Reklama

Reklama

Bluesman

Trailer

Obsahy(1)

Chceš si sáhnout na život? Zkus BLUES! Hudební dokument pro milovníky kytar a blues. Billy Gibbons nebo Eric Clapton mají jedno společné. Elektrické kytary od českého výrobce RNDr. Petera Jurkoviče. Na motivy jeho příběhu vznikl film, který propojuje nejen umělce bluesové scény. (Pilot Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

desade 

všechny recenze uživatele

Za protagonistami českého ranného blues som sa za mladi niečo nacestoval. Ale režinka bola, a nejaký ten motoráčik v tom čase chodil takmer do každej diery, tak ma to moc netrápilo. Preto som rád za každý "šťouch" do tejto problematiky, pretože je toho "zatraceně" málo. Takže za "pět". ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o poněkud opomíjeném, ale mezi muzikanty dobře známém tvůrci kytar, hudebníkovi, skladateli a parazitologovi Peteru Jurkovičovi. Pro muzikanty a příznivce blues povinná četba – i s ohledem na fakt, že cétéčko kytary Fender Stratocaster se hned tak jinde neuvidí :-) ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

To, že si občas pustím blues, ze mne očividně neudělalo ideálního cílového diváka. Tenhle dokument zaujme spíš muzikanty. Já maximálně dokážu někomu zabrnkat na nervy. A blues jako pohled na svět mi je také vzdálené. Takže mi příběh Petera Jurkoviče přišel zajímavý, ale nejspíš na něj za pár dní zapomenu... Další průměrný dokument o mimořádném člověku. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je zde viditelný rozdíl přeboru a Ligy mistrů mezi ukázkami českého bluesu a mistrů jako Eric Clapton. Souhlasím s tvrzením české legendy hudebníka , že každý organismus, který se přemnoží zahyne, tudíž lidstvo zahyne. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama