Reklama

Reklama

Stargirl

(seriál)
  • USA Stargirl
Ukázka z filmu
USA, (2020–2022), 27 h 38 min (Minutáž: 39–53 min)

Tvůrci:

Geoff Johns

Hudba:

Pinar Toprak

Hrají:

Brec Bassinger, Christopher James Baker, Meg DeLacy, Neil Jackson, Yvette Monreal, Trae Romano, Hunter Sansone, Amy Smart, Jake Austin Walker, Neil Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Stargirl, nový seriál z produkce DC Universe od původního tvůrce a autora komiksu Geoffa Johnse, sleduje středoškolačku Courtney Whitmoreovou (Brec Bassingerová). Ta se přestěhuje do Blue Valley ve státě Nebraska poté, co se její matka znovu provdá za Pata Dugana (Luke Wilson), a inspiruje nesourodou partičku mladých hrdinů k tomu, aby zastavili padouchy z minulosti. Superhrdinské drama je hranou adaptací komiksu Stargirl z roku 1999, v němž se představuje první tým superhrdinů zvaný Americký spolek spravedlnosti (JSA). Nepředvídatelný seriál je s láskou inspirován Johnsovou zesnulou sestrou, která zahynula při letecké havárii. (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpočet $-miliónov__1.Séria - Možno aj dosť nečakane na to že sa z každej strany na nás hrnie nejaký ten super hrdina ale mne toto v celku zapasovalo, pobavilo. Mne tento taký skôr oddychový "nenáročný" superhrdinský seriál sadol, postavy / herci dosť dobre vybraný, nikto mi nejak extra nevadil, nekazil to, humor s mierou neprestrelený, dejovo to nejak nekrivkalo, akcia v pohode. Ako taká oddychovka fajn. /70%/__ __2.séria je už len akási prvoplánová miestami až píliš prekombinovaná záležitosť, bez tej zábavnej iskry čo mala prvá séria. /60%/__ ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je trochu nefér srovnávat Stargirl se seriály jako Titans nebo Doom Patrol, Stargirl je spíše rodinnou zábavou, ale současně není natolik moralizující, aby to lezlo na nervy. Akce je slušná, efekty také, některé postavy fajn (a jiné hrozně otravné) a tempo svižné. Pokud člověk ví, co od Stargirl očekávat, nebude zklamán. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poněkud moc rodinné což je škoda, ale na zábavnosti to moc netrpí. Postavy jsou celkem fajn. Po trikové stránce je to pěkný a já to za týden dokoukal. Snad jen malou poznámku kdykoliv dostane Courtney přes pusu tak má zranění vždy jen na levém spodním rtu co to občas změnit a dát to jinam. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Stargirl táhnou nahoru na seriál skvělé efekty a slušně zvládnutá akce. Bohužel co se scénáře týče je to dost slabé. Někdy dokonce děs běs, při kterém se nestačíte divit jak něco takhle ambiciózního může být tak pitomé a popírající veškerou logiku. Jasně je to seriál zaměřený na dětské publikum, ale to neznamená, že to musí být hloupé. Bohužel spousty dějových linek nikam nevede. Spoustu věcí se děje strašně nahodile a účelově. Finále jako takové bylo ucházející, ale dost se obávám, že s přechodem na CW seriál ztratí podstatnou část svého rozpočtu a tím pádem přijde o to jediné co mu dává plusové body. První sérii hodnotím tak na silnější 2* 50% ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Pilot mě moc nezaujal, dost mě hlodaly klišé o teenage holce, co má milující americkou rodinu a je nová a naprosto outsider ve škole. To bylo naštěstí jen úvodních 20 minut, pak už můžeme sledovat origin této skvělé a svěží hrdinky, kterou vymyslel génius Geoff Johns (inspirace po jeho zesnulé sestřičce). A protože Johns (který píše pro Dc mé nejoblíbenější příběhy JL, Aquamana, Lanterna či Doomsday Clock) na tento seriál i dohlížel, tak se nemůžeme divit, že to tak baví. Samozřejmě to není tak vážné a dospělé jako Titans nebo Swamp Thing, ale Stargirl v komiksu není vraždící monstrum, takže tu R-rating není potřeba. Ikdyž je to seriál převážně o teenage hrdinech, rozhodně mě to baví víc než třeba Runaways, a to proto, že se zde tolik netlačí romance. Nechci tím říct, že tu není láska, ta tu je, především mezi otcem a dcerou, ale určitě to netlačí tolik jako u Cw. V Runaways navíc bylo hrozně málo akce a záporáky byli převážně né moc charismatičtí rodiče. Akce zde bohužel taky moc není, v úvodu docela jo, pak máme celkem dlouhou pauzu, kde se představuje nová JSA, a když se blížíme k finále, zase se to oživuje. Záporáci mě potěšili hodně. Vždyť je to Injustice Society of America!!! Pro komiksového fanouška je to splněný sen. A výběr hudby se také moc povedl (příchod Icicle na scénu). Oblíbených postav je víc, Icicle je skvělý a při scénách se Sportsmasterem jsem se vždy musel pousmát. Čeho se bojím nejvíc je druhá série a to hlavně z důvodu přesunu seriálu na stanici Cw. Tam můžeme s jistotou říci, že se zlevní efekty, přidají pár romancí, a možná i nejhůř natáhnou to na 23 epizod. Finále nebylo 100%, ale hodně potěšilo. Nejen že tu byla akce jako z komiksu, ale po předchozím navnazení jsme se konečně dočkali spousta vyvrcholení. A upotávající scény na druhou sérii také vyzdvihly velké otazníky. Jen škoda, že to nebude na HBO Max. 80% P.S. Obsazení je famózní, jak hrdinové tak padouši, jediný, kdo mě prozatím zklamal byl Rick Tyler, jehož Hourman se vykazuje pouze chováním jednoho typu, a to agresivní blb. Ve finále dosáhl aspoň trochu uspokojení (ikdyž to nedávalo smysl), tak snad se příště trochu více vyvine. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Seriál mě velice překvapil. Ač jsem zahlídla kus dílu v televizi, tak mě zpočátku  nenadchl... Přišel mi příliš dětský a herci měli strašný kostými. Ale po Titánech a Doom patrol je to docela dobrý seriál, který jsem bez problému shlídla celý. Rozhodně se nebudu zlobit, když vyjde další řada. Taky vám připadá Cameron Gellman jako Luke Perry? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Superhrdinové, superpadouši, superschopnosti, superohrožení, superzáchrana….superklasika jenom s tím rozdílem, že se budete cítit jako na středoškolských dívčích záchodcích. Tady vlastně není ani co hodnotit, svět komixových postavček v teeneger kostýmech. Už jsem čtyřicetkrát přezouval z letních na zimní a seriál jsem zkouknul dalo by se říct na první dobrou…..to si myslím je dostatečné hodnocení. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že Stargirl natrhla posledním sezónám Arrowerse slušně zadek (kromě Legend, ty se drží). Je vidět, že na natáčení bylo dost peněz, takže akce je přehledná, efekty také, herci slušní. Příběh není úplně šablonovitý a sem tam nějaká dojde k nějaké vraždě či zlomu, které nečekáte. Příliš se tu nedbá na korektnost ve všech směrech, kterými je teď Amerika posedlá. Postavy jsou fajn a redukce na 13 dílů byla tak akorát. Takže doufám, že dojde na druhou sezónu a uvidíme v závěru naťuknuté postavy a plynulé pokračování. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Děj je solidně vybalamcovaný mezi světem teenagerů a dospělých. Horší to je s linkou lidí se superschopnostmi, kdy se i mladá "superhrdinka" změní v zabijáka (a pár dalších blbostí ). Pro nenáročnou podívanou good. ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Žádná raketová věda, je to teenagerskej superhrdinskej seriál. Přechytralá adolescentka Courtney (Brec Bassinger/Stargirl) i chápavý otčím (Luke Wilson/sidekick Stripe) se prokousávají řadou poněkud přihlouplých a naprosto předvídatelných zápletek až k finálním epizodám, v kterých se střetnou goodguys s těmi druhými v „boji o všechno“. Děti zkrátka věděj všechno a líp, dospělí prostě občas pomůžou. Fungovalo to v Power Rangers - Strážcích Vesmíru…a funguje to i teď. Nezní to moc lákavě, nicméně bez dabingu se to dá vydržet, na výpravě, kostýmech a tricích se nešetřilo a velmi dobře se na to kouká. Největší problém vidím v délce. Třináct epizod je vzhledem k řídkosti děje moc, porcím pocukrované vatě se v žádném dílu nedá vyhnout. Když se podívám zpětně, prvních 5 epizod (představení hrdinů, seznámení s jejich schopnosti, počátky vytvoření „týmu“) by se klidně vešly maximálně do dvou. Ale chápu to, bavíme se o televizní zábavě…takže hodnotím jako povedený seriál pro zpestření odpoledne, na své si, kromě dospělých žen (tedy pokud je neberou typy jako je Luke Wilson) přijdou všichni. První sérii dávám nadprůměrných 60% ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemné překvapení. Je to takové rodinné, ale na to, že hlavní postava je žena a celkově na námět to ani většinu času nepůsobí trapně, jako například v Betwoman nebo Supergirl. Hodně se mi líbí takový řekněme zastaralý styl kostýmů i Petuv robot, je to prostě takové dědictví, které podle mne zafungovalo tak, aby kostýmy nepůsobili trapně. Celkově jsem velmi rád, že tenhle seriál vznikl, a podle mne perfektně zaplnil díru na trhu. PS spoiler: Tomu říkám zločin, chtít po lidech aby se chovali ekologicky, větrné a sluneční elektrárny, už dlouho jsem nevyděl záporáky s tak dobrou motivací. ()

mapar 

všechny recenze uživatele

Po prvné sérii. Vlastně mě to docela bavilo. Jen nemohu zcela jasně říct proč, protože mi na mysli vytanou spíše negativa. Asi to, jak se to roztomile snaží zuby nehty držet takové té "jednoduché" poetiky kreslených sešitů. Někdy oslí můstky hýkají až na měsíc, jiné dějové oblouky jsou zkonstruovány velmi umně. Některé postavy jsou velmi sympatické, jiné se chovají jako idioti. Seriál tak podivně poutavým způsobem střídá WTF momenty s regulérním vyprávěním, že jsem se na každou další epizodu docela těšil. Ale pokud by mi všichni kolem mne tvrdili, že je to odpad, asi bych se moc nebránil ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Reklama

Reklama