Reklama

Reklama

Rodina: záhady moci

(seriál)
  • USA The Family
USA, 2019, 4 h 9 min (Minutáž: 47–54 min)

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Záhadná skupina konzervativních křesťanů pod názvem Rodina má ve Washingtonu ohromný vliv a využívá ho ve snaze dosáhnout svých cílů po celém světě. (Netflix)

Recenze (4)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Mentálne zaostalí, nepríčetní hajzli zobrali knihu plnú výmyslov a klamstiev, zredukovali ju iba na tie pasáže o Ježišovi, a dali jej veľmi nápaditý názov: Ježiš. Celý čas trepali blbosti, ženy mali iba na varenie a rodenie, egá si masírovali samými drístami a hoveli si v sebaklame, že sú vyvolení. Celé to mal na starosti nejaký panák, ktorý poznal všetkých prezidentov, a sem-tam trepal o Hitlerovi.  Nejde o nijakú rodinu, ale o moc, nijakých vyvolených, ale kreténov, nijaké morálne hodnoty, ale pokrytectvo a úpadok ľudstva. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně zajímavé a věřím, že podobné vlivové skupiny ve Washingtonu i jinde skutečně fungují. Bohužel ale dokument trpí častým neduhem a to nedostatkem důkazů. Velice často spojuje události a aktéry silou vůle a používá domněnky jako fakta. Evangelická mentální gymnastika je ale jako vždy na olympijské úrovni, takže pokud je tohle věc, která Vás pobaví, tak s chutí do toho. ()

Kosik8 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavé zpracování.. Až možná moc zvláštní. Každopádně proč ne, stejně to sou všechno vždy jen spekulace a nikdo neví "ani ten nahoře" jak to doopravdy je. Ale je to aspoň zajímavej pohled na celou věc. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama