Reklama

Reklama

The Nest (Il nido)

Trailer 1

Obsahy(1)

Samuel je upoután na invalidním vozíku a žije v oddělené usedlosti se svou matkou Elenou a dalšími podivnými nájemníky. Když se v domě objeví mladá a krásná Denise, Samuel nachází sílu a chuť do života. Elena však nechce, aby ji syn opustil, a udělá tak vše pro to, aby ho měla jen pro sebe. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ústřední pointou docela zajímavý, kamerou krásně nasnímaný, ale zpracováním bohužel dost rozbředlý a monotónní snímek, který prvotními záběry na rozlehlý temný dům slibuje nástup velmi silné hororové atmosféry. Ale divák s každou ubíhající minutou musí svá očekávání mírnit a mírnit, protože hodně dlouhou dobu je to jen takové mysteriózní drama bez dostatečné gradace a navození strachu. Žánrovými kartami trochu zamíchá až téměř shyamalanovský twist v závěru, ale že by to zachránilo ten unylý dojem z předchozího sta minut, to rozhodně ne. [Sitges 2019] ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Širokoúhle nasnímané honosné lokace, Beethovenova půlnoční sonáta, a dějová výplň hodna naivního krátkometrážáku. Anebo hororu pro děti, ale bez Guillerma. I ta epilogová pointa, která tomu má něco přidat, je vycucnutá z prstu. [Sitges FF] ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama