Reklama

Reklama

Anime je tady

  • USA Enter the Anime
USA / Japonsko, 2019, 58 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Co je to anime? Nahlédněme do zákulisí a hledejme odpovědi formou hlubokých ponorů do myslí pozoruhodných strůjců tohoto elektrizujícího žánru. (Netflix)

Recenze (9)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Hodinové propagační video NETFLIX na jejich originální tvorbu (nebo zakoupenou, v případě NGE). Od něčeho, co se jmenuje Enter the Anime, jsem čekal o dost víc. Sice vizuálně dobře zpracovaný, ale po stránce obsahu zbytečný "dokument".. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Nesoustředěné bláboly skákající od jednoho k druhému bez jakékoli struktury, se silně nesympatickou průvodkyní. Absolutně nechápu, pro koho je tento „dokument“ určen. Zcela nepolíbený divák bude zmaten, kdokoli jiný znechucen. Spoiler: „Co je anime? Je to něco, co spojuje lidi.“ … 58 minut života v prdeli ()

Reklama

Dunadan 

všechny recenze uživatele

Dokument? Kdeže! Enter the Anime je v prvom rade obsahovo prázdnou, nezaujímavou a príliš dlhou reklamou na Netflix, ktorý prostredníctvom nej masturbuje sám nad sebou a snaží sa pritom tváriť, že ide o niečo absolútne úžasné. Tvorcovia však akoby nemali ani potuchy, čo chcú povedať a ako to chcú vlastne povedať, a tak po sebe nakoniec zanechali iba trpkú pachuť brutálne premárneného potenciálu a pocit, že to celé vymysleli za päť sekúnd. Ranná stolica takého Mijazakiho, Ošiiho, Watanabeho či Ótoma má stokrát väčšiu výpovednú hodnotu, než tento nepodarok. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Nic nové jsem se o anime nedozvěděl a to nejsem velký fanoušek. Pár jsem jich viděl a to je tak všechno. Zde se dozvíme jen něco málo o tvůrcích anime. Celé to působí jako představení seriálů na Netflixu. No něco mně to dalo - kouknu na Castlevania. Takže reklama zafungovala. Jinak špatně natočené to není, jen ten obsah dokumentu pokulhává. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama