Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem v plánu postupně zkouknout a okomentovat všechny seagalovky (většinu těch novějších jsem ještě neviděl), ale po týhle zrůdnosti teď docela váhám. Čísla mě sice varovala, ale jednak můj specifický vkus se s diváckou většinou často neshodne, druhak jsem si říkal, že když v tom hraje Hopper a Sizemore, tak to snad nebude nějak přehnaně velkej průser. Omyl. Už po prvních pár záběrech mi bylo jasný, že tohle průser bude. Představte si nějaký opravdu hodně hodně imbecilní béčko z devadesátek na VHSce, akorát s Hopperem, Sizemoorem, Seagalem a nějakými negerskými rappery (mch. všichni hlavní herci jsou většinou oblečení v černý kůži). Totálně dementní scénář a chaotický syžet - pořád čekáte, že se ten guláš nějak zklidní a zpřehlední, ale nedočkáte se. Příšerná kamera - tentokrát ne kvůli skákání, ale kvůli neustálýmu zoomování (hlavně xichtů) a minimu celkových záběrů scény. Nechutně primitivní hudba jak z podřadnýho pornáče. Vlastně i ten topornej děj a dialogy jsou na úrovni "dějových" devadesátkových pornáčů. Jen to jebání tu chybí. Ale po tomhle filmu budete mít určitě parádně vyjebanou hlavu, já jí měl už po čtvrthodině. Na to, abych se u takovýchhle nechtěně zábavných béček bavil, jsem ještě furt málo perverzní. Do koše s tím a se seagalovkama na čas končím. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Rozumiem tomu takto : Po vynikajúcom ZABIJAKOVI POLICAJTOV mal byť toto ďalší príspevok do znovu sa rozbiehajúcej kariéry SS v podobe tímovky, kde nie je sám jediným búchačom. Nemalo ísť o k smrti nudný akčný výplach, ale skutočný Film s príbehom, bez bojových umení s už až rutinérsky očarujúcim psychopatom Hopperom a stále drsným sympaťákom Sizemorom. Ale filozofujúci akčný Céčkar Pyun absolútne nezvládol scenár – a to si ho dokonca ani nenapísal. ()

Reklama

Mouzon 

všechny recenze uživatele

Jak mám Seagala rád, tak zde musím uznat, že toto byla střelba do vlastních řad. Hvězdičku dávám za závěrečnou steč budovy, jelikož zde jsem se alespoň zasmál. Jinak ani za Hoppera (?!?), ani za Sizemorea a naneštěstí ani za Seagala (který se tentokrát objevil v podivně vedlejší roli a filmu to poměrně škodí) své hodnocení s čistým svědomím zvednout nemohu. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

všechno, ale VŠECHNO špatně - debilní dialogy, debilní scénář, nudná akce, v tom filmu není prostě vůbec NIC! jo, vlastně jo, vyčpělej hopper a ještě vyčpělejší steve... u takového pokladu nemůže člověk čekat zázraky a pouze doufat v příjemné překvapení... to se ale bohužel nekonalo, takže všem, kteří shlédnutí tohoto totálního braku plánují, radím ruce pryč! jeden z nejdebilnějších filmů, co jsem měl zatím možnost shlédnout... odpad! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Steven vrátil ve své dvanácté Seagovolce po třech letech. Ale všechno už je pryč. Prát se neumí, nebo nechce. Hlásit taky nezvládne. Sice si přizval poměrně známá jména na pomoc, ale ani to ho nezachránilo. Hopper se párkrát ukázal, Sizemore mi lezl na nervy a nakonec Jamie Pressly, které to začalo slušet až o pát let déle. Není to odpad, ale jen slabých 30%, protože je to podle mě slabší než Patriot. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Původní návrh scénáře byl napsán v roce 1989. (rafix)
  • Dennis Hopper natáčal svoje scény len 1 den, a pri natáčaní sa nikdy nestretol s Tomom Sizemoreom, Stevenom Seagalom a ani s herečkou Jaime Pressly. (Seag)
  • Vo filme si zahral aj nemecký ovčiak Stevena Seagala (Frank Glass) menom Kaos, hral policajného psa pátrajúceho po bombách. (beso74)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama