Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi nekorektné (čo samo osebe pokladám skôr za výhodu, ak to nie je samoúčelné, ako v tomto prípade), produkčne pomerne schopné, väčšinou dobre zahraté a má to silnú autorskú štylizáciu, najmä čo sa týka originálnych postáv, akými sú napr. skvelý varič pika s rázštepom Grundza. Podobne ako Řezníkova hudobná tvorba je to však nasilu edgy, miery násilia, toxickej mizogýnie a fekálneho humoru sú tu často cez hranice vkusu a slúžia iba na vyjadrenie autorovej pubertálnej nenávisti ku všetkému a všetkým, vrátane svojích postáv. Je to úplne blbé, čo by nemusel byť taký problém, keďže má ísť o teen komédiu, no treba chápať, že ani tie slávne Prcičky neboli mizantropické. Pomer gagov, pri ktorých som sa bavil, k tým, pri ktorých mi bolo za tvorcov trápne, bol približne jedna ku dvom. Pred desiatimi rokmi, koncom základnej školy, by som dal hodnotenie nepochybne vyššie. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Takové dílno vznikne jednou maximálně dvakrát za generaci! Film, kde si to svoje najde opravdu každý.Citlivý romantický příběh, kde ale nechybí akční a humorné prvky. Rozhodně bych tento snímek pouštěl povinně na středních školách. Každý pubertální výrostek určitě někdy přemýšlel na tím, že by doma uspořádal párty, ale bohužel nevěděl jak na to. A tady přichází velké poselství! Tímto filmem se vám všem dostává do ruk přesný návod, jak uspořádat nezapomenutelný večírek! ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Festival (pro) otrlého diváka. Poloamatérské české Prcičky s nulovým rozpočtem, kde se ultra nechutné fekální odpadové momenty (vymačkávání beďarů, sraní) střídají s gagy na hraně ryzí geniality (vaření perníku ve škole, žlutý/hnědý poplach). Neherci jsou (v rámci možností) docela OK a představitel "Pochcánka" je pomalu takový český Jonah Hill. Jeden z mála (současných) filmů, které s přehledem dostojí své (extrémní) pověsti. 60 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Asi největší český úlet vůbec. Absolutní nápor gagů od začátku do konce, které na konci vyústí v absolutní hardcore párty, kde jsem až čuměl, jakou má tvůrce odvahu. Otec hlavního hrdiny válel ze všech nejvíc. Bavil jsem se, smál jsem se. Dobré to je.Příběh***, Akce>Ne, Humor*****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí>Ne. 8/10. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, která dává svému cílovému publiku přesně to, co slibuje. I když je spousta humoru velmi úchylná, kupodivu ve filmu velmi dobře fungují věci, které obvykle naprosto selhávají u běžných mainstreamových komedií. Tedy zejména konzistentní postavy, dobře napsané, obsazené i zahrané, scénář, ve kterém na sebe jednotlivé scény logicky navazují, a při vší evidentní lacinosti i technická stránka (kamera, střih, zvuk, hudba). Jasně, některé vtipy mi přišly mimo mísu, ale nemohu říci, že bych se nebavil, a to už jsem o čtvrt století starší, než cílovka (70%). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba ve třicáté minutě filmu, kdy hlavní protagonisté jdou uličkou, do nich vrazí dvojice mužů. Toto cameo si střihli Petr Esterka a Petr Purmenský, známí též pod přezdívkami Peťan a STN. (vyfuk)
  • „Snímek Párty Hárd vlastně vzniknul jako reakce na frustraci z filmu Prokopat se ven (2020), který jsme připravovali spolu s Brunem Ferrarim a Čestmírem Kopeckým. Jednalo se o velký projekt, jenže jsme na něj dvakrát nedostali grant, což poslalo celý film k ledu. To byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl natočit vlastní nezávislý snímek, a tak se zrodil nápad na teenagerskou komedii. Oslovil jsem Marka Brožka, který mi točil videoklip Zoubková víla, a začali jsme makat,“ prozradil režisér a scenárista snímku Martin Pohl. (SONY_)
  • Film stál tvůrce skromných 250 tisíc Kč. Zhruba polovina částky zhltla postprodukce. (Dlaha)

Související novinky

Reklama

Reklama