Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Man-soo Jung (Seung-won Cha) je svobodný a těžce pracující otec bydlící v levném bytovém domě. Dong-won Park (Seong-gyoon Kim) a jeho rodina jsou po 11 letech konečně schopni koupit si vlastní byt, který se nachází vedle Man-soona. Uspořádají kolaudační oslavu a pozvou všechny své přátele. Ovšem celovečerní prudký déšť podmáčí půdu, na které se tento bytový dům nachází. To způsobí, že se celý dům propadne do země a společně s ním i jeho obyvatelé včetně Man-soona a Dong-wona. Ti musí společně nalézt způsob, jak se dostat ven dříve, než se propadlý dům naplní vodou. (mikki089)

(více)

Recenze (3)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zajímavý katastrofický film a byl by skvělý, kdyby do toho nemotali ty trapné komediální prvky.  Protrpět těch prvních 30 minut, kdy se sousedé pořád potkávali, to bylo nad mé síly. No, škoda... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pojať katastrofický film ako komédiu je dosť nezvyčajné. Takže potom už ani neprekvapí, že samotná katastrofa, keď sa barák prepadne stovky metrov do nekonečnej diery v zemi, je totálne absurdná. Vrátane problémov, ktoré tam potom postavy riešia. Zoznamovacia prvá pol hodina ma bavila najviac. Bolo to dostatočne vtipné a postavy som ešte celkom dokázal zniesť. Ale od prepadu baráku sa všetci správali hystericky a nezmyselne. Takže po chvíli som im prial, aby ich už nikdy nevytiahli. Ani to sa mi nesplnilo. Triková stránka je celkom v pohode. Síce to vyzerá, že sa to celý čas natáčalo v štúdiu, ale CGI je ok. Celkovo divný mix komédie a katastrofického filmu, ktorý mi nesadol a za vydarený ho nepovažujem. 5/10. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Zajímavý katastrofický film, hrozná situační komedie (nebo co to bylo). To jejich afektované herectví tady bylo opět na škodu.... Nevím proč zvolili tento koncept..... Prvních 30 minut je divná korejská situační asi komedie.... Pak přijde na řadu katastrofa a děj se zlepší..... Propad byl dost extrémní a dům by to určitě nevydržel..... Takže jsme dostali i trochu toho sci-fi žánru.... ()

Reklama

Reklama