Reklama

Reklama

Anime je tady

  • USA Enter the Anime
USA / Japonsko, 2019, 58 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Co je to anime? Nahlédněme do zákulisí a hledejme odpovědi formou hlubokých ponorů do myslí pozoruhodných strůjců tohoto elektrizujícího žánru. (Netflix)

Recenze (9)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Hodinové propagační video NETFLIX na jejich originální tvorbu (nebo zakoupenou, v případě NGE). Od něčeho, co se jmenuje Enter the Anime, jsem čekal o dost víc. Sice vizuálně dobře zpracovaný, ale po stránce obsahu zbytečný "dokument".. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Nesoustředěné bláboly skákající od jednoho k druhému bez jakékoli struktury, se silně nesympatickou průvodkyní. Absolutně nechápu, pro koho je tento „dokument“ určen. Zcela nepolíbený divák bude zmaten, kdokoli jiný znechucen. Spoiler: „Co je anime? Je to něco, co spojuje lidi.“ … 58 minut života v prdeli ()

Dunadan 

všechny recenze uživatele

Dokument? Kdeže! Enter the Anime je v prvom rade obsahovo prázdnou, nezaujímavou a príliš dlhou reklamou na Netflix, ktorý prostredníctvom nej masturbuje sám nad sebou a snaží sa pritom tváriť, že ide o niečo absolútne úžasné. Tvorcovia však akoby nemali ani potuchy, čo chcú povedať a ako to chcú vlastne povedať, a tak po sebe nakoniec zanechali iba trpkú pachuť brutálne premárneného potenciálu a pocit, že to celé vymysleli za päť sekúnd. Ranná stolica takého Mijazakiho, Ošiiho, Watanabeho či Ótoma má stokrát väčšiu výpovednú hodnotu, než tento nepodarok. ()

Linaroth 

všechny recenze uživatele

Rádoby cool reklama na dramaturgii Netflixu. Od odpadu to zachraňuje jen celkem povedené audiovizuální zpracování. ()

klichem odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument o anime bez anime.  Produkcia Netflixu je v tomto smere neskutočne slabá a nemá možnosť ani šancu odprezentovať svoje pokusy o vyššiu tvorbu v anime sfére.   Keď raz neviete o čom hovoríte - tak ozaj neviete o čom hovoríte  - presne to je pointa tohto dokumentu. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Nic nové jsem se o anime nedozvěděl a to nejsem velký fanoušek. Pár jsem jich viděl a to je tak všechno. Zde se dozvíme jen něco málo o tvůrcích anime. Celé to působí jako představení seriálů na Netflixu. No něco mně to dalo - kouknu na Castlevania. Takže reklama zafungovala. Jinak špatně natočené to není, jen ten obsah dokumentu pokulhává. ()

silv3 odpad!

všechny recenze uživatele

Vola sa to Enter the Anime a začína to s Castlevaniou. Asi nepotrebuje ďalší komentár,.. Otravná preafektovana dramaturgička keď zadelila, že to, co je anime, zisti tak, že začne jest japonské jedlo - po 8 minúte som to vypol. ()

Reklama

Reklama