Reklama

Reklama

Téměř dokonalý zločin

  • USA The Gift (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nedávno ovdovělá Annie Wilson (Cate Blanchett) žije se svými třemi dětmi v malém městě v Georgii. Je mezi sousedy známá tím, že má po babičce dar vidět do budoucnosti a umí také vykládat karty. Kdo by nechtěl poznat, co ho čeká? Plynutí času s občasným výletem do budoucnosti v malém městě přetrhne vražda Jessiky King, mladé bohaté nymfomanky, kterou najdou uškrcenou u rybníka. Prvním podezřelým je násilnický rasista Donnie (Keanu Reeves), který tyranizuje svou ženu (Hilary Swank), jíž Annie už dlouho radí, aby od něho odešla. Podezřelých přibývá. Je vrahem Jessičin milenec David (Greg Kinnear)? Nebo Buddy (Giovanni Ribisi), který byl jako dítě sexuálně zneužíván? Nebo je to snad Valerie, která věděla o napjatém erotickém vztahu svého muže k zavražděné? Pomohou zvláštní schopnosti k vyjasnění případu? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

No, trochu mi to nesedlo. Jednak to bylo až přílš horrorový; pod pojmem thriller si představuju trochu jinej typ filmu. Ale to bych zkousl. Co mě však na filmu vždycky spolehlivě odradí, je princip, kdy se hlavní hrdina (zde teda hrdinka), kterýmu mám fandit, chová jako idiot, neustále strká hlavu do oprátky, nabíhá si na vidle a pak se diví, že to málem nepřežije. A toho tu bylo vrchovatě. Ostatně v tom městečku byla asi špatná voda, protože na normálního aspoň trochu příčetnýho člověka se nedalo skoro narazit. Dokonce i policie s mým oblíbeným Simmonsem jančí jak sjetá - pátračka ve vodě po mrtvole za asistence několika civilů, aby, až tu nechuťárnu vytáhnou z vody, všem dokola jeblo? To jako fakt? Jinak teda fantastickej Ribisi a jeho Buddy, ale zase - jeho matka byla dementní? Nevolá policii a záchranku, když chce synek v amoku zapálit fotra, ale zavolá si Annie? Takže za mě jenom 3 hvězdy, víc nevydoluju. Českej název je úplně mimo a je na přesdržku, ale když už někdo nutně chtěl bejt tvůrčí, měl to nazvat Městečko kreténů. :D

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Celkom sa mi film páčil. I ked skor to bola dráma ako thriller. Reeves v zápornej roli zaujal, a čudný koniec takisto. Moje hodnotenie: 70%

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

film ma dostal ... 5* .. keanu sa tato rola skutocne hodila a dobre mu sadla ... vsetci pozname matrix .. tato rola ho len rozsiri do podvedomia ze drsnu rolu vie zahrat takmer dokonale )

Stefifinka

Stefifinka (hodnocení, recenze)

Je tam malicka chyba. Pred koncem filmu Cate opet zjistuje, ze se ji nezaviraji dvere u auta, ale kdyz zada Hilary o pomoc s nakupem, dvere jsou zavrene;-)

Koldooo

Koldooo (hodnocení, recenze)

to ktory debil prekladal ten nazov ? kvoli nemu som hned vedel ze Reeves neni vrah a ze to bude niekto iny ! tym nazvom som mal pokazeny film !

Baculík

Baculík (hodnocení, recenze)

cate sa mi tu velmi pačila všetko som jej verila, do konca filmu hadate kto može byt vrah z jej vizii, scenar mi pride tiež velmi originlny a efekty boli takisto vydarene

penero

penero (hodnocení, recenze)

Tak to je ten film, ve kterým Katie Holmesová ukáže k*zy?:))
75%, fakt se mi to líbilo

Kracken

Kracken (hodnocení, recenze)

Psychické schopnosti Cate Blanchett a její kouzlo Galadriel bylo to nejlepší na celém filmu.

darwin

darwin (hodnocení, recenze)

Bobek: Naopak, mi připadal, že je hodně věrný. Toho bych nechtěl potkat v hospodě...

Bobek15

Bobek15 (hodnocení, recenze)

Keanu Reeves mi v roli zarasteného "drsňáka"-zabijáka vôbec nesedel...co vy na to?

PX

PX (hodnocení, recenze)

5*****!! Giovanni Ribisi byl jako Buddy naprosto skvělý!! Přestože film není rozhodně komedie, totálně mě rozesmála scénka, kdy Buddy vzal tyč a začal vztekle rozbíjet auto Donnieho. Cate Blanchett byla úžasná. Nejen zarostlý K. Reeves mi též připomněl mého oblíbeného Jonathana Frakese a jeho Věřte-nevěřte ;-)

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

tron: ...ten film je příliš dobrý na to abych čekal jen na prsa K. Holmes

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Od filmu jsem moc nečekala a jednodušší pointu vyzdvihují opravdu jen skvělí herci, taky bych ale pochválila tu scénu kdy Budy zapálí svého otce a je tam vidět jeho tetování okolo pupku. Lekačky byly celkem čekané a konečné rozuzlení nebylo extrémně šokující, jak užněkdo napsal přede mnou, připomnělo to díly z Věřte-nevěřte. Největším překvapením filmu byla pro mě velmi příjemná proměna ulízlého Nea z Matrixu na umaštěného vidláka. To sem si fakt vychutnávala ;-)

Tyfuska

Tyfuska (hodnocení, recenze)

Tenhle film je fakt dobrej a úžasnej... nevim co k tomu říct ale natchnul mě.... je strašně moc napínavej někdy sem měla pocit že to přepnu jak sem byla nadočkavá jak to skončí..... Fakt se na to koukněte.........

Reklama

Reklama