Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (464)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Filmařsky na daleko kvalitnější úrovni než Martyho předešlé filmy a posun je dost znát, zejména kamera byla dost klidná, záběry dobré a kvalita dialogů se na úrověň ZNK filmu docela povedla. Humor typicky řezníkovský, některé věci by prostě člověk nevymyslel a hodinu vkuse se smát nad tak absurdním vývojem děje a některýma scénkama mě prostě baví. Ke konci se to zvrhne v dost sado-maso fetiš styl, což jsem z popisku fakt nečekal a musím říct, že humorem, hovn*ma, úchylama a fetem se tady nešetřilo, tohle Řezník prostě umí. Pořád se to nedá brát jako "seriozní" film, takže subjektivně s hodnocením jdu výše, protože tohle k ničemu jinému než k pobavení fanouškovské ZNK základny sloužit ani nemá. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Můj komentář číslo 1000. Dlouho jsem přemýšlel, co komentovat, protože si říkám, že to je malý milník. Velký krok v mém virtuálním životě a malý, takřka zanedbatelný krok pro lidstvo. Pro mě je toto nejvýznamnější český film, který mi po mnoha letech opět dokázal, že i u nás vznikají extrémně dobré filmy, že i u nás někdo dokáže vypointovat fór a nezkazit ho, že se tu nemusí točit jen trapný politicky korektní mainstream. Tak od srdce jsem se už dlouho nezasmál. Naprosto dokonalé vykreslení postav, za sebe palec nahoru za bezprecedentní rodiče. Žlutý poplach a Já myslel že se tu prcá naprosto nejlepší postavy... Grundza králem českých cikánských herců. Kam se hrabe jaksemenuje z Mostu. Na nic si to nehraje, jde tam o prdel a je cítit, že tvůrci maji hranice nastavené jen svým názorem, protože si to platí sami. Finální faux pas mě málem sundali ze židle. Neumím si představit to koukat sjetej, to musí být naprostá řachanda... Doporučuji všem, kteří nejsou fundamentální, kteří nejsou bigotní, kteří nejsou prudérní a kteří jsou otevření možnosti, že morálka a mravnost jsou jen lidský výmysl, který nemá ve vesmíru jiné opodstatnění, než se mu vysmát. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Těžce nekorektní a zároveň i velmi delikátní záležitost, která si bere na paškál klasické teenagerovské komedie, aby je ve finále přetavila do šílené podívané s lehkým nádechem fekálií a pika. Pokud tedy máte rádi i předchozí kinematografické počiny Řezníka, u Párty Hárd budete opět regulérně brečet smíchy! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to na úrovni Mártyho frků - někdy je to vtipné, protože to je prostě skvěle napsané, vypointované a zahrané (cokoliv s Grundzou například), někdy je to vtipné hlavně díky tomu, že to je tak strašlivě blbé, a někdy je to prostě jen blbé a laciné. Největší eklhaft scéna přišla chvíli po začátku, pak už se to dalo vydržet bez problémů, a vlastně jsem se docela bavil tím, co asi bude dál, protože to nebylo absolutně možné předvídat. Nicméně kdybych byl Řezníkova cílová skupina, asi by to na mě zapůsobilo mnohem více a brzy bych se na Párty Hárd chtěl podívat znovu a znovu a znovu. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Já vím, že Řezník to nemyslí tak úplně vážně a po tomhle filmu to snad musí vědět každý. Samozřejmě i tak není zárukou, že se film bude líbit všem. Je sprostý, nechutný a silně dekadentní... A přesně taková má být i první velká pubertální párty. Řezník zachytil podstatu teen komedií naprosto skvěle, vedle jeho Párty Hárd je vidět, že Superbad a jemu podobní jeli jen na půl plynu. 9/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Film stál tvůrce skromných 250 tisíc Kč. Zhruba polovina částky zhltla postprodukce. (Dlaha)
  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)
  • Scenárista a režisér Martin Pohl v jednom rozhovoru uvedl, že několika protagonistům neplatili penězi ale pervitinem. (Nathaniell)

Související novinky

Reklama

Reklama