Reklama

Reklama

Gajeong botongeui yeonae

  • Jižní Korea 가장 보통의 연애 (více)

Obsahy(1)

Lee Jae-hun (Rae-won Kim) dostal před měsícem kopačky od své snoubenky a byl nucen zrušit svatbu. Stále se však přes rozchod nepřenesl a pořád své bývalce volá, obzvlášť když je opilý. Problémy s láskou řeší i Oh Seon-yeong (Hyo-jin Gong), která se rozešla s přítelem, protože ji podváděl. Seon-yeong nastupuje do nové práce a Jae-hun se stává jejím nadřízeným. Při večerních rozhovorech nad panákem soju začínají objevovat vzájemné sympatie. (LangiJ)

(více)

Recenze (5)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film sa mi páčil, áno Kórejci majú k pitiu podobný vzťah ako Slováci, buď pri ňom všetko vyriešia, alebo pokazia. Príbeh tradično netradičný, ale zaujímavý, nútiaci ma usmievať sa pri ňom a to mám rada. Hyo-jin Gong mám rada a s Rae-won Kim boli skvelý pár, až sa čudujem, že som s ním videla prvý film. Príbeh obyčajnej romance, ktorá sa s ľahkou obmenou môže stať komukoľvek a napriek tomu je zaujímavá a vtipná a pekná. Preložené. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Koncept scenáru sa mi páčil, a keď k tomu prirátam obe sympatické hlavné postavy, tak to bolo celkom pozerateľné. Veľmi milým prekvapením bola pre mňa takmer úplná absencia tej typickej aziatskej filmovej teatrálnosti, ktorú nahradil príjemný dôvtip a obrovská chémia medzi kolegami. Aj keď, viem si predstaviť ešte lepšie využitie daného potenciálu, ktorý vzišiel z dejovej línie. Miestami sa to až príliš motalo v tých istých intenciách. Ale nevadí, určite som sa nenudil a aj vďaka pôvabnej Gong Hyo-Jin to bol vydarený filmový zážitok. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Strašne ukecaný film. Tou snahou o civilnosť a nekonečným preberaním vzťahov mi to pripomínalo filmy Woody Allena. Bohužiaľ ale dialógy nie sú dvakrát vtipné a nie pútavé. Ani postavy ma nezaujali. Výsledkom je taký šedý priemer na ktorom si najviac cením, že tam nikto nezomieral. Je to proste až príliš obyčajné a miestami nekonečné. 5/10 ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Řeči v práci, řeči při obědě, řeči v práci, řeči při večeři a popíjení soju, přesun do dalšího baru, další láhve soju a další řeči, probuzení s cizím zvířátkem v bytě a pytlíkem kukuřice, řeči v práci, řeči při obědě, řeči v práci, řeči při večeři a popíjení soju, přesun do dalšího baru, ještě víc láhví soju a víc řečí... Škoda, že se počet zvířátek stopnul na čísle 2, jeho opilecký rána mě bavily. Bylo to strašně ukecaný a mluvili tak rychle, že mi nejspíš někde něco uteklo, protože mi některé jejich chování a rozhovory nedávaly moc smysl. Padlo tam tolik informací a navíc některé z nich částečně nebo zcela popřeli, takže jsem v tom místy měla zmatek, ale pořád to stopovat a vracet se se mi nechtělo. Nicméně hlavní dvojka byla moc fajn a některé vtipné scénky stály za to. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mám ty dva tak moc ráda, že bych jim dala plný počet v podstatě za cokoliv. A i tady by to šlo, kdybych nemyslela na všechny ty dokonale promyšlený a úžasný filmy. Ale ano, takhle nějak si představuji tu "nejběžnější romanci" dnešní doby. S obyčejnou zápletkou, občasnou kocovinou a častým oknem. Takových bych snesla (a přála si) za rok spoustu. Stejně to mám takhle nejradši. 4,5* ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama