Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (9)

Mr.Ward

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle ano! Zapomeňte na Supergirl, Batwoman nebo cokoliv z Arrowverse. Tohle není sice nějaký vrchol originality, ale ten feeling, to obsazení, hudba, cítil sem tam neskutečnou pohodu. Přišlo mi to jako milý retro, i když to retro není teda 😄 Mám z toho pocit, že to bude cílit víc na dětskou “Stranger Things” generaci, fakt se mi to líbilo. Každopádně uvidím, co přinesou další díly. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pokud chodíte na základku a tohle bude první komiksový seriál, co v životě uvidíte, tak asi v pohodě. Všichni ostatní se budou tou devadesátkovou naivitou, okoukaností a laciností těžce nudit. Pilot Stargirl ani nenaznačuje potenciál na něco jakkoli zajímavého, nepředvádí nějaký vlastní styl, jen klišé. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nějakou dobu u toho na HBO GO měli označení 7+ :D A ono to víceméně sedí, 12+ už je přeci jenom jiný kafe. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pilot dopadl lépe než sem čekal,ale vzhledem k tomu co dokáže CW dělat se svými seriály je na nějaké nadšení ještě brzo.Dalších pár dílů teprve ukáže jestli tohle bude mít smysl sledovat...pilot 60% ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud pominu dějovou linku "naštvaná puberťačka nemá ráda svého nevlastního otce", kterou jsme viděli asi stokrát (a to se ještě krotím), tak vlastně nemám žádnou větší výhradu. Triky nejsou špatné, nechybí humor, obsazení je fajn, akce nadprůměrná (hned úvod je hodně povedený) a ano, je to očividně mířeno i na mladší publikum, ale není to tak infantilní, jak jsem se bál. Nejsou to Titans, ale i tak je to docela zábavná podívaná. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot bych mohla odstřelit jako ještě větší naivitu než mají ostatní seriály produkce stanice cw a cílenost na mladší publikum je zřejmá, ale pokud budou ostatní díly stejné jako pilot, bude mi to jedno. Úvod je skvělý a bavila jsem se. Navíc je zde jedna scéna, která má následky do dalšího děje, ale každý chce vidět, jak dostanou na prdel fotbalisti šikanátoři. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Díl začíná hned akční sekvencí z 'před 10 lety', kde vidíme (snad poprvé v hrané formě) Justice Society of America v boji proti padouchům - JSA prohraje, někteří členové padnou a toho dne i seskupení končí. Na úvod docela slušná a chytlavá podívaná. Přesouváme se do současnosti a tady to začne drhnout... hodně drhnout. Měl jsem totiž pocit, že se dívám na jeden z těch tuctových amerických středoškolských filmů, kde se hlavní hrdinka z nějakého důvodu musí přestěhovat a nastoupit do nové školy. Tam samozřejmě narazí na místní 'boss-lady' a její poskokyni, která ji hned začne dusit a na školní borce v 'originálních' rugby bundách... bla bla bla, tohle letělo na přelomu století! Naštěstí tahle část netrvá moc dlouho a děj se zase začne točit kolem toho, čeho má. Není to kdo ví jaký přepal, ale na průměrný origin to stačí - hrdinka získá mocný artefakt, učí se s ním zacházet, moc jí to nejde a pak tak nějak omylem nafláká těm školním machýrkům a jde se dál. Ve shrnutí, nejde o žádný průser, po řemeslné stránce je to fajn - pěkně se na to dívá, záběry jsou plynulé a i CGI je na seriálové poměry fajn, ale je tu prostě tuna klišé, místy tupý scénář a nepochopitelné chování postav. Hlavně té hlavní! Uvidíme, co přinesou další díly. Šanci tomu ještě dám. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Tak pilotní díl mi stačil. Jen těžko byste hledali něco, co by obsahovalo více patosu než tohle veledílo. Uznávám, že pro děti tak ve věkové kategorii deset až dvanáct let, by to mohlo být i docela výživné, ale pro mě rozhodně ne. ()

Jogi.1 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé :/ ... nečekal jsem hodně, ale pilot jen 40%... je to hodně umělé, efekty oproti dnešnímu světu nic moc a náplň a akce slabá, možná zkusím ješte jeden díl, ale moc tomu nedávám. ()

Reklama

Reklama