Reklama

Reklama

Tak tohle je můj život

(seriál)
  • USA My So-Called Life
USA, (1994–1995), 15 h 6 min (Minutáž: 46–49 min)

Tvůrci:

Winnie Holzman

Hrají:

Bess Armstrong, Claire Danes, Wilson Cruz, Devon Gummersall, Jared Leto, Devon Odessa, A. J. Langer, Lisa Wilhoit, Malinda Williams, Channon Roe, Robert Gant (více)
(další profese)

Epizody(19)

Kultovní, dramatický, ale ralistický seriál pro mladé. V hlavní roly se představí 15-ti letá herečka Claire Danes, která ztvárňuje Angelu Chase, a řeší klasické problémy dospívání. Za svůj výkon získala ocenění Zlatý globus a nominaci na cenu Emmy. Jejím parnerem se ve filmu stal JARED LETO, který hraje přitažlivého avšak velice komplikovaného Jordana Catalana. Jarede Leto je známý herec,ale v neposlední době i zpěvák. (vshkika)

(více)

Recenze uživatele kinderman k tomuto seriálu (1)

Tak tohle je můj život (1994) 

Po letech jsem se podíval na několik úvodních částí seriálu, který mě v době svého premiérového uvedení v ČT oslovil svou inteligencí a "normálností". A světe, div se. Ono to pořád funguje, až na to, že dnes se moje pozornost přesunula od typických problémů dospívajících k problémům jejich rodičů, zápasících nejen se svými dětmi, ale také s krizí středního věku. Mou nejoblíbenější postavou však nadále zůstává Brian Krakow, asi proto, že v něm docela jasně vidím sebe samého. ()

Reklama

Reklama