Reklama

Reklama

Hercule Poirot - Season 2

(série)
TV spot
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie, 1990, 8 h 26 min (Minutáž: 49–103 min)

Epizody(9)

Recenze (4)

Lupes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krom Smrti na mysu úroveň druhé série oproti té úvodní poněkud klesla; nadále stojí rozkročena mezi televizním sitcomem a povrchní televizní detektivkou konce 20. století. Nejslavnějšího Poirotova období to ještě nedosahuje, ale na vypnutí před TV to stačí. Prostor pro rozvíjení složitého přediva vztahů není v hodinových dílech dostupný, natož pak skutečná stimulace malých šedých buněk. O to více však potěší tu a tam povedený humor na úkor ješitného Poirota i hloupoučkého Hastingse. Nejvtipnější je dozajista Tajemné zmizení, nejpovedenější díl zmíněn v úvodu, rozpaky vzbuzuje především Dáma se závojem. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série trpí stejně jako 1.série příliš krátkou stopáží a zkratkovitým vyšetřováním. Díky atmosféře a vtipkování odpustitelné, ale opravdu kvalitní díly ještě čekají na shlédnutí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínáme výbornou Smrtí na mysu s více jak dvojnásobnou stopáží oproti zbývajícím dílům druhé série. A pak už zase jedeme v zhruba těch 50 minutách, což je na opravdu zajímavé vystavění příběhu, zápletky a vyšetřování prostě málo. Takže díly jsou většinou průměrné podle preferencí prostředí pak můžeme dělit na ty lepší a horší. Fajn je protknutí jednotlivých dílů jemným humorem. Avšak poslední tři díly mě skoro vůbec nezaujaly. ()

Reklama

Reklama