Reklama

Reklama

Stargirl

(seriál)
  • USA Stargirl
Ukázka z filmu
USA, (2020–2022), 27 h 38 min (Minutáž: 39–53 min)

Tvůrci:

Geoff Johns

Hudba:

Pinar Toprak

Hrají:

Brec Bassinger, Christopher James Baker, Meg DeLacy, Neil Jackson, Yvette Monreal, Trae Romano, Hunter Sansone, Amy Smart, Jake Austin Walker, Neil Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Stargirl, nový seriál z produkce DC Universe od původního tvůrce a autora komiksu Geoffa Johnse, sleduje středoškolačku Courtney Whitmoreovou (Brec Bassingerová). Ta se přestěhuje do Blue Valley ve státě Nebraska poté, co se její matka znovu provdá za Pata Dugana (Luke Wilson), a inspiruje nesourodou partičku mladých hrdinů k tomu, aby zastavili padouchy z minulosti. Superhrdinské drama je hranou adaptací komiksu Stargirl z roku 1999, v němž se představuje první tým superhrdinů zvaný Americký spolek spravedlnosti (JSA). Nepředvídatelný seriál je s láskou inspirován Johnsovou zesnulou sestrou, která zahynula při letecké havárii. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele T2 k tomuto seriálu (2)

Stargirl (2020) 

Rozpočet $-miliónov__1.Séria - Možno aj dosť nečakane na to že sa z každej strany na nás hrnie nejaký ten super hrdina ale mne toto v celku zapasovalo, pobavilo. Mne tento taký skôr oddychový "nenáročný" superhrdinský seriál sadol, postavy / herci dosť dobre vybraný, nikto mi nejak extra nevadil, nekazil to, humor s mierou neprestrelený, dejovo to nejak nekrivkalo, akcia v pohode. Ako taká oddychovka fajn. /70%/__ __2.séria je už len akási prvoplánová miestami až píliš prekombinovaná záležitosť, bez tej zábavnej iskry čo mala prvá séria. /60%/__ ()

Letní škola (2021) (S02) 

Druhá séria je už len akási prvoplánová miestami až píliš prekombinovaná záležitosť, bez tej zábavnej iskry čo mala prvá séria. /60%/ ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Reklama

Reklama