Reklama

Reklama

Should Tall Men Marry?

všechny plakáty

Obsahy(1)

Odborník přes lásku Texas Tommy (Stan Laurel) školí kamaráda Teddyho, jak má líbat svou dívku Marthu, dceru bohatého rančera Joe Skittla. O dívku má však eminentní zájem také „hadí ocas Sharkey“, Skittlův prohnaný soused, který by rád nad velkým rančem získal kontrolu. (dopitak)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Eight (1923-1928). Stan líbající tele na čumák? To si nesmíte nechat ujít... ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Na dobu svého vzniku nepříliš povedená groteska. V hlavní roli James Finlayson, rancher, jehož dceru se pokouší unést místní padouch. Rancher se tak ještě spolu se svým schopným pomocníkem Stanem Laurelem musí padouchovi a jeho bandě postavit a svést s nimi rozhodující bitvu ve stodole. Podařená je snad jen jízda Finlaysona a Laurela na koni, surrealistické natahování budíku omráčeným padouchům a samozřejmě tedy Stanovy instrukce pro začínající milovníky demonstrované na teleti. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Klasická „kovbojská“ groteska, jen s Laurelem, který je tu velmi dobrý, stejně jako pan Finlayson. Škoda velmi špatné kvality kopie, ovšem to do hodnocení pochopitelně nezahrnuji. ()

Reklama

Reklama