Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (275)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Vážně jsem byla na vánočním romantickém filmu, kde se- cituji: „ku*vuje, pi*uje?!“ Ano, já byla na vánočním filmu, kde se kromě zmíněného ani s k*k*ty nešetří. V „Santa je úchyl“ to beru, v romantickém snímku s paní Emílií Vášáryovou nikoli. Skalní diváci televize JOJ, Prima, Barrandov budou zajisté blahem bez sebe, připojí se také diváci Markízy a Novy a společně se budou rozplývat, jaká to perfektní silvestrovská řachanda a kasička se z ducha mdlého nasype. A jedině o to jde, co? Dále tuto diváckou obec zajisté nesmírně pobaví urážení osob jiných národností, zejména Maďarů a rovněž zaznívající nadávky typu: „ku*vy čínské, šikmooké“ a tááák. Hrubozrnné hulvátství, vstupenku naštěstí neplatím, protože dát za tohle 6,75,-euro/os může jenom velmi naivní divák. Paní Vášáryová s Jiřím Bartoškou jsou ve filmu k vidění asi tak o pět minut čistého času déle než v upoutávce, můžete hádat v kolika záběrech byli spolu zachyceni zároveň, byli však tradičně dobří. Zásadně tedy jednotlivě. Táňa a Koleník na sáňkách příjemní, další tři „Milenky“ ze slovenského seriálu jsou sympatické, dobře se na ně dívá, jenomže ani tady neměly co zahrát a to je potom těžko. Co bylo poměrně ucházející, to jsme viděli v traileru, víc neradím očekávat. Mizerný scénář je vždycky peklo. Tady o scénáři a ani o režii nemůže být řeči. Citelná je v tomto jakémsi novoročním přípitku, který trumfne asi jen projev našeho hradního švába, laciná úroveň pofiderní komerční seriálové tvorby TV JOJ, nevytáhly to ani všechny čtyři záběry na Tatry, ani fešné šik hadry zúčastněných krasavic, ani atmosféra u stánku na svahu či pěkné interiéry, v nichž se toto zoufalství semlelo. Filmu chybělo už jen pět šestiminutových reklamních bloků, nebo spíše sedm a bylo by to TOP. Vnouček Trautenberkův zahrál blba blbě, Maštalír mě v pitvořící roli zklamával, Petr Vaněk se tam jaksi ztratil, na to jaký je to výrazný, silný herec, tady neměl co ztvárnit a vážně koťátka? Až tak?! Mnoho postav, které nemají dost prostoru, nulové vykreslení charakterů, o vývoji postav nebo příběhu nemůže být řeči, ale hlavně: „Vařte vodu!“ , toť třešinka. Ví někdo od filmu, proč by se měla u porodu vařit voda a kolik by jí mělo být? Ptám se protože tuto notoricky známou filmovou repliku lékaři roky nechápou, to jen tak na okraj. Za diletantské podceňování úrovně diváka, za nevkusné vulgarity, kvůli nimž bych na tohle dospívající dceru nevzala, za stupidní děj odpovídající nejprimitivnější seriálové tvorbě komerčních televizí zařezávám jednou hvězdičkou a kultivované široké obci doporučuji raději punč na pěkně vyzdobeném náměstí plus následnou domácí projekci čehokoli, klidně i toho přiblblého Mrazíka. A proč ta jedna hvězdička? Inu protože budou Vánoce, jinak je to odpad! ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Neromantická a nevtipná nekomedie. Komická byla nanejvýš ta trapnost a blbost. Nesmyslné střihy, špatně vybraná hudba, hloupý guláš postav a jejich životů. Radost mi dělali akorát ti Maďaři, kterým jsem stejně nerozuměla ani zbla. Závěrečné scény byly utrpením, které bohužel nepřebil ani zasněžený pohled do hor. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ty krávo, těch šedesát a něco mě dost vyráží dech. Nebýt toho, že jsem se párkrát zasmál nad úplnou debilitou toho všeho, byl by to odpad. Přemýšlel jsem, v čem vlastně spočívá romantika toho filmu - v tom, že většina postav se chová nelogicky a infantilně? V tom, že většina situací se vyřeší jen tím, že se dvě postavy potkají, zapomenou na to, že byly ještě před několika minutami v nějaké konfliktní situaci a jede se dál? Popřípadě, že k téhle situaci nedojde vůbec? Jediný správce hotelu v podání Jakuba Prachaře předvedl něco, čemu se dá říkat vývoj, sice primitivní, ale byl bohužel jen jeden. Romantickou linkou by se dala nazvat ta s Vašáryovou a Bartoškou, problém je, že první z postav jen vypráví a ta druhá chodí a hledá, takže se ke slovu (jedné větě) dostanou až na konci filmu. Díval jsem se, že Jakub Kroner je mladý slovenský talent, natočil pár celkem dobrých kraťasů a jednu téměř generační věc ze současného Slovenska, ale tohle je příšerný. Technicky dobré, nechápu, jak na takovýhle "příběh" získali tolik známých herců. Scénáristou snímku byla snad režisérova sestra, manželka (??), která asi hlavně by si měla příště rozmyslet, který scénář se natočí a zda za něco takového vůbec chtít peníze. 10%. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Hezké záběry horské zimní krajiny, docela příjemná hudba a vlastně kolem dokola i herci. Jenže když ti nemají co hrát, respektive musí přeříkávat do značné míry strojené dialogy v takto blboučkém a až na půdu předvídatelném příběhu, tak to asi ani oni nezachrání. Zasmála (nebo spíš pousmála) jsem se možná tak třikrát (když nepočítám situace, kdy k pousmání svádělo to, jak to bylo blbé, tedy nikoli vtipné), romantika z toho na mě taky zrovna nedýchla. 40 %. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Začnu pozitivy - jsou u nás (rozuměj ČSFR) pořád krásný herečky (kromě Chucky Norisové) a Emilia je pořád kočka na úrovni. Dál mě potěšilo, že to není tak agresivně zlý, jako standardní česká komedie. Je to jen úplně hloupý, nevtipný, zbytečný, s neuvěřitelně špatným dabingem do češtiny. Nejlíp v tom hraje Prachař, kterej hrát neumí a hraje Prachaře, co dělá ředitele, ale má prostě charisma. Celkově, kdyby se to po deseti minutách zlomilo v porno, bylo by to asi pro všechny lepší. Akorát se v letním kině špatně masturbuje....prej....já to samozřejmě nevím, protože to nedělám a vůbec, co je vám do toho. Vzhledem k tomu, že jsem musel odejít před koncem, možná se to tam rozšukalo (rozuměj rozhledalo) a tak budu shovívavý a dám dva naddimenzované úsměvy na půl huby. PS: Bartoška tam pořád chodí jak dement, až bych se tomu smál, kdyby mi ho nebylo líto. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)
  • V původní slovenské verzi mluví Hana (Táňa Pauhofová) a Bára (Zuzana Norisová) svým mateřským jazykem, tedy slovenštinou, kdežto do české verze herečky samy sebe předabovaly do češtiny. (rublik05)

Reklama

Reklama