Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

H34D 

všechny recenze uživatele

Já vím, že Řezník to nemyslí tak úplně vážně a po tomhle filmu to snad musí vědět každý. Samozřejmě i tak není zárukou, že se film bude líbit všem. Je sprostý, nechutný a silně dekadentní... A přesně taková má být i první velká pubertální párty. Řezník zachytil podstatu teen komedií naprosto skvěle, vedle jeho Párty Hárd je vidět, že Superbad a jemu podobní jeli jen na půl plynu. 9/10 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

To je naprosto neuvěřitelný, co dokáže Pohl natočit za pár korun. Co do kvality obrazu nebo střihu to úplně v pohodě snese srovnání s běžnou tvorbou. Od svého prvního filmu udělal velkej posun vpřed. Na fekálnosti a drsnosti humoru neubral, zato příběh dostal i jakous takous linii. Byly tam místa, kde jsem se smál nahlas. Třeba když Pochcánkův otec oznamuje, že kluka čeká léto u Karadžče a pak pět let v srbských milicích. Fór s defekací "on the spot" je taky super, stejně jako samotná party. V pár místech to trochu vázlo, ale v té kadenci vtipů se to naštěstí ztratí. Upřímně myslím, že z Martyho Pohla roste velký talent české kinematografie. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Niektorí tu používajú slovo "nevkusné". Tak to je brutálny eufemizmus toho, čo tento zvratok priniesol. Už na začiatku si tam foter takmer vyhoní pred synom? To je normálne? Potom si tam cigán na ulici umýva prdel, to má byť smiešne? Dialógy sa točia vulgárne okolo sexu, ale fakt tým hnusným vulgárnym štýlom a slovníkom. Navyše amatérska kamera, amatérski herci a jeden s hnusnými jebákmi na ksichte, že som sa skoro pogrcal, keď ich začal pučiť druhému do ksichtu. Ale najväčšia grcka je spojená z incestom, to som už reálne pustil tyčku. Totálna úchylárna, ako čas postupuje, o chvíľu sa budeme normálne vo filmoch smiať pedofílii a nikomu to nebude vadiť? Asi fakt je nutné, aby ľudstvo prečistila nejaká epidémia alebo atómovka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šluknovský Pie. Nechutný, perverzní, tnoucí do živého a s vše objímající trapností. Přesně tak upečený, aby mě bavil timingem i kadencí (neplést s kaděnci) a tvůrci tuzemských tuctových komedií vyhlásili hnědý poplach. Gymnázium Konrada Henleina prostě nemohlo vyplivnout něco ordinérního.. Je bezesporu snem každého teenagera mít takto tolerantního a podporujícího otce (náboráře do srbských milic nemyslím).. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

„CHTĚLI BYSTE SI ZAPÍCHAT, NE?...“ /// Vtipný nebo nechutný? NECHUTNÝ! Ty vole, to je píčovina! Jeden se pochcává, druhej sere kdekoliv… To je jako kurva ftipný? Lůzři nakonec svoje „mejdlo“ uspořádaj (někteří i zasunou), ale já jsem vyděšenej, jak čurák před vystrčenou chlapskou chlupatou prdelí. Bože můj! Svět si ten koronavirus zaslouží! (Zlatej Srbskej film!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Život mi votravuje „Poulíček“. 2.) Když vařím, tak kouřím. 3.) Jsem „Řezník“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista a režisér Martin Pohl v jednom rozhovoru uvedl, že několika protagonistům neplatili penězi ale pervitinem. (Nathaniell)
  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)
  • Film stál tvůrce skromných 250 tisíc Kč. Zhruba polovina částky zhltla postprodukce. (Dlaha)

Související novinky

Reklama

Reklama