Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ču Te-džu (Sung-min Lee) je agent zpravodajské služby, který má panický strach ze zvířat a bytostně je nesnáší. Přesto se rozhodne přijmout úkol, při kterém bude dělat bodyguarda čínské vyslankyni, pandě Mingming. Panda je však po příjezdu do zoo unesena a v nastalém zmatku Te-džua srazí vozíkem jeho kolega (Jung-nam Bae). Když se Te-džu probere v nemocnici, zjistí, že rozumí řeči zvířat. (LangiJ)

(více)

Recenze (4)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se takhle u korejské komedie nepobavila a přitom se to tvářilo celkem nenápadně. Poslední Lee Sung-minovy filmy mě moc nezaujaly, ale tahle role mu sedla jako ulitá, rozhodně víc než ustrašený úředníček v The Witness. Sekundovalo mu několik vtipných postav a hlavně zvířátka - od komárů až po gorilu. Občas sice vypadaly trošku uměle, ale což. Jako pohodová oddechovka na odpoledne to u mě prostě dost dobře fungovalo. Přeloženo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Digitální zvěřina. Crazy komedie. Na známku průměru u mě snímek vytáhla exotická kinematografie. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kórejský Dr. Dolittle s detským štýlom humoru pre najmenších pozostávajúci z toho, že pes poští chlapíka do ksichtu alebo omylom jeden chlapí zapáli druhého. Proste trapas. Občas sa trochu vydarí aspoň nejaký komentár zvieraťa na účet ľudí, ale fakt len občas. Sung-min Lee je v hlavnej úlohe neznesiteľný a nevtipný. Pritom je to inak skvelý herec. Túto nepodarenú komédiu nikomu neodporúčam. 2/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama