Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Detektiv Ray Nettles (Tom Sizemore) se po tragické smrti své rodiny těžko drží jakýchkoliv předpisů, a jde po zločincích hlava nehlava. Právě se dostal na stopu Alexi Swannovi (Dennis Hopper), nebezpečnému teroristovi. Podaří se mu zajmout jeho parťačku Claire (Jaime Priestley), o které doufá, že ho dovede na Swannovu stopu. Ale Swann se hodlá mstít - rozmisťuje bomby po celém Chicagu, a jediný kdo může Nettlesovi pomoci je profesionální pyrotechnik Frank Glass (Steven Seagal) se svým týmem ... Nevím proč všichni vyčítají Seagalovi tento film, ten sice neprojevil žádný herecký výkon (jak jsme u něj ostatně již zvyklí), ale ostatní herecké osazenstvo také ne - a ani Dennis Hopper, čímž mne docela naštval (zrovna šílené záporáky on umí - viz Vodní svět, Modrý samet nebo třeba Nebezpečná rychlost). Jediný na koho se dalo alespoň trochu koukat (mimo Jaime Priestly, na kterou se naopak kouká docela dobře) byl Tom Sizemore. Ale ani ten tento film ze sraček nevytáhne.. ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na dialogy, které nedávaly hlavu ani patu... jako kdybych sledoval nějaké absurdní drama střihnuté béčkovým akčním filmem... Dokonce i reklamy a upoutávky na novácké seriály, které televize v přestávkách vysílala byly zajímavější než tenhle příšerný film. ()

shantim odpad!

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je špatně snad úplně všechno. Chybí gradace, herecké výkony špatné, akce naprosto neakční, Seagal hrozný, střih nesrozumitelný a chaotický, kompozice obrazu zlá, ...... Zajímavý by mohl být snad jen charakterový rys parťáka Seagala, ale vzhledem k tomu, jak byla jeho role zahrána a celý film zrežírován, tak i tohle nedopadlo dobře. 9% hvězdiček ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Pyun je spíš podprůměrný béčkař. V tom případě mě udivilo, že dokázal natáhnout do jednoho filmu Sizemorea,Seagala a Hoppera. Nicméně toto trio nepředvede naprosto nic,protože nemá z čeho brát. Je to nudné,je to hloupé a je to velice špatně natočené. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Zmíněné hodnocení 17% naprosto neodpovídá kvalitě filmu. Je to sice jeden z nejhorších Seagalových filmů, přesto si myslím, že je objektivní kvalita aspoň na 45%. Film má totiž dobré herecké obsazení (Seagal, Hopper, Sizemore), slušnou hudbu a je i celkem napínavý. Děj není vůbec špatný, pár soubojů tu taky bylo. Já dávám 5 hvězd, abych vylepšil hodnocení. Myslím, že mnoho filmů s Van Dammem, Norrisem, Lundgrenem i Arnoldem je horších, přesto mají lepší hodnocení. Asi prostě mnoha lidem stačí dát odpad, aniž by film viděli. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se asi prudce minul csfd davem a budu možná jeden z mála, kdo dal víc než odpad,případně hvězdičku - mě to ale přišlo docela napínavý. Akorát už si nepamatuju, jestli jsem na to tenkrát nekoukal pod vlivem, to by možná lecos vysvětlovalo...................moje hodnocení = 6 z 10. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

V roce 2000 jsem si vážně myslel, že horší než Patriot už to nebude. S odstupem času směšná úvaha, vím. Ale já Stevenovi fakt věřil že když už se vykašle na eko-agitačky bude to dobrý. No zase jeden omyl... ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

(bacha spoilery) Dokud je nazivu D. Hopper, je to sice podprumerna, ale sledovatelna krimi o bombach na 2 hvezdy. Jak to ale v poslednich dvaceti minutach veme do rukou Seagal, je to trapne az na pudu, o logice ani nemluve. Kdyby to melo po tom nesmyslnem "vyletu" po radnici, kde Seagal jde ze strechy dolu, pak se rozhodne opet vylezt na strechu, aby se dostal zase kamsi dolu a na konci skoncil opet na strese, mezitim samozrejme zlomil ruku par panakum, tak kdyby aspon byl nejaky opravdu dobry zaver...ale konec je jinym slovem "pšouk". Scenar je fakt nekonzistentni, a pokud se vam dela spatne z filosofickych kecu alá Zen, odectete si i tu jednu hvezdu. Kdyz pripoctu spatnou synchronizaci titulku na ceskem DVD, a to ze na obalu se pise "v Chicagu tika bomba" zatimco se cely film odehrava v San Franciscu, je to spis sranda nez bida k placi. Mimochodem cesky nazev je vysoce prdly, s puvodnim anglickym nema tematicky vubec nic spolecneho a jaksi nevim, koho tim "profesionalem" mysleli. Mozna toho manika kterej vypad oknem, jinak jsem zadnyho profika nevidel. Jedine co me porad fascinuje, ze filmy se Seagalem maji kvalitni a opravdu vyuzity 5.1 zvuk. Maloktere akcnaky vyuzivaji tak pekne vsechny repro. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Blbosť nad blbosť. Vyhorená hviezda Steven, vyhorená hviezda Dennis Hopper a vyhorená hviezda Tom Sizemore v jednom o ničom natočenom filme. Ja blbec som do toho kedysi šiel kvôli Seagalovi a jeho "štýlu", ale ono to bol chyták a bolo to o úplne niečom inom. ()

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Seagal si tak chodí, s ledovým klidem přepere i největšího čínského velmistra shaolinu, určitě zase někoho pomstí.. Ach jo, NUDA! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Já Stevena v jistém směru uznávám a berz jeho filmy. Možná proto, že od nich nic nečekám. Snad jen akci, různé chvaty a něco zlomeného. Profesionál mi ale nedal ani tohle. To se prostě Seagalavi nepovedlo. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Pyune, Stevene! Vy dva, jste se hoši hledali tak dlouho, až jste se našli... fakt plodné spojení :-) Jen nechápu, proč jste na tenhle děsnej mejdan tahali taky nebohého Sizemora s Hopperem... ()

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama