Reklama

Reklama

Ďáblovi běžci

  • Česko Ďábelský obchod (více)
Trailer

Cesta kokainu vede od chudých pěstitelů po ty nejbohatší dealery, kteří ho pak pouštějí mezi lidi. Když se začnou ztrácet balíčky se značkou ďábla, musí šéf gangu cestovat spolu se zásilkou a hlídat všechny, kteří by se rádi obohatili cizím zbožím. Policie se snaží případy nové nebezpečné drogy řešit a kokain sledují... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ono by to vlastně nemuselo být tak jalově působící, kdyby lidi od dramaturgie, střihu a vlastně i režie věděli co dělají.. Z tohodle mám pocit, že proces natáčení byl pořád o krok napřed před všemi kteří ho měli řídit a výsledek je něco jako když upustíte najednou deset hopíků a ony se vám nekontrolovatelně rozskáčou na všechny strany.. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Behanie popri diablovi by nebolo dobré odignorovať, lebo drogová problematika je podaná priam až prírodopisne. Človek ide, človek jazdí, človek behá, človek zbiera, človek šuká, človek padá. Byť to niekde na Discovery, kde investigatívna žurnalistka ide popri chudobnému gringovi, čo chce zarobiť 10 dolárov za prenos, bude to dobrá záležitosť. Ako film je však neuchopiteľný a byť dobrých a niekedy áčkových záberov a rýchlej civilnej akcii, je to pomerne škoda. Film si zrejme zobral ako formálny predobraz Traffic, no Soderbergh je len jeden. V priemernosti si tento diabol vedie obstojne možno práve vďaka nízkemu rozpočtu. O postavách ale nevedno nič, o pointe detto, hlava nemá čo hrať a tak v pamäti zostane len „úbohý“ zberač. Práca polície je tu len pomimo, a vyšumí hlavne hrdinským koncom do prázdna. Výhodou je stieranie kto je dobrý a zlý. Tu zostali len zlí a ľudia. (videné 07.11.2019, BDrip) ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Na každym rohu potkáváte bezd´áky ,který chlastaj u večerky krabicový.Jeden z nich pak jde ve svý rodný domovině domů,a u popelnice najde starou vomlácenou kameru.Ukecá kámoše ze zkrachovalýho filmovýho studia,aby mu pomohl natočit film,obsadí v současnosti naprosto bezprizorní herce,který jak se zdá maj problém sami se sebou,a ukecá kluky vod konzumu, který s nim ty papírový nebo plastový obaly do mrtě vyprazdńujou,aby mu pomohli se scénářem a točí.Občas jde položit cabell,vobčas se zleje,a za tři dny natočí tuhle plytkou,nesmyslnou hovadinu,kterou bych se bál pustit i klientům na Olšanech.Je to fakt imbecilní až běda.10%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Drogy, prostopášný život a Laurence Fishburne. Leckdo se může podivit, že na úvod zmiňuji jiného herce než Nicolase Cage, který by měl hrát hlavní roli. Režisér a scenárista Jason Cabell hlavní hvězdu poněkud upozadil a něco zajímavého se s ní začne dít až v poslední třetině filmu. Do té doby jsou na scéně zajímavější akvizice. Po Fishburneovi, který propadl fetu, zaujme i jeho kumpán Adam Goldberg, v pěstírě kokainu navštívíme Cliftona Collinse a Natalii Reyes, v "pracovně" nás přivítá Barry Pepper, horkou stopu drog bude s buldočí zarputilostí sledovat dvojice uvědomělých federálních agentů Leslie Bibb a Peter Facinelli a občas se scénou mihne také Cole Hauser. To je na jeden film až moc kvalitních hvězd nižší svítivosti. A z tohoto hlediska je film i atraktivní. Stopáž je umírněná, ději vyloženě prospívá, že to nemá přes dvě natahované hodiny, tudíž se stále něco děje v rychlém sledu, herecké řady postupně řídnou nevybíravými úmrtími a režisér absolutně nemá ambici dělat z filmu realisticky pojednanou podívanou. Jeho snažení shledávám dynamicky zábavným, je protkané scénami drsnějšího rázu a Nick Cage si to svoje herecké umění urve až ve finální části, kdy už si prostě vydupal větší prostor na scéně. Tyhle balíčky kokainu se značkou ďábla jsou sice nefalšovaným béčkovým zbožím a diváci, co holdují filmům, které rychle utečou, nemusí litovat své časové investice. 9/10 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nicolasovo další pomyslné dno, ovšem tentokrát v tom nezůstal sám, neboť těch známějších jmen se tu objevuje povícero, takže zřejmě parta vysloužilých (skoro)herců si takhle jednou u pivka a pár lajniček řeklo, naše starý nás nechtějí pouštět společně chlastat a fetovat, pojďme, oslovme nějakého zoufalce, co by chtěl natočit nějaký pekelný céčko, nejlépe ještě s vlastním scénářem, aby ta hrůza byla co nejnekvalitnější, a budeme tam o přestávkách mezi natáčením moct pít a šňupat, co se do nás vejde, jelikož to, že budeme sjetý a na sračku stejně v tom průseru nikdo nepozná a ještě za to dostaneme zaplaceno, takže bude i na kurvy. A nejspíš tento nápad pocházel právě z Cageovi hlavy, neboť s ohledem na jeho tvorbu z posledních pár let s tím už má nezpochybnitelné zkušenosti. Jinak si totiž vážně nedokážu vysvětlit, jak a proč by tedy tato road movie jedné zásilky drog mohla vzniknout. Co vlastně ale konstatovat přímo o samotném filmu, tedy krom toho, že je to podřadná sračka. Možná důvody, proč to za tu podřadnou sračku považuji. Popravdě, ona tedy celá ta myšlenka toho filmu sice není vůbec marná a především nezajímavá, nicméně nezáživný dějový vývoj, žádná akce, žádné napětí, žádná atmosféra, příšerný dialogy, nudné postavy, otřesné herecké výkony, a to vše podtrženo opravdu katastrofálním tvůrčím zpracováním, to vše to stahuje do pořádné žumpy, kde nějaká původní slušná idea neměla šanci na přežití, a tak z toho nakonec vzniklo toto pokoukáníčko, které si divák, na rozdíl od přítomných aktérů, rozhodně neužije. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v Novém Mexiku 13. března 2018 a ukončeno bylo 18. dubna 2018 v Kolumbii. Natáčelo se v lokalitách Albuquerque (Nové Mexiko, USA), Bogota (Kolumbie) a Pittsburgh (Pensylvánie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama