Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie (Kristie Phillips) je přebornicí v karate a mistryní USA v gymnastice. Za pár dní má letět na mistrovství světa do Athén, když se dozví, že její matka Amanda zemřela. Poslem špatným zpráv je cizí muž v perfektním obleku, který je před zraky Charlie unesen bandou hrdlořezů. Zakrátko se i samotná Charlie stává terčem zájmu těchto zločinců a zjišťuje, že tajemný muž byl její otec, který u ní tajně ukryl kódy k aktivaci jaderného arzenálu na Ukrajině. Hra o život právě začíná. (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Bohužel.. byť začátek vypadá velmi slibně. Lance přistihnutý in flagranti uniká na jet-packu Brionu Jamesovi a dalším gorilám, do toho až sidarisovské titulky s fetišem na gymnastky doprovázené kýčovitou hudbou... Jenže pak se děj ihned začne soustředit na postavu diblíka Charlie (zahranou skutečnou americkou gymnastkou Kristie Phillips) a novináře Beechuma, načež se z filmu stává jakási komediální pseudo variace na bondovky a dobrodružný film pro celou rodinu. Těžko pak chápat tu krev a kozy před titulkama, ale známe své pappenheimské... Strojené a pomalé akční scénky, humor ze ZŠ, spousta komparzistů z porna a rádoby šarm většiny hlavních postav. Není to zase úplná prohra, dodívat se dá, nicméně i od Alberta jsem čekal trochu víc. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Pri tomto som hlavne nevedel či to má byť komédia alebo nie, nikde sa to v popise žánru nevyskytuje, ale inak ako paródiu sa to brať nedá. Už hneď ten dementný úvod s rádoby superagentom Lance Henriksenom najskôr osahávajúcim veľké kozy a potom unikajúcom na sračkoidnom jetpacku ( kaskadér mu nebol moc podobný ) ma dosť rozosmial. Po Bondovských titulkoch nastupuje na scénu agentova dcéra, drsná gymnastka, ktorá sa dokáže vymrštiť šmykom na bradlách 10 metrov do výšky a ešte päsťou skoliť ruského trénera chrapúňa. Nasleduje zamotanie do špiónskych motaníc o nejaké rakety a útek cez pol sveta až do Hongkongu ( to preto že tam Pyun zároveň točil aj film Hongkong 97 ). Takmer všetko tu pôsobí smiešne, ale obvykle takým tým náhodným spôsobom. Toporné bitky kde útle žieňa každou fackou neomylne knokautuje desiatky ultradementných gangsterov čo sa nezmôžu na nič iné než poslušne vystavovať svoje telá jej kopancom, srandovne prehnané zvuky úderov a jódlujúci Henriksen! Jedine staroch Tim Thomerson s účesom Andy Warhola je vtipný čisto zámerne a v komediálnej polohe mu to sedí. Vo finále hrdinovia tak nejak mimochodom porazia zloduchov, vyhrajú gymnastický šampionát a natrhnú zadky aj nečestným súperom. Je to nezmyselná a slaboduchá vtákovina, ale na Pyuna celkom zábavná ( zámerne či omylom ), takže minimálne nenudila. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama