929). Stan Laurel jako synek, no tak teda ok, ale co proplešatělý James Finlayson, který hraje syna svému mladšímu filmového otci? Spousta honiček a taky pár skrytějších vtipků o skotské lakotě. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Srandu ze Skotů si to dělá přímo báječnou a od hry se židlí až do konce je to docela fajn, ačkoliv ten úplný závěr je docela odfláklý, má to pár příjemných vtípků, ale jako celek je to nic moc. Díky délce to nestihne nudit, ale z průměru tahle groteska s Laurelem nijak nevyčnívá a nemá nic, co je v ní hodno zapamatování. 60%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Groteska, která vám poodhalí něco víc o skotech, jejich nátuře a pohostinosti. A že skotové nebudou nadšení je jasné. A o mladých, kteří se rozhodli vzepřít rodinám, které spolu nevycházejí. Psané texty jsou možná o něco víc vtipnější než jednotlivé scénky. ()

Reklama

Reklama