Reklama

Reklama

Rodina: záhady moci

(seriál)
  • USA The Family
USA, 2019, 4 h 9 min (Minutáž: 47–54 min)

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Záhadná skupina konzervativních křesťanů pod názvem Rodina má ve Washingtonu ohromný vliv a využívá ho ve snaze dosáhnout svých cílů po celém světě. (Netflix)

Recenze (4)

Kosik8 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavé zpracování.. Až možná moc zvláštní. Každopádně proč ne, stejně to sou všechno vždy jen spekulace a nikdo neví "ani ten nahoře" jak to doopravdy je. Ale je to aspoň zajímavej pohled na celou věc. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně zajímavé a věřím, že podobné vlivové skupiny ve Washingtonu i jinde skutečně fungují. Bohužel ale dokument trpí častým neduhem a to nedostatkem důkazů. Velice často spojuje události a aktéry silou vůle a používá domněnky jako fakta. Evangelická mentální gymnastika je ale jako vždy na olympijské úrovni, takže pokud je tohle věc, která Vás pobaví, tak s chutí do toho. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Mentálne zaostalí, nepríčetní hajzli zobrali knihu plnú výmyslov a klamstiev, zredukovali ju iba na tie pasáže o Ježišovi, a dali jej veľmi nápaditý názov: Ježiš. Celý čas trepali blbosti, ženy mali iba na varenie a rodenie, egá si masírovali samými drístami a hoveli si v sebaklame, že sú vyvolení. Celé to mal na starosti nejaký panák, ktorý poznal všetkých prezidentov, a sem-tam trepal o Hitlerovi.  Nejde o nijakú rodinu, ale o moc, nijakých vyvolených, ale kreténov, nijaké morálne hodnoty, ale pokrytectvo a úpadok ľudstva. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama