Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (275)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Z počátku mi to přišlo jako vykradený příběh z filmu PŘIJDE LETOS JEŽÍŠEK? s Abrhámem a Šafránkovou. Protože i tam se několika desítkách letech se chtěl Josef Abrhám sejít se svojí bývalou láskou Libuší Šaránkovou jako zde Bartoška s Vašáryovou. Jenže kromě tohoto jsou tu ještě další příběhy, které měly v kontextu působit jako LÁSKA NEBESKÁ made in Slovakia. Bohužel do slavného britského filmu to má hodně daleko. Spíše mi to celkově připadá jako THE PERFECT KISS, který se tentokrát odehrává v luxusním hotelu ve Vysokých Tatrách a ne v Kanadě. Tak debilně napsaný scénář, podle kterého museli hrát všichni herci, se jen tak nevidí. Je to vyloženě snobský film, který se může líbit jedině zlatokopkám a hvězdám instagramu. Však také jediné vtipné na této "romantické komedii" byla ta influencerka, co kvůli menstruaci nemůže lyžovat, ale rozhodně musí si pořídit fotky na instagram. [3980. hodnocení, 177. komentář, 48%] ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

tak jo,víkendový výběr československých filmů se krutě nepovedl,protože po příšerném Štěstí je krásná věc sem nechal z dětinské zvědavost zapnuté v TV tohle a byla to chyba.Šťastný nový rok je totiž úplně stejně příšerný,jen trochu jinak.Je to film plný nepřirozených nesympatických postav,které sice mají peníze,nicméně se asi nudí a tudíž řeší sračky,popřípadě řeší důležité životní a vztahové věci,ale řeší je jako retardi.Prakticky všechny mužské postavy jsou neschopní idioti,kteří jsou svým ženám pouze přítěží,skoro všechny ženy jsou pak nejspíš díky tomu napůl alkoholičky.Nelogických,zbytečných a otravných věcí je tu tolik,že to snad ani nejde popsat.Jako třešínka na dortu je tu pak fakt,že je zde hodně slovenských herců (logicky),přičemž část z nich mluví normálně slovensky a druhá část je "předabovaná" do češtiny,což je věc kterou jednak nechápu a druhák to celý film sráží někam na úroveň hallmarku,nebo německých seriálů typu Doktora z Hor...0% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Česko/Slovenský vánoční film, který ani není filmem, ale neustále do očí bijícím product placementem. Film prakticky nemá pevný příběh, vše je přizpůsobeno tomu, aby parta postav jela do nejluxusnějšího hotelu ve Vysokých Tatrách (neřeší se, kde na to vzali) chodili na nákupy do nejdražších obchodů s oblečením (opět nevíme, kde na to vzali) a aby hlavní hrdinka potkala může svých snů, který je náhodou tajným miliardářem a vozí v kufru auta kytaru na kterou brnká klasiku od Johna Lennona. Výjimečně se nejedná o typicky trapný pokus o českou zimní komedii, (zdravíme Špindl) kde by divákovi bylo za herce stydno, pořád se ale jedná o zbytečný a nudný film, který není vánočním filmem, romancí a už vůbec ne komedií. Mrzí mě, že v českých kotlinách neexistují profese jako je scénárista nebo dramaturg. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

V podstatě neškodná, oku lahodící blbinka, která je zde silně podhodnocená. Ano, vy všichni milí intelechtuálové, vy, co kde jaké bezduché a nevtipné sračce napálíte plný počet, aby jste se mohli plácat navzájem po zádech, jak ohromní jste chytráci, vy jste příčinou, že já místo tří hvězdiček, dávám čtyři. Film před divákem rozvíjí v podstatě banální vztahový příběh, ovšem s takovou něžnou poetikou, prokládanou povětšinou docela vtipnými momenty a co se klišé týče, v únosné míře a snesitelné podobě, navíc s pěkným vizuálem. Obsazení sedí dobře a já se bavila lépe, než je u Československých komedií posledních let obvyklé. Tudíž dávám 75% a komu se to nelíbí, ať se jde klouzat. Jsem zvědavá na druhý díl. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně romantická komedie s nejvyšší koncentrací postav, které mají náběh na alkoholismus. Všichni jsou s tím ale v pohodě. Stejně jako není problém, že muži fatálně selhávají v rolích otců, milenců nebo manželů. Bohatí a obludně povrchní hrdinové, žijící v drahých domech/bytech a trávící konec roku v nejdražším hotelu Vysokých Tater (pouze a jedině jako reklama na něj dává film smysl), celkově nemají ve svých životech moc starostí. V podstatě jedinou komplikaci, která natahuje stopáž, představuje jejich neschopnost používat internet. Jinak by Barťák nemusel stalkovat Vášáryovou přes půlku Slovenska a každý by hned věděl, že řidič s fetišem na koťátka ve skutečnosti není miliardář.___ Pakliže jsem poselství naprosto nelogicky poslepovaných scének bez pointy pochopil správně, spočívá v tom, že ženy by měly čekat, dokud se v jejich životech neobjeví ten správný muž (případně dokud nezmizí ten nesprávný). Samy pro své bezpečí a štěstí nic udělat nemohou. A hlavně nemůžou být spokojené, dokud si je nevybere nějaký chlap. Ideálně hodně, hodně bohatý, fešný a svalnatý. Jako kdyby nestačilo, že zápletka (pokud tedy film nějakou mám, čímž si nejsem jistý) nedává absolutně žádný smysl, většina postav je (špatně) předabovaná do češtiny, jakkoli zjevně žijí v Bratislavě. Pár z nich ale mluví slovensky a některé přecházejí mezi oběma jazyky.___ K tomu přihoďte zhulenou Vášáryovou, hororové setkání těhotné ženy s medvědem, vtipy postavené na tom, jak Maďaři mluví, jak Číňane vypadají a jak mladé influencerky prožívají menstruaci, vrcholně nenápaditý výběr písniček (když něco vánočního, tak So this is Christmas), mrazivou samozřejmost, s jakou je přijata skutečnost, že jedna z postav při pádu na lyžích utrpěla otřes mozku... a máte poctivý slovensko-český bizár. Ideální na Silvestra, když budete i bez alkoholu chtít zažít něco, ohledně čeho si následující den nebudete jisti, zda se vám to jenom nezdálo. Kéž by. 20% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)
  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)

Reklama

Reklama