Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou amerického thrilleru je James MacGregor, který je sice úspěšným detektivem, v osobním životě má však celou řadu problémů. Vyrazí si do Skotska, aby se tu přímo u pramene opíjel skotskou a zapomněl tak na své nešťastné manželství. Pokud je však někdo autorem úspěšné knihy o psychologii vrahů, tak jako on, musí počítat s tím, že moc klidu k opíjení neužije. Vždycky se totiž najde nějaký ten psychopat, který není s knihou spokojen a rozhodne se prověřit MacGregopra v praxi. A tak jednoho večera dostane detektiv faxem parte neznámé ženy a druhý den ji najdou mrtvou u něj na zahradě. Je samozřejmě prvním podezřelým, poté se však pouští s místní policií do pátrání, protože vrah posílá stále další parte a to znamená stále další mrtvé oběti jeho řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

monolog 

všechny recenze uživatele

taková televizní oddechovka. Pyun se musel tahat i za palce u noh, aby se takhle vytáhl. lepší film jsem od něj snad ani neviděl. a mimoxchodem srovnávat to se Sedm je hovadina, protože se stačí podívat už jen na jméno režisérů těchto dvou snímků. a pak už myslím není co řešit. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodně nudný, fakt nechápu proč Charlie Sheen pořád hraje nějaký policajty nebo hasiče ve výslužbě, který maj nějaký obrovský zásluhy, ve filmu Teror se mnohem víc prosadil a i když to nebyl bůhvíjakej film, tak se tam několik hodně dobrejch scén našlo, ale tady je jenom nějaký tupý vyšetřování, který neni moc zajímavý a absolutně to postrádá napětí. Ty 2* dávám za příběh, kterej sice neni příliš originální, ale aspoň má hlavu a patu a Charlie Sheen taky neni úplně špatenej. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, jedna mrtvola, nuda, nuda, druhá mrtvola a tak dále až do konce, vše navíc v nepřekonatelné kvalitě stokrát přehráváné neoriginální VHS. Tak ohavný obraz nemají snad ani některé kinoripy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný krimi thriller, který je zde dle mého názoru zbytečně podhodnocen. Je tu sice k vidění lehce naivní zápletka, především pak ze začátku filmu, ale Charlie Sheen si nevedl zas až tak špatně. Sice nepředvedl svůj nejlepší výkon, ale stydět se za něj určitě nemusí. Navíc se mu při natáčení muselo zajisté líbit, když se tu mohl vžít „sám do sebe“ – chlast je jeho nejlepším přítelem i v normálním životě, problémový je taky coby člověk a navíc tu měl kolem sebe dost nahých holek – což jako milovník pornohereček musel zajisté ocenit nejvíc. Jinak se mi tvůrčí myšlenka líbila. Jen to chtělo více zapracovat na atmosféře. Ono posílání faxů a následné nalezení mrtvé nahé holky začne být po chvíli dost fádní. Naštěstí se to ke konci docela „prokrvilo“. Jen velká škoda úplného závěru – ten mi přišel dost teatrální a zbytečný.50% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

V podstatě taková průměrná epizoda Vražd v Midsomeru. Co tenhle film odlišuje, je častý použití stedicamu, díky kterýmu mohl Pyun pokrýt relativně dlouhý pasáže bez střihu a stihnout tak šibeniční 10denní natáčecí plán. Sheen jako vždy zábavnej a autobiografický prvky v jeho roli nejdou přehlídnout. V prospěch filmu hraje i ponurá atmosféra Glasgow. Jinak klobouk dolů před Pyunem, natočit tohle za 10 dní musel být záhul. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Albert Pyun /Kyborg, seria nemesis/ natocil podpriemerny film- fryler, kde vladne Charlie Sheen /Men at work/. Sekunduju mu nahe samice, za co musel byt ten clovek rad. Ono divak by aj chcel obcas mat rad Sheena, len ono to akosi nejde, ked pod vplyvom kokainu a heroinu nahana zensku po dome s nozom a vyhraza sa jej kadecim moznym. To sa potom tazko da co i len predstavit, nieto este realne vykonat. 35 % ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Hlavným problémom filmu je jeho prevedenie a podanie divákovi.....V praxi to znamená : nezaujímavý a dejom nudiaci krimi triller bez zjavnej gradácie. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller o masovém vrahovy mladých a krásných dívek a věčně opilém Charlie Sheenovy, který je chytrej jak rádio a i s kocovinou strčí do kapsy celej Scotland yard... ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Mrtvola na zahradě. No a co? Velmi slabé. Proč vlastně komentuju takhle špatný film? Nejspíš mě musel něčím naštvat... ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Najväčšia pochvala tohto filmu je vlastne to, že je taký úplne priemerný a triezvo natočený. V Pyunoverze to znamená, že to nie je zmätená, halucinačná hypno kokotina, ale iba čosi ako popoludňajšia televízna detektívka. Teda až na nejaké tie nahotinky s mŕtvymi bledými ceckami. Taktiež to má solídnu upršanú Londýnsku náladu a Charlie Sheena s vytreštenými očami, ktorý to dokáže ťahať keď "hrá" alkoholika v rozklade. Keď je však na scéne priveľa faxujúcich, telefonujúcich a do klávesníc búchajúcich anglických policajtov, začína sa strácať a vrcholom filmu je hromadný beh strážnikov ulicou ako vystrihnutý z Vrchní Prchni. Inak je to niečo o nejakom vrahovi čo unáša ženy a Charlie sa chvíľami dostáva do podozrenia. Nie je to zábavná Pyunovská sračka, ani nudná Pyunovská sračka, je to ako niečo medzi lietadlom a leguánom a nanešťastie úplne zabudnuteľné. Pyun tak dokáže sklamať aj vtedy keď vlastne točí celkom dobre, teda nie ako feťák z nádražia. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Na první pohled TV film, žel ani kvality TV zpracování nedosahuje. I když se jedná o moje oblíbené téma, v tak nudném a impotentním podání nemůžu být nekritický. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nezachrání ani Charlie Sheen. Příšerný look jak z nejohranější VHSky, odpadový scénář a celkově příšerný "thriller", který nemůže bavit snad vůbec nikoho. Jsem velkým fanouškem Alberta Pyuna, to nemohu říct! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Hudba jak u čelistí, a přitom se čučí v kanceláři. Celkově spíše psycho detektivka se zajímavou hudbou, ale bez akce a napětí. Ani konec se nedostal do pr…tam kam měl a tak hodnotím velmi nízko. Vlastně je kladem pouze hudební stránka. No a sem tam pár dobrých okamžiků. 2011091810309/10506 ()

stybro 

všechny recenze uživatele

Když dostane vrah pifku na opilého detektiva,je zle.Když je ale tím detektivem opilý Charlie Sheen,je ještě hůř.....A to hlavně pro diváky. ()

glum88 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych poděkovat místním buranům že mi totálně a definitivně znechutily film ,,Seven,, tím že mají tendence srovnávat ho s každým dalším thrillerem který uvidí . Jinak k Bestii - Nudné to určitě nebylo , mělo to svoji atmosféru kterou způsobovala z velké části i VHS kvalita na kterou si tu stěžujete ()

Reklama

Reklama