Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlý film, dá to zabrať dopozerať tento filmíček až do konca. Dejová línia je chaotická a nelogická. Herecká výkony sú tiež veľmi zlé. Seagal je veľmi nevýrazný a ostatní sa len robia že hrajú. Takže neodporúčam nikomu si toto dielo pozrieť, respektíve by som povedal, že ak si tento film nepozriete, o nič neprídete. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Učím se na každém filmu hledat pozitiva. A docela se mi to i daří, jenže pak se objeví něco podobného Profesionálovi, a mně zas napadá jen; zaplať kdokoli, že to alespoň mělo konec. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

všechno, ale VŠECHNO špatně - debilní dialogy, debilní scénář, nudná akce, v tom filmu není prostě vůbec NIC! jo, vlastně jo, vyčpělej hopper a ještě vyčpělejší steve... u takového pokladu nemůže člověk čekat zázraky a pouze doufat v příjemné překvapení... to se ale bohužel nekonalo, takže všem, kteří shlédnutí tohoto totálního braku plánují, radím ruce pryč! jeden z nejdebilnějších filmů, co jsem měl zatím možnost shlédnout... odpad! ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně - profesionální odpad, tohle se musí umět. Seagal a spol. jsou tudíž - Profesionálové! Víc se vyjadřovat nebudu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film není špatnej, příběh je docela zajímavej. Trojice herců : Tom Sizemore, Steven Seagal a Dennis Hopper hrajou opravdu dobře. Jen filmu chybí tempo a nějaká ta logická propojenost ve filmu. Konec je asi nejlepší - hodně akce Hudba průměr. Hodnotím 60% = *** ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal se vydal tímto filmem na nudnou dráhu. Tentokrát spojil síly s Tomem Sizemorem. Jenže režii má Albert Pyun a ten pravidelně režíruje špatně, ale vždy má ve svých filmech dostatek akce. Jenže tady si svou účast akční scény naprosto rozmyslely a "seagalovka" bez pořádné akce se zkrátka neodpouští. Sice znám od Seagala ještě horší filmy než je tenhle, ale myslím si, že tento snímek si nic jiného než odpad nezaslouží, protože prostě mně jako divákovi nabídl akorát dvě mizerné akční scény, nudně tvářícího se Sizemora, špatného Hoppera a Seagal to se svým zapáleným výrazem už nevytrhne. ()

klerik odpad!

všechny recenze uživatele

Poučné. Ak budete doma točiť film, musí byť výsledok lepší... Zo všetkých blbostí spomeniem prvú scénu, kde sú len krátke zábery na hlavu SS a on rozpráva vždy vtedy, keď kamera sníma niečo iné... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film se mi zdál bez emocí a záporáci byli na hovno. Ale zase narozdíl od jiných filmů mě tenhle nesral a dokazal jsem ho dokoukat uplně bez problemu. Akce je jen na začátku a na konci a konec byl dost odfláklý. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu se vydal Steven Seagal směrem ze kterého se už nejspíše nikdy nevrátí a Dennis Hopper si zde zahrál asi nejhorší roli své kariéry. Ale i když je to opravdu velice špatný film má celkem kvalitní pyrotechnické efekty. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Pan "Dvojitá brada" Seagal zmateně blábolící a potácející se velenudným zetkovým paskvilem - to jsou konce bývalého akčního hrdiny. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Natočeno za 12 dní,stím že Steven s rolí souhlasil jenom proto,že Dennis Hopper mu slíbil,že přestane brát drogy...no a kromě Stevena drogy brali určitě všichni...tupé céčko a vůbec největší WTF jeho kariéry. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem na sebe vážně „hrdý“, nakonec jsem to na podruhé dal. Nejdřív jsem si myslel, že jsem u toho usnul, protože jsem byl unavený ze šichty, ale jak se následně ukázalo, tím to rozhodně nebylo. Protože i na druhý pokus jsem měl co dělat, abych se dočkal závěrečných titulek. Jeden by si řekl, že tohle zas tak hrozný film být vzhledem k obsazení nemůže – opak byl však pravdou. Dvojice Albert Pyun a Margolis naprosto tragická, která nedokázala absolutně využít účasti známých tváří, potažmo vymyslet pořádný děj. Steven Seagal patřil v mém mládí mezi nejoblíbenější herce, jenže čím je starší, tím je to horší. Já myslel, že až ty nejnovější filmy stojí za hovno, ale on už v roce 2001 dokázal předvádět tragický výkon (no a ty jeho dialogy/hlášky – hotová katastrofa), navíc po akční stránce taky bída. Tom Sizemore a Dennis Hopper se taky zrovna dvakrát nepřetrhli a svými bezzubými výkony jen podtrhli mrzkou úroveň celého filmu. Takže i když bych strašně rád dal nějaké vyšší hodnocení, prostě nemůžu, protože není za co. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film má jen tak tak hlavu a patu, je útržkovitě a místy až nelogicky poslepován z různých scén, celý je založen hlavně na pyrotechnických záběrech a tricích (vybuchuje to opravdu pěkně), ale jinak je to hodně velká bída po všech stránkách, včetně hereckých výkonů hlavních představitelů - Hooper je tragický, Sizemore směšně tvrďácky suchý a Seagal sice dobrý, ale ty jeho "oduševnělé" proslovy mě však docela sraly. Nechápu, že Ice-T stálo za to objevit se tam na 6 vteřin. Jedinou výjimkou je tak Jaime Pressly, která jediná ve filmu jakž takž hraje. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

No tak nebýt toho debilního konce dal bych i 2*.Ta jedna je za výbornýho Toma Sizemoryho a Seagal je hnusný tlustý prase a už by neměl hrát. ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem v plánu postupně zkouknout a okomentovat všechny seagalovky (většinu těch novějších jsem ještě neviděl), ale po týhle zrůdnosti teď docela váhám. Čísla mě sice varovala, ale jednak můj specifický vkus se s diváckou většinou často neshodne, druhak jsem si říkal, že když v tom hraje Hopper a Sizemore, tak to snad nebude nějak přehnaně velkej průser. Omyl. Už po prvních pár záběrech mi bylo jasný, že tohle průser bude. Představte si nějaký opravdu hodně hodně imbecilní béčko z devadesátek na VHSce, akorát s Hopperem, Sizemoorem, Seagalem a nějakými negerskými rappery (mch. všichni hlavní herci jsou většinou oblečení v černý kůži). Totálně dementní scénář a chaotický syžet - pořád čekáte, že se ten guláš nějak zklidní a zpřehlední, ale nedočkáte se. Příšerná kamera - tentokrát ne kvůli skákání, ale kvůli neustálýmu zoomování (hlavně xichtů) a minimu celkových záběrů scény. Nechutně primitivní hudba jak z podřadnýho pornáče. Vlastně i ten topornej děj a dialogy jsou na úrovni "dějových" devadesátkových pornáčů. Jen to jebání tu chybí. Ale po tomhle filmu budete mít určitě parádně vyjebanou hlavu, já jí měl už po čtvrthodině. Na to, abych se u takovýchhle nechtěně zábavných béček bavil, jsem ještě furt málo perverzní. Do koše s tím a se seagalovkama na čas končím. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

"Zemře děvka zemře děvka. Jsi bomba zlato." Tak i takovými dialogy oplívá Profesionál. Příšerný je Seagal, nevýrazný Sizemore a Hopper...však to znáte.Ale nenudil jsem se. Spíš mě to pobavilo. ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

Albert Pyun neztrácí ani chvilku budováním nějaké atmosféry či děje a předkládá nám holou akci a pár drsných chlápků k tomu. Tohle vážně nemusím. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Totalna sracka, ktora sa snad nemoze pacit ani jeho zaslepenym ultrafans, ktorym k maximalnemu hodnoteniu staci, ze tam hra Seagal. Najsmutnejsie je to, ze prisla po skvelom Exit Wounds, aj ked bola natocena predtym a nikdy nemala byt uvedena na trh. _edit_ po dlhych rokoch som sa pokusil ten film pozriet si znova, ale nedopozeral som ho. Nic tam nedava zmysel a cele to pôsobi ako jedna velka amaterska zlatanina. Kazdy kto tomu da lepsie hodnotenie ako odpad, by sa mal ist liecit. A asi pôjdem aj ja pretoze to bol znicujuci zazitok. Hodnotenie: minus nekonecno/10. ()

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama