Reklama

Reklama

Ďáblovi běžci

  • Česko Ďábelský obchod (více)
Trailer

Cesta kokainu vede od chudých pěstitelů po ty nejbohatší dealery, kteří ho pak pouštějí mezi lidi. Když se začnou ztrácet balíčky se značkou ďábla, musí šéf gangu cestovat spolu se zásilkou a hlídat všechny, kteří by se rádi obohatili cizím zbožím. Policie se snaží případy nové nebezpečné drogy řešit a kokain sledují... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nicolas Klec /8 mm/ ma z kariery sinusoidu, napokon aspon v sivom pod/priemere sa to udrzi. tema je namakana : Kokain, balicky kokainu sa zacnu stracat, Reziser Džejsn Kabel tu potom riesi drogovu problematiku, par ludi sa rozluci s filmovym zivotom - slusny namet na film. Mno jo, uz novodobych 8 mm asi od Kleca nemozno cakat : 46 % ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ďáblovi běžci je další typický thriller o obchodování s drogami, plná klišé a dalším plýtváním talentem Nicolase Cage. Zde ale nejsou žádní nevinní svědci. Ambice snímku, to co chtěl říct jsou pohřbeni špatnou vypravěčskou dovedností. Pokud chcete vidět film o tom jak funguje kolumbijský obchod z drogami, je to film pro vás. Pokud se vám líbí filmy typu Sicario nebo Traffic, zamiřte do jiné uličky. ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Behanie popri diablovi by nebolo dobré odignorovať, lebo drogová problematika je podaná priam až prírodopisne. Človek ide, človek jazdí, človek behá, človek zbiera, človek šuká, človek padá. Byť to niekde na Discovery, kde investigatívna žurnalistka ide popri chudobnému gringovi, čo chce zarobiť 10 dolárov za prenos, bude to dobrá záležitosť. Ako film je však neuchopiteľný a byť dobrých a niekedy áčkových záberov a rýchlej civilnej akcii, je to pomerne škoda. Film si zrejme zobral ako formálny predobraz Traffic, no Soderbergh je len jeden. V priemernosti si tento diabol vedie obstojne možno práve vďaka nízkemu rozpočtu. O postavách ale nevedno nič, o pointe detto, hlava nemá čo hrať a tak v pamäti zostane len „úbohý“ zberač. Práca polície je tu len pomimo, a vyšumí hlavne hrdinským koncom do prázdna. Výhodou je stieranie kto je dobrý a zlý. Tu zostali len zlí a ľudia. (videné 07.11.2019, BDrip) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nicolasovo další pomyslné dno, ovšem tentokrát v tom nezůstal sám, neboť těch známějších jmen se tu objevuje povícero, takže zřejmě parta vysloužilých (skoro)herců si takhle jednou u pivka a pár lajniček řeklo, naše starý nás nechtějí pouštět společně chlastat a fetovat, pojďme, oslovme nějakého zoufalce, co by chtěl natočit nějaký pekelný céčko, nejlépe ještě s vlastním scénářem, aby ta hrůza byla co nejnekvalitnější, a budeme tam o přestávkách mezi natáčením moct pít a šňupat, co se do nás vejde, jelikož to, že budeme sjetý a na sračku stejně v tom průseru nikdo nepozná a ještě za to dostaneme zaplaceno, takže bude i na kurvy. A nejspíš tento nápad pocházel právě z Cageovi hlavy, neboť s ohledem na jeho tvorbu z posledních pár let s tím už má nezpochybnitelné zkušenosti. Jinak si totiž vážně nedokážu vysvětlit, jak a proč by tedy tato road movie jedné zásilky drog mohla vzniknout. Co vlastně ale konstatovat přímo o samotném filmu, tedy krom toho, že je to podřadná sračka. Možná důvody, proč to za tu podřadnou sračku považuji. Popravdě, ona tedy celá ta myšlenka toho filmu sice není vůbec marná a především nezajímavá, nicméně nezáživný dějový vývoj, žádná akce, žádné napětí, žádná atmosféra, příšerný dialogy, nudné postavy, otřesné herecké výkony, a to vše podtrženo opravdu katastrofálním tvůrčím zpracováním, to vše to stahuje do pořádné žumpy, kde nějaká původní slušná idea neměla šanci na přežití, a tak z toho nakonec vzniklo toto pokoukáníčko, které si divák, na rozdíl od přítomných aktérů, rozhodně neužije. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(0%) Tak tohle teda ne! Nicolas Cage si poslední dobou opravdu nevybírá vhodné projekty, i když to asi jeho volba není. Zřejmě je rád za každou byť debilní roli. Zde až tolik prostoru nemá, v druhé půli filmu už více. Zde byl po herecké stránce absolutně nevýrazný, takže ho ani nemůžu nijak zkritizovat. Jeho role byla zcela bezvýznamná, stejně tak jako všichni herci. Laurence Fishbourne zde zahrál totálního idiota a ty jeho scény s děvkami – to bylo opravdu hrozné. Ostatní herce komentovat nebudu. Nikdo z nich mě nebavil. Celé to mělo spoustu postav. Film se evidentně snažil zapojit spoustu postav do nějakého celku, ale nějak to nevyšlo. Žádná scéna mě nebavila, našlo se tu i dost trapných pasáží. Nějaká akce, přestřelky atd – to zde bylo minimum a k tomu všemu nezáživné a působilo to do ztracena. Hudba ? Té jsem si ani nevšiml. Jako já nemůžu dát ani jedno procento. Tupý film o kreténských dealerech, zločincích, vrazích a já nevím co ještě. Nedávný Cageův film A Score to Settle byl rovněž sračka, ale tam byla aspoň Nicolasova snaha hrát, abych tu jednu 1* udělil. Zde z toho vidím ODPAD jak vyšitý! ()

Galerie (90)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v Novém Mexiku 13. března 2018 a ukončeno bylo 18. dubna 2018 v Kolumbii. Natáčelo se v lokalitách Albuquerque (Nové Mexiko, USA), Bogota (Kolumbie) a Pittsburgh (Pensylvánie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama