Reklama

Reklama

Hercule Poirot - Season 2 (1990) (série)


Tajemství levného bytu (S02E07)

(epizoda)
  • Velká Británie The Adventure of the Cheap Flat (více)
TV spot

Obsahy(1)

Mladým manželům Robinsonovým se podaří sehnat na inzerát pronájem mimořádně luxusního, a přitom levného bytu v Londýně. Měli opravdové štěstí, byt byl nabízen již delší dobu, ale majitelka dosud všechny zájemce odmítla. Tyto okolnosti jsou podezřelé Poirotovi, který se rozhodne tajemství levného bytu odhalit. V téže době působí v Londýně arogantní agent FBI Burt, který zde pátrá po Carle Romerové, záhadné ženě, která odcizila tajné plány nové americké ponorky a pravděpodobně se je pokusí v Londýně prodat zástupcům fašistické Itálie. Poirotova intuice říká, že by mezi oběma případy mohla existovat souvislost. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (43)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tajemství levného bytu mě na rozdíl od takové Podivné loupeže, která měla rovněž takový gangstersko-špionážní nádech, zaujala přece jen o něco víc. Líbily se mi Poirotovy narážky na americkou policii a skutečnost, že se nebál jednat na vlastní pěst. Třešničkou na dortu byla pěkně udělaná sekvence z kulis New Yorku odkazující na staré špionážní filmy ze 30. let a vedle toho postava potrhlého majitele klubu u Černé kočky. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serie a epizoda: S02E07. Tentokrat ma Poirot za ukol ziskat ukradene plany ponorky, ktere do Londyna pravdepodobne propasovala jista amer. zpevacka. K tomu resi zahadu luxusniho bytu, do ktereho byli velmi levne ubytovani manzele Robinsonovi. Japp se v tomto dile musi podridit vyslanemu amer. agentovi, ktery ma zpevacku najit. Ze to Poirotovi pujde rychleji nez FBI, netreba pochybovat :) Hezky dil, ktery ukazuje Poirota jako cloveka nesnasejiciho strileni :) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chcete ju unaviť rečami?" Poirot vs. FBI vs. vražedná špiónka vs. Cosa Nostra. Trochu nudná, ale inak celkom fajn epizóda, až na megatrápnu scénu s nočným votrelcom - akčné scény v tomto seriáli sú proste jednou veľkou nočnou morou, čo narobíme. Každopádne, moja srdcovka to nie je. "Môj" Poirot sa odohráva na ponurom anglickom vidieku a je plný vrážd. tieto "mestské komediálne" diely ma dosť nudia. ()

Lupes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až příliš teatrální na závěr, celá hra s mafiánským zabijákem patří do jiné kategorie a příznačně ji tak doplňuje právě nabubřelý Američan z FBI. Probuzené otázky a zajímavá záhada jsou tak brzy nahrazeny akčním Poirotem, k jehož bříšku se vloupání či zápasy v cizích bytech prostě nehodí. Navzdory znechucení stále ** ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hercule Poirot byl jako vždy skvělý. Agent FBI Burt byl strašný vůl. S ním to musela FBI skutečně dotáhnout daleko. Vždyť by s ním musel každý vyběhnout jak s horkým popelem. Poirot používá skutečně nevšední metody pátrání a hlavně u toho pracuje mozkem, což je důležité. Tenhle díl beru jako oživení. Čekala jsem, že když Poirot ukáže na své dlani vyndané náboje z pistole, tak je nechá spadnout na zem. Bylo by to zajímavé gesto. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama