Reklama

Reklama

Pátá žena

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jak bizarní může být pomsta, když osoba, kterou milujete, stráví noc s někým jiným? Osudová žena, zločin a mysteriózní atmosféra současné Prahy v novém českém filmu noir. [FAMO 2009] (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálně naprosto neuvěřitelná záležitost (sám pocházím ze stejného studentského prostředí Filmové Akademie Miroslava Ondříčka a vím, jak je to obtížné), obsahově me nicméně kapičku minula. Herecké výkony jsou do určité míry stylizvané a také ovlivněné tím, že režisér, původem Němec, a možná nemá takový cit pro hrecký projev v češtině. Postsynchrony ale ruší a to dost.. Celkově spíše lehký nadprůměr, po tom, co se o tom navykládalo.... ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Režie vypadá schopně herecké výkony naprd (Aichmajerovou, která raději vůbec neměla promluvit, počínaje a topornými policajty konče), což ovšem neplatí o hlavním protagonistovi, který "jede". Ke konci mě trochu nasraly kamerový jízdy, kterými se snažili "přitvrdit" scénu na hřbitově, jako divák bych byla vděčná, kdyby se tu naopak v tempu zvolnilo, ona by i ta závěrečná poitna lépe vynikla. Nicméně kroky tohohle slibného režiséra rozhodně budu bedlivě sledovat. ()

Cloud 

všechny recenze uživatele

Scénář je dosti chaotický a nezajímavý. Herecké výkony se pohybují v různých stylech, ale nemají žádnou jednotu. Chybí mi jakkékoliv se vžití do příběhu. Kamera je sice na studentské, ba dokonce české poměry nastandartní a jiná, avšak celková stylizace vizuální stránky je dosti povrchní. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama