Reklama

Reklama

Pomsta - s.r.n.

(seriál)
  • Česko Pomsta - společnost s ručením neomezeným (více)
všechny plakáty
USA, 1998, 16x60 min

Tvůrci:

David Simkins

Hrají:

Michael Madsen, Kathleen York, Jeffrey Pierce, Gregg Henry, Scott Patterson, Greg Grunberg, Alan Blumenfeld, Tom Wood, Silas Weir Mitchell, Wanda De Jesus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Stala sa vám nejaká nespravodlivosť? Tak sa modlite, aby sa to dozvedel Mr. Chapel. Ak ho váš prípad zaujme, dá vám dve možnosti - buď mu zaplatíte milión, alebo mu urobíte láskavosť. Nech si už vyberiete ktorúkoľvek možnosť, buďte si istý, že to neoľutujete. Pretože pán Chapel vás pomstí. A to tým najneuveriteľnejším a najprepracovanejším spôsobom, aký si vôbec dokážete predstaviť. Nech je jeho protivníkom ktokoľvek, bude ľutovať, že ho kedy stretol. Zatiaľ čo tajomný pán Chapel... ten sa bude dobre baviť. (aliajas)

(více)

Recenze (20)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Geniální hudba, perfektní Michael Madsen, atraktivní Kathleen Yorková, černý humor, tajemná minulost pana Chapela, nezapomenutelné dialogy, mám pokračovat? Dalo by se... ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Geminim (taky je to můj kámoš, sakra). Michaela Madsena žeru už od dob Gaunerů a pokud tenhle člověk hraje v seriálu s tak vymakaným scénářem nelze hodnotit jinak. Viz dialogy typu - Yorková: "Chapele, nejsi Satan?" Madsen: "He he. Ne." Yorková: "Tak nic." Už chápete? ()

sharky 

všechny recenze uživatele

k opisování od alexandra dumase se tvůrci hrdě veřejně hlásili, tak jim ani moc neoriginalitu nevyčítám. pan chapel je přecejen trochu jiný než hrabě monte christo, mstí se lidem, kteří ublížili jiným. tahá z trezoru miliony a po lidech, kterým pomůže, chce jen jednu nepatrnou věc - drobnou laskavost. Nechápu, jak takhle dobrý seriál mohl mít tak málo dílů. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = ?.?.1999, réžia českého znenia (ČT 1999) = OLGA WALLÓ - Ak by existovala reinkarnácia (CHA-CHA), tak v budúcom živote chcem vykonávať rovnaké povolanie ako pán Chapel. (5.1.2007) ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Paradni serial, ktery se objevil v ''prime timeu 20:00" na ČT1 ...wow a díky za to. Naprosto cool Michael Madsen sype jednu hlasku za druhou a pritom rafinovane odstranuje lidi, kteri si to poradne zaslouzi. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Po pár dílech dávám zatím 4. Otázek na samotnou existenci a činnost Madsena jako mstitele bezpráví je požehnaně. Jako například, kde na to bere peníze, kontakty atd...Některé zápletky jsou vyřešeny až komicky naivně, ale přesto jsem ochoten od toho odhlédnout. Proč? Jednoznačně Madsen a jeho boží sarkastická drsňácká postava s citlivou duší;-). Takové charisma u hlavní postavy aby člověk pohledal. Co je zač a co ho vede k jeho "mstitelské" činnosti se každým dílem rozkrývá... Paráda! ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na krimi, drama, tady Madsen aby dostal důkazy používá nejrůznější metody zastrašující, pořád něco vymyslí, a v tom je ta sranda že podezřelí neví že to jen hraje. Další sranda je v tom, že lidi na to neupozorní a oni potom čekají zcela vážný film. 4,5/5 ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Zabudnutá / neznáma seriálová perla a pomník Madsenovej charizmy. Iba 16-dielny projekt, ktorý hravo prekonáva väčšinu podvodníckych a revenge filmov a seriálov a drvivú väčšinu Madsenovej filmografie. Jeho pán Chapel je so svojimi nekompromisnými pravidlami a metódami ten najúžasnejší anjel pomsty, akého som kedy videl a perfektný doklad toho, ako trestuhodne nevyužitý bol potenciál jeho predstaviteľa. ()

Scevola 

všechny recenze uživatele

Originalny namet, perfektna volba hlavneho hrdinu - priam som to htal ked to davali na stv. Skoda ze to nevyslo nikdy na DVD, aby som si to mohol vychutnat v lepsej kvalite 9/10 ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele

Nacházel jsem se v situaci, kdy bych pomoc pana Chapela uvítal. A i když jsem milión neměl, okamžitě bych mu ho vysázel na ruku, ber kde ber. Nespravedlnosti se dějí neustále a tak tenhle seriál mě aspoň na chvíli ujistil v tom, že se spravedlnosti člověk dočká a boží mlýny může někdo popostrčit. Michael Madsen tuhle roli zvládl naprosto dokonale a nikoho jiného si v ní nedovedou představit. Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který si pětku zaslouží naprosto jednoznačně. A pokud bych se znovu narodil, chtěl bych být panem Chapelem ()

Locksley 

všechny recenze uživatele

Oddychový seriál s celkem dost jednoduchými díly, ale zato s neobvykle sympatickým a moudra hlásajícím Madsenem. Jedna z mála skutečně pro něj dobrých rolí. ()

Gladi 

všechny recenze uživatele

Videl som len zopar dielov ale bol som velmi milo prekvapeny, tento serial ma velmi dobru myslienku a este lepsiu realizaciu. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Na tomhle serálu mi vadí jen to, že ho dávali jen kdysi a díky tomu se na netu povalujou jen vhs ripy. Ale i tak je to fajn pokoukání, na záhadného Chapela, který koná dobro po svém. ()

crow-x 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který mě nachl "svým smyslem pro spravedlnost". Mr. Chapel je prostě dokonalý. Úvodní melodie nemá chybu. Kdybych si mohl vybrat jakou filmovou postavou bych chtěl být, jedna položka v seznamu by byl 100% Mr. Chapel. ()

shinlove 

všechny recenze uživatele

Milion dollarů nebo protislužbu, to je motto tohoto seriálu, který k mému překvapení (hlavně zklamání) není tak oblíben a reprízován, jak by si zasloužil. Akční seriál, který mě bavil. ()

jayjay11 

všechny recenze uživatele

Neviem či sa ešte niečo lepšie nájde ako je tento akční seriál. Výborná hudba, scenár, proste všetko čo sa týka tohto seriálu 95% ()

Reklama

Reklama