Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý kluk se u afrického kmene naučí šamanskému umění čtení z kostí a vyslouží si jméno Mr.Bones. Když náčelník nemůže mít dlouho mužského potomka, vyčte z kostí, že má syna z dávného vztahu. Mr. Bones se ho vydá do města najít. Najde amerického golfaře Vinceho, který jim může být. Jeho příchod Vinceovi přinese štěstí ve hře. Má šanci vyhrát turnaj, ale Bones ho unese do vesnice, kde se musí ukázat, kdo doopravdy je. Jeho smolařský agent Pudbedder jde po Vinceových stopách, ale na konci bláznivého dobrodružství je všechno úplně jinak a všichni se dočkají obrovského překvapení (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně nesnáším jihoafrické komedie z devadesátých let. Vypadá to však, že nové tisíciletí můj odpor ještě navýší. A to se tenhle film ještě opováží tvrdit, že vlastně sleduje vysoce humanistické cíle prolnutí kultur etc. Při záchodové scéně se mi skutečně zvedal žaludek, bránice pak pochopitelně zůstala v naprostém klidu! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vedel som, do čoho idem. Len som si potreboval overiť teóriu "akonáhle je pod filmom podpísaná Južná Afrika, môžete sa staviť, že film bude mať afektované herecké výkony, bláznivý scenár, pár záberov na africkú divočinu a väčšina humoru bude prameniť z toho, že niekto niekam zrýchlene uteká pred levom, pštrosom, tigrom, slonom či aspoň krokodílom" (prípadne má tráviace problémy, ktoré aj uvidíte". Úbohosť nad úbohosť, v Afrike by sa rozhodne malo robiť menej filmov (nielen komédií). ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem projížděl v kámošově DVDtéce, tak jediné, co jsem neznal bylo toto....něco...dementního...nebo tak nějak. Nic světoborného jsem od toho nečekal....ale to jsem ani nečekal od Freddy got fingered a ten se stal jedním z mých nejoblíbenějších filmečků (tak a teď mě upalte...všici do jednoho). Jo, prostě mám rád, když se mluví vulgárně, kolem lítaj sračky, novorozenci na pupeční šňůře a otevřené zlomeniny...či sloní ejakulát. Tady se sice dočkáme spousty "hovního" (nechci říkat fekálního...přijde mi to málo hovní) humoru...ale ten je holt udělanej tak, aby se smáli jen malé děti.....a to ani nevim, jestli to rejža točil s tímto záměrem. Ale zase je tu spousta zvířátek (některá mají dokonce práva jako malé děti). Ne, je to nuda od začátku do konce....navíc jsem byl donucen se na toto "cosi" dívat v českém dabingu, který byl odravdu na "jednyčku s hvjezdičgou"....špatný překlad a k tomu mizerný dabing "increasoval" můj celkový dojem z filmu. A když se mě po titulkách tohoto veledíla optal kámoš "Jak je možné, že jsi o tomto nevěděl", začalo se mi chtít brečet...opravdu...chtěl jsem umřít, uvědomil jsem si totiž, že svět už nebude takový jaký býval. ()

2Pac odpad!

všechny recenze uživatele

Film urceny detom do desat rokov so zmyslom pre "fekalny" humor, alebo nahulenym studentom, ktorym je jedno, co bezi, hlavne, ze sa to hybe a ma to farbu. Jednu hviezdu stahujem za priserne nepodareny dabing. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Špatný mix filmů jako je Crocodile Dundee, The Gods must be crazy nebo The Air up there. A navíc si režisér tohohle snímku myslí..že když někdo spadne nebo šlápne do hovna, ubalí si z hovna joint, že když někoho posere slon nebo strčí nosorožci hlavu do zadku, popř. si utře prdel malou bílou kočičkou..no zkrátka, když si režisér myslí, že tohle všechno je vtipné, tak uvažuju o tom, jestli není bývalou hvězdou německých pornofilmů! Fekal..HNUS! ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za scénu s domělým záchodem a kočičkou, která posloužila jako papír, prže tahle scéna vysloveně rozseká, ale jinak bohužel.......shit! ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

LISK! Tak. Teď, když jsem propleskl střihače z Novy, kvůli kterým jsem se chtěl na ten "šíleně vtipně vypadající" film podívat, žádám zpátky 90 minut svého života!!! S.r.a.č.k.a. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Hoci tento film vyzerá byť nič moc, tak myslím, že to nie je pravda. Je to fakt bláznivá komédia, plná gegov a smiešných scén. Záleží na tom, či vás komédie takéhoto druhu bavia. Tak ako v úspešnej komédii Yankee Zulu, tak aj tu účinkuje bláznivý herec Leon Schuster. Hoci nemá veľa filmov ale len zopár, myslím, že sú naozaj skvelé. A bláznivý šaman je toho dôkazom. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Na hodnotenie Odpad! som veľmi skúpy, pretože sa obskurným filmom snažím vyhýbať. Tento som ale videl v mojich pubertálnych časoch, kedy môj filmový vkus nebol na takej úrovni ako dnes. Jediné čo k tomuto braku napíšem je, že sa jedná o nepozerateľný hnus plný fekálnych vtipov, primitívneho humoru a je obsadený výhradne nehercami. Za seba môžem povedať, že toto je jeden z najhorších filmov aké som kedy mal možnosť vidieť. Film sa snaží dolovať vtipy zo scén ako napríklad keď tu jednu z postáv zavalí sviňa bradavičnatá či keď tu niekoho oserie slon alebo niekto použije namiesto toaleťáku mačku. Hnus!!!!! ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

VIete čo, tento film je až tak nehorázne zlý, že som sa nakoniec, neviem prečo, pobavil...Každý máme úchylky.... ()

Reklama

Reklama